Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?

Witte tanden bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Een wit en stralend gebit is iets wat veel mensen willen. Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuwe impuls. De behandeling tanden bleken voor mooie witte tanden wordt al vele jaren succesvol toegepast bij verkleurde tanden en kiezen. Kliniek Tandheelkunde Sneek gebruikt een professioneel whitening systeem voor uw behandeling voor witte tanden. Ons whitening systeem is goedgekeurd door de Europese Unie en is PH-neutraal. Dit betekent dat onze behandeling onschadelijk is voor uw gebit.

Veilig en snel stralend witte tanden

Met onze behandeling zijn uw tanden binnen een uur weer stralend wit. Het eindresultaat van de behandeling voor witte tanden is bij iedere patiënt verschillend. Dit komt doordat de basiskleur van het tandbeen bij iedereen verschilt en deze kleur bepaald het uiteindelijke resultaat voor uw witte tanden. De experts van Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen de kleur van uw tanden vastleggen en laten zien welke verandering is opgetreden. Het bleken van u tanden door onze experts is een veilige en snelle oplossing voor een stralend wit gebit.

Afspraak maken?

Wilt u veilig en snel stralend witte tanden? Vul dan het formulier in voor het maken van een afspraak met Kliniek Tandheelkunde Sneek om uw tanden te bleken of neem contact met ons op: 0515 430 840.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.