Angst voor de tandarts | Tandarts Sneek
Wij bieden de uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Schrijf u in

Volledige narcose bij de tandarts

Een behandeling  bij de narcose tandarts kan een enorme uitkomst bieden wanneer u vergaande angst voor de tandarts of een specifieke behandeling heeft. Onze kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Wij doen er alles aan om uw angst te verlichten tijdens uw bezoek. In Noord-Nederland zijn wij de eerste tandarts die behandeling onder volledige narcose aanbiedt. De behandelingen onder narcose worden  in een prettige omgeving bij ons in de praktijk uitgevoerd.

 

Behandeling door narcose tandarts met ervaren anesthesieteam

Bij onze kliniek bent u verzekerd van een goede behandeling door een specialistische narcose tandarts met ondersteuning van een ervaren anesthesieteam. Zo kan de behandelende tandarts zich volledig focussen op de behandeling. Het anesthesieteam houdt tijdens de behandeling uw gezondheid nauw in de gaten. U wordt onder narcose gebracht door middel van een prikje in uw elleboog, onderarm of hand. Kunt u slecht tegen naalden? Dan kunt u onder narcose worden gebracht door middel van een kapje over de mond.  Na afloop van de behandeling kun u rustig uitslapen in één van onze uitslaapkamers.

 

Houder rekening mee dat de behandeling bij de narcose tandarts nuchter moet worden ondergaan.

 

 Eten of drinken vooraf aan een behandeling onder narcose is niet toegestaan.

 

Uitslapen zonder misselijkheid

Ontwaken uit de narcose kan heel rustig in onze uitslaapkamer. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek maken we gebruik van middelen die misselijkheid na de behandeling voorkomen. In sommige gevallen kan het voorkomen dat de patiënt zich na de behandeling onder narcose slaperig voelt. Wij raden u daarom aan om u te laten ophalen na de behandeling, of om iemand mee te nemen die u thuis kan brengen. In de meeste gevallen mag u al een uur na de behandeling alweer naar huis.

 

Een behandeling onder volledige narcose is pijnloos

Een behandeling onder volledige narcose is gegarandeerd pijnloos. U kunt altijd contact opnemen met onze kliniek wanneer angst voor de tandarts u constant tegenhoudt om naar uw periodieke controles te gaan of een specifieke behandeling te ondergaan.  Om uw behandeling zo comfortabel mogelijk te maken stellen wij met u een persoonlijk behandelplan op. Zo weet u precies weet wat u kunt verwachten.  Daarbij kunnen wij rekening houden met een langere behandeltijd, mocht u dit prettig vinden.

 

Interesse in een behandeling bij de narcose tandarts?

Ervaart u angst voor de tandarts en wilt u hulp om hier beter mee om te gaan? Dan helpt Kliniek Tandheelkunde Sneek u graag. Voor meer informatie over een behandeling bij onze narcose tandarts kunt u altijd contact opnemen met onze kliniek of online een aanvraag doen. Ons specialistische team staat voor u klaar!

 

Voor meer informatie download de brochure.