Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?

Wittere tanden voor een mooie lach

Wittere tanden is iets wat veel mensen graag willen. Een gebit met mooie witte tanden laat u stralen en geeft zelfvertrouwen. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek krijgt u wittere tanden door uw tanden te laten bleken. Deze behandeling voor wittere tanden wordt al vele jaren met succes toegepast in Kliniek Tandheelkunde Sneek. Voor uw wittere tanden gebruikt Kliniek Tandheelkunde Sneek speciale whitening gels. Deze whitening gels zijn PH-neutraal en goed gekeurd door de Europese Unie. Tanden bleken is dan ook onschadelijk voor uw gebit.

 

Veilig en snel stralend wittere tanden

De behandeling voor wittere tanden duurt slechts één uur. Met onze behandeling zijn uw tanden snel weer stralend wit. Tijdens de behandeling worden tanden en kiezen droog gelegd door middel van een wangspreider waarbij we het tandvlees beschermen tegen de whitening gel. Wij brengen de gel aan op uw tanden en laten dit inwerken met behulp van een (laser) lamp. Het resultaat van de behandeling kan verschillen en is afhankelijk van de basiskleur van het tandbeen. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen we de kleur van uw tanden vastleggen vóór de behandeling zodat u na de behandeling ziet in welke mate uw tanden witter zijn geworden. De behandeling tanden bleken voor wittere tanden is een veilige en snelle oplossing voor een stralend wit gebit.

 

Heeft u interesse in wittere tanden?

Zijn uw tanden verkleurd en heeft u interesse in een behandeling voor wittere tanden? Maak dan online een afspraak met Kliniek Tandheelkunde Sneek om uw tanden te bleken of neem contact met ons op: 0515 430 840. Wij zien u graag bij ons in Kliniek Tandheelkunde Sneek!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.