Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?
Maak een afspraak

Wittere tanden voor een mooie lach

U kunt er bijna niet meer omheen: veel mensen hebben een prachtig gebit en stralend witte tanden. Wie wil dat nou niet? Een gebit met mooie witte tanden laat u weer stralen en geeft u zelfvertrouwen. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek bent u verzekerd van wittere tanden door uw tanden te laten blekenOnze behandeling wordt al vele jaren met succes toegepast. Kliniek Tandheelkunde Sneek maakt gebruik van speciale whitening gels, deze zijn PH-neutraal en goedgekeurd door de Europese Unie. Na het bleken van uw tanden ziet u niks meer van de verkleuringen. Tanden bleken is onschadelijk voor uw gebit. Laat uw tanden bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek, zo bent u verzekerd van een stralend witte lach!

 

Veilig en snel stralend wittere tanden

De behandeling voor wittere tanden duurt slechts één uur. Met onze behandeling zijn uw tanden snel weer stralend wit. Tijdens de behandeling worden tanden en kiezen droog gelegd door middel van een wangspreider waarbij we het tandvlees beschermen tegen de whitening gel. Wij brengen de gel aan op uw tanden en laten dit inwerken met behulp van een (laser) lamp. Het uiteindelijke resultaat van het tanden bleken is bij iedere patiënt verschillend. Dit komt door het feit dat de ene patiënt van nature al wittere tanden heeft dan de ander. De basiskleur van het tandbeen bepaalt voor een belangrijk deel het uiteindelijke resultaat. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen we de kleur van uw tanden vastleggen vóór de behandeling zodat u na de behandeling ziet in welke mate uw tanden witter zijn geworden. De behandeling tanden bleken voor wittere tanden is een veilige en snelle oplossing voor een stralend wit gebit.

 

Heeft u interesse in wittere tanden?

Zijn uw tanden verkleurd en heeft u interesse in een behandeling voor wittere tanden? Maak dan online een afspraak met Kliniek Tandheelkunde Sneek om uw tanden te bleken of neem contact met ons op: 0515 430 840. Wij zien u graag bij ons in Kliniek Tandheelkunde Sneek!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.