Angst voor de tandarts | Tandarts Sneek
Wij bieden de uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Schrijf u in

Behandeling onder volledige narcose

Heeft u enorme angst voor de tandarts of is er een specifieke behandeling waar u erg tegenop ziet? Dan is een behandeling onder volledige narcose wellicht een oplossing. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste praktijk in Noord-Nederland die behandelingen onder volledige narcose uitvoert. De behandeling onder volledige narcose wordt uitgevoerd in de eigen praktijk en is een ideale methode voor mensen met angst voor de tandarts.

Behandeling onder volledige narcose met ervaren anesthesieteam

Tandarts implantoloog Frank Post van Kliniek Tandheelkunde Sneek is dé specialist op gebied van volledige narcose in Noord-Nederland. In samenwerking met het anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland wordt de behandeling uitgevoerd.  De anesthesiologen zijn stuk voor stuk BIG-geregistreerd, zijn zeer goed opgeleid en beschikken over ruime ervaring. Het infuus wordt via een prik in de elleboog, onderarm of hand aangebracht waarna het slaapmiddel wordt toegediend. Het slaapmiddel belandt direct in de bloedbaan, waardoor u snel in slaap valt. Tijdens de behandeling bewaakt het anesthesie team uw ademhaling, bloeddruk en hartslag nauwkeurig, waardoor de tandarts zich volledig kan richten op u en uw behandeling. U zult niets merken van de behandeling en naderhand kunt u rustig bijkomen in onze uitslaapkamer. Het is belangrijk dat u voor de behandeling onder volledige narcose niet gegeten of gedronken heeft. De behandeling moet u nuchter ondergaan.

Uitslapen zonder misselijkheid

Na afloop van de behandeling onder narcose wordt u naar de uitslaapkamer gebracht. De middelen die wij gebruiken voor een volledige narcose voorkomen misselijkheid na de behandeling. Wel kunt u zich kort na de behandeling nog slaperig voelen en af en toe wegdommelen. In de meeste gevallen kunt u een uur na de behandeling alweer naar huis toe. Houd er wel rekening mee dat u na de behandeling naar huis moet worden begeleid.

Volledig pijnloos

Houdt uw angst u tegen om een bezoek te brengen aan de tandarts en heeft u hierdoor uw periodieke controles overgeslagen? Voor patiënten die te angstig zijn om een specifieke tandartsbehandeling te ondergaan is een behandeling onder volledige narcose een goede uitkomst voor het verzorgen van uw gebit. Een behandeling onder narcose is volledig pijnloos en het stelt ons in staat om de behandeling aan uw gebit zo goed mogelijk uit te voeren.

Interesse in een behandeling onder volledige narcose?

Ziet u tegen een bezoek aan de tandarts op en heeft u interesse in een behandeling onder volledige narcose? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Wij staan altijd voor u klaar!

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.