Angst voor de tandarts | Tandarts Sneek
Wij bieden de uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Schrijf u in

Narcose tandarts

Narcose tandarts

Een behandeling onder volledige narcose bij de tandarts kan een enorme uitkomst bieden wanneer u vergaande angst voor de tandarts heeft of op ziet tegen een specifieke behandeling. Onze kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Wij verlichten uw bezoek graag wanneer u zulke angst ervaart. Als eerste kliniek in Noord-Nederland bieden wij de tandarts behandeling onder volledige narcose. De behandelingen onder narcose worden gewoon bij ons in de praktijk uitgevoerd, in een prettige omgeving.

 

 

 

Behandeling door narcose tandarts met ervaren anesthesieteam

Bij onze kliniek bent u verzekerd van een behandeling door een specialistische narcose tandarts met ondersteuning van een ervaren anesthesieteam. Zo kan de behandelende tandarts zich volledig focussen op de behandeling. Het anesthesieteam houdt tijdens de behandeling uw narcose in de gaten.  U wordt onder narcose gebracht door middel van een prik in uw elleboog, onderarm of hand. Na afloop kun u rustig uitslapen in onze uitslaapkamer. Houdt er rekening mee dat de behandeling bij de narcose tandarts nuchter moet worden ondergaan, eten of drinken voorafgaand aan een behandeling onder narcose is niet toegestaan.

 

 

 

Uitslapen zonder misselijkheid

Ontwaken uit de narcose kan heel rustig in onze uitslaapkamer. U hoeft niet bang te zijn voor misselijkheid na de behandeling. Kliniek Tandheelkunde Sneek maakt gebruik van middelen die dit voorkomen. In sommige gevallen kan het voorkomen dat de patiënt zich na de behandeling onder narcose slaperig voelt. Wij raden u daarom sterk aan om u te laten ophalen na de behandeling, of iemand mee te nemen. In de meeste gevallen mag u al een uur na de behandeling naar huis.

 

 

 

Volledig pijnloos

Een behandeling onder volledige narcose is altijd pijnloos. Wanneer angst voor de tandarts ook u tegenhoudt om naar uw periodieke controles te gaan of een specifieke behandeling te ondergaan dan kunt u altijd contact opnemen met onze kliniek, wij vertellen u graag meer over onze volledig pijnloze behandelingen onder narcose en wat de mogelijkheden zijn. We maken een persoonlijk behandelplan zodat u weet wat u kunt verwachten. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook rekening houden met een langere behandeltijd, mocht u dit prettig vinden.

 

 

 

Interesse in een behandeling bij de narcose tandarts?

Ervaart u angst voor de tandarts en wilt u hulp om hier beter mee om te gaan? Dan helpt Kliniek Tandheelkunde Sneek u graag. Voor meer informatie over een behandeling bij onze narcose tandarts kunt u altijd contact opnemen met onze kliniek of online een aanvraag doen. Ons team staat voor u klaar!

 

Voor meer informatie download de brochure.