Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht

Witte vullingen

Heeft u last van gaatjes of bent u niet meer blij met uw donkere amalgaam vullingen? Onze Kliniek werkt met witte composiet vullingen. Door innovatie zijn witte vullingen een uitstekend alternatief voor uw oude vullingen. Witte vullingen hebben de kleurtoon van uw gebit en vallen daardoor minder op dan amalgaamvullingen. De amalgaamvullingen kunnen door witte tandvullingen vervangen worden. Kom gerust eens langs in de Kliniek voor een vrijblijvende afspraak.

 

 

Amalgaamvullingen vervangen door witte vullingen 

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunt u amalgaamvullingen laten vervangen door mooie witte vullingen. Wij vervangen uw amalgaamvullingen door witte vullingen van composiet of door witte inlays van porselein.

 

Witte composiet vullingen

Kliniek Tandheelkunde Sneek plaatst vullingen om uw tand of kies te restaureren wanneer deze beschadigd is. Witte vullingen zijn perfect om beschadigde tanden of kiezen in uw gebit permanent op te vullen. De witte composiet vullingen zien er natuurlijk uit, doordat de kleur wordt aangepast aan uw gebit. Dit maatwerk zorgt er voor dat de vulling niet van echt te onderscheiden zal zijn, waardoor uw gebit weer mooi en compleet is. De vullingen van composiet zijn op de langere termijn minder goed bestand tegen barsten of slijtage, deze vullingen zijn daarom minder geschikt voor grote vullingen.

 

Witte porseleinen inlays

Witte porseleinen inlays zijn vullingen die passen in de holte van uw kies en de wanden verstevigt. Een inlay wordt geplaatst op het kauwvlak tussen de knobbels van je kies. Het plaatsen van inlays is een vorm van tandrestauratie waarbij het resultaat er heel natuurlijk uitziet. De inlays worden op maat gemaakt in een tandtechnisch laboratorium en vervolgens in de praktijk van Kliniek Tandheelkunde Sneek op uw tand of kies aangebracht. Deze keramische vullingen hebben een lange levensduur en zijn goed bestand tegen verkleuring. 

  

Interesse in witte vullingen?

Kliniek Tandheelkunde Sneek verzorgt graag uw witte vullingen. Met onze witte vullingen krijgt u weer een stralend gebit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.