Angst voor de tandarts | Tandarts Sneek
Wij bieden de uitkomst tegen
angst voor de tandarts

Behandeling onder volledige narcose

Heeft u enorme angst voor de tandarts of is er een specifieke behandeling waar u erg tegenop ziet? Dan is een behandeling onder volledige narcose wellicht een oplossing. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste praktijk in Noord-Nederland die behandelingen onder volledige narcose uitvoert. De behandeling onder volledige narcose wordt uitgevoerd in de eigen praktijk en is een ideale methode voor mensen met angst voor de tandarts.

Behandeling onder volledige narcose met ervaren anesthesieteam

Tandarts implantoloog Frank Post van Kliniek Tandheelkunde Sneek is de specialist op gebied van volledige narcose in Noord-Nederland. De behandeling wordt uitgevoerd in samenwerking met het anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland. De BIG-geregistreerde anesthesiologen en anesthesieassistenten zijn zeer goed opgeleid en hebben ruime ervaring. Via een prik in de elleboog, onderarm of hand wordt het infuus aangebracht. Na het aanbrengen van het infuus wordt het slaapmiddel toegediend. Omdat het slaapmiddel direct in de bloedbaan terecht komt, zult u snel in slaap vallen. Het anesthesie team houdt zich bezig met de vitale functies tijdens de behandeling zoals de ademhaling, hartslag en de bloeddruk. Deze functies worden continu bewaakt, zodat de tandheelkundige zich volledig kan concentreren op uw behandeling. Op deze manier merkt u niets van de behandeling en kunt u na de tijd rustig bijkomen in onze uitslaapkamer. Het is belangrijk dat u voor de behandeling onder volledige narcose niet gegeten of gedronken heeft. De behandeling moet u nuchter ondergaan.

Uitslapen zonder misselijkheid

Na afloop van de behandeling onder narcose wordt u naar de uitslaapkamer gebracht. De middelen die wij gebruiken voor een volledige narcose voorkomen misselijkheid na de behandeling. U kunt zich kort na de behandeling nog slaperig voelen en af en toe wegdommelen. Vaak kunt u een uur na de behandeling al weer naar huis toe. Houdt er wel rekening mee dat u na de behandeling naar huis moet worden begeleid.

Volledig pijnloos

Heeft u, omdat u angst heeft voor de tandarts, uw periodieke controles overgeslagen? Voor patiënten die te angstig zijn om een specifieke tandartsbehandeling te ondergaan is een behandeling onder volledige narcose een goede uitkomst voor het verzorgen van uw gebit. Een behandeling onder narcose is volledig pijnloos en zo kunnen wij de behandeling goed uitvoeren aan uw gebit.

Interesse in een behandeling onder volledige narcose?

Ziet u tegen een bezoek aan de tandarts op en heeft u interesse in een behandeling onder volledige narcose? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. Wij staan altijd voor u klaar!

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.