Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?
Maak een afspraak

Wittere tanden voor een mooie lach

U kunt er bijna niet meer omheen: veel mensen hebben een prachtig gebit en stralend witte tanden. Wie wil dat nou niet? Een gebit met mooie witte tanden laat u weer stralen en geeft u zelfvertrouwen. Wanneer uw tanden verkleurd zijn, bijvoorbeeld door het drinken van koffie, thee of rode wijn, kan Kliniek Tandheelkunde Sneek u helpen u uw stralende witte glimlach weer terug te geven. Onze Kliniek biedt twee verschillende behandelmethoden om uw tanden te bleken. Onze behandelmethoden worden al vele jaren met succes toegepast. Na het bleken van uw tanden ziet u niks meer van de verkleuringen.

 

Wittere tanden met een bitje

Eén van de behandelingen die wij bij onze Kliniek aanbieden voor wittere tanden is

het gebruik van een speciaal bitje met bleek gel. Het bitje wordt op maat gemaakt, en er wordt rekening gehouden met de gel die in het bitje komt. U draagt het bitje met de gel gedurende 5 tot 10 dagen ongeveer 2 uur per dag. Deze behandeling vergt dus iets meer tijd en geduld, maar het resultaat is prachtig. Wilt u meer weten over de voor-en nadelen van deze behandeling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Wittere tanden met een halogeen lamp behandeling

Wanneer u kiest voor de behandeling met halogeen lamp  heeft u al wittere tanden na een behandeling van één uur. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een speciale halogeen lamp met whitening gel. Uw tanden en kiezen worden blootgelegd met behulp van een wangspreider en uw tandvlees wordt beschermd tegen de whitening gel. De gel wordt aangebracht op uw tanden, en met behulp van de lamp laten wij de gel inwerken waardoor u wittere tanden krijgt. De behandeling is volledig pijnloos en duurt dus slechts één uur. Ideaal wanneer u snel wittere tanden wilt. Voor meer informatie over de voor-en nadelen van deze behandeling kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Het resultaat van een behandeling voor wittere tanden

Wilt u een duidelijk beeld van het voor en na resultaat van uw tanden bleek behandeling? Dat kan! Onze experts kunnen u helpen om de kleur van uw tanden voor de behandeling vast te leggen. Na afloop van de behandeling kunt u dan het verschil duidelijk zien. Wat precies het effect is van de behandeling voor wittere tanden verschilt per persoon. De witte kleur van uw tanden wordt namelijk grotendeels bepaald door de natuurlijke kleur van het tandbeen.

 

Heeft u interesse in wittere tanden?

Zijn uw tanden verkleurd en heeft u interesse in een behandeling voor wittere tanden? Maak dan online een afspraak met Kliniek Tandheelkunde Sneek om uw tanden te bleken of neem contact met ons op: 0515 430 840. Wij zien u graag bij ons in Kliniek Tandheelkunde Sneek!