Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?
Maak een afspraak

Witte tanden bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Wilt u weer stralend witte tanden? U kunt uw tanden bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Kies uit twee effectieve behandelingen. Maak nu een afspraak. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen wij u hiermee helpen. Door middel van professionele bleek behandelingen zorgen wij voor stralende witte tanden. Door de jaren heen verkleuren de tanden en kiezen. De oorzaak hiervan is de natuurlijke kleur van uw tandbeen in combinatie met het voedingspatroon. Kliniek Tandheelkunde Sneek maakt gebruik van verschillende technieken om uw tanden witter te maken. Onze technieken zijn goedgekeurd door de Europese Unie en zijn PH-neutraal. Dit betekent dat de behandelingen onschadelijk voor uw gebit zijn.

 

Veilig en snel stralend witte tanden

Veilig en snel uw tanden bleken kan door één van onze professionals bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Tegenwoordig zijn er talloze producten op de markt om zelf uw tanden te bleken, maar deze producten zijn niet altijd goed voor uw gebit. Bovendien bieden deze producten niet dezelfde resultaten als de behandelingen in onze praktijk. Het KNMT (de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde) adviseert dan ook om uw tanden bij een professionele kliniek te laten bleken.

Met onze behandeling worden uw tanden weer stralend wit. Het eindresultaat van de behandeling voor witte tanden is bij iedere patiënt verschillend. Dit komt doordat de basiskleur van het tandbeen bij iedereen verschilt en deze kleur bepaald het uiteindelijke resultaat voor uw witte tanden. De experts van Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen de kleur van uw tanden vastleggen en laten zien welke verandering is opgetreden. De behandeling tanden bleken is een veilige en snelle oplossing voor een stralend wit gebit. Laat uw tanden bleken door de experts van Kliniek Tandheelkunde Sneek, wij bieden een veilige en snelle oplossing voor een stralend wit gebit.

 

Twee methoden voor witte tanden

Bij het bleken van uw tanden maken wij gebruik van verschillende bleektechnieken. Zo wordt de eerste techniek uitgevoerd door middel van een halogeen lamp met whitening gel. Deze techniek bestaat uit één behandeling. De tweede techniek bestaat uit meerdere behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van bitjes. Door middel van de bitjes wordt er een afdruk van de boven- en onderkaak gemaakt. De bitjes worden zo gemaakt dat er ruimte is voor een bleekgel op de plaatsen waar de tanden gebleekt moeten worden. Gedurende 5 tot 10 dagen draagt u de bitjes 2 uur per dag om de gewenste kleur te bereiken. De methodes die Kliniek Tandheelkunde Sneek gebruikt voor het tanden bleken zijn goedgekeurd door de Europese Unie. De behandeling is dus volledig veilig en niet schadelijk voor uw gebit. Na de behandeling kunt u uw witte tanden vergelijken met de vastgelegde kleur voor de behandeling. Voor meer informatie over de verschillende behandelmethoden kunt u contact met ons opnemen. Onze experts geven u graag meer informatie.

 

Afspraak maken?

Verkleuring van uw tanden kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld door het regelmatig drinken van koffie, thee of rode wijn. Zijn uw tanden verkleurd en heeft u interesse in een bleekbehandeling voor witte tanden? Maak dan online een afspraak met Kliniek Tandheelkunde Sneek om uw tanden te bleken of neem contact met ons op: 0515 430 840. Wij zien u graag bij ons in Kliniek Tandheelkunde Sneek!