Vergoeding verzekering

De vergoeding van de verzekering is afhankelijk van uw eigen zorgverzekering. In uw zorgverzekering staat precies beschreven welke tandheelkundige behandelingen wel of niet volledig worden vergoed. Het vergoedingspercentage van de behandeling is tevens afhankelijk van uw eigen zorgverzekering.

 

Vergoeding door de verzekering voor volwassenen

Volwassenen vanaf 18 jaar betalen bijna alle kosten voor mondzorg zelf. Vanuit de basisverzekering vergoeden zorgverzekeraars een klikgebit of implantaten.De zorgverzekeraars vragen hierbij wel een eigen bijdrage.

 

Vergoeding verzekering voor kinderen

Voor kinderen en jongeren tot 18 jaar vergoedt de basisverzekering de meeste tandheelkundige behandelingen. In de basisverzekering wordt hier ook geen eigen bijdrage voor in rekening gebracht. Onder bepaalde voorwaarden worden de kosten voor orthodontie of kronen en bruggen vergoedt. Neem contact op met uw zorgverzekering over de vergoeding van tandheelkundige zorg.

 

Vergoeding voor implantaten

Een volledige prothese valt grotendeels onder de basisverzekering net zoals een klikgebit. Kliniek Tandheelkunde Sneek verzorgt de aanvraag voor de vergoeding van het klikgebit bij uw zorgverzekeraar De vergoeding voor het plaatsen van implantaten in de tandenloze kaak verschilt per verzekering.

 

Vergoeding voor kronen en bruggen

Afhankelijk van uw verzekeringspakket worden kronen en bruggen vergoed. Voor informatie over uw eigen situatie en de vergoeding van uw zorgverzekering, adviseren wij contact op te nemen met uw eigen zorgverzekeraar.

 

Afspraak maken?

Met onze kennis, ervaring en preventieve werkwijze krijgt uw gebit de juiste aandacht. Heeft u interesse in een tandheelkundige behandeling? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.