Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?
Maak een afspraak

Witte tanden bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Wie wil er nou niet een wit en stralend gebit? Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen, u durft vaker te lachen, het geeft uw leven een nieuwe impuls. Tanden bleken is een behandeling die al jaren sucesvol wordt toegepast bij verkleurde tanden en kiezen. Met behulp van een professioneel whitening systeem zorgt Kliniek Tandheelkunde Sneek weer voor gezonde, witte tanden. Ons whitening systeem is goedgekeurd door de Europese Unie en is PH-neutraal. Dit betekent dat onze behandeling onschadelijk is voor uw gebit.

Veilig en snel stralend witte tanden

Met onze behandeling zijn uw tanden binnen een uur weer stralend wit. Het eindresultaat van de behandeling voor witte tanden is bij iedere patiënt verschillend. Dit komt doordat de basiskleur van het tandbeen bij iedereen verschilt en deze kleur bepaald het uiteindelijke resultaat voor uw witte tanden. De experts van Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen de kleur van uw tanden vastleggen en laten zien welke verandering is opgetreden. De behandeling tanden bleken is een veilige en snelle oplossing voor een stralend wit gebit. Laat uw tanden bleken door onze experts, zij bieden een veilige en snelle oplossing voor een stralend wit gebit.Afspraak maken?

Zijn uw tanden verkleurd en heeft u interesse in een bleekbehandeling voor witte tanden? Maak dan online een afspraak met Kliniek Tandheelkunde Sneek om uw tanden te bleken of neem contact met ons op: 0515 430 840. Wij zien u graag bij ons in Kliniek Tandheelkunde Sneek!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.