Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Weekend tandarts van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Ervaart u in het weekend spoedklachten die zo snel mogelijk verholpen moeten worden? Dan kunt u in Sneek terecht bij de dienstdoende weekend tandarts. De weekend tandarts is te bereiken op het spoednummer: 0515-430840. Aan de telefoon hoort u wie de dienstdoende weekend tandarts is.

 

Spoedgevallen en weekend tandarts

U kunt alleen bij spoed de weekend tandarts bereiken. De volgende klachten vallen onder spoedgevallen:

  • Onhoudbare, acute kiespijn
  • Een afgebroken of in zijn geheel uitgevallen tand door een ongeval of een nabloeding van een tandheelkundige ingreep (lees hieronder wat u met een afgebroken tand moet doen)

 

Hoe te handelen bij spoed

Als uw tand of kies in zijn geheel is uitgevallen, is het advies om deze te bewaren in een glas melk of in uw mond onder uw tong. Dit zorgt er namelijk voor dat de tand minder snel afsterft. Hierdoor is de kans groter dat de tand weer terug kan worden geplaatst in de kaak. Als u direct na het ongeval contact opneemt met Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen wij de tand mogelijk terugplaatsen.

 

Heeft u andere klachten

Ondervind u klachten die niet onder spoed vallen? Dan kunt u niet terecht bij de dienstdoende weekend tandarts. U kunt de eerstvolgende werkdag contact opnemen met Kliniek Tandheelkunde Sneek.

 

Spoedgeval?

Voor spoedgevallen kunt u de weekend tandarts bereiken op 0515-430 840. De weekend tandarts staat graag voor u klaar!