Vacature: Tandartsassistent

Kliniek Tandheelkunde Sneek geldt als één van de meest innovatieve tandartspraktijken van Noord-Nederland. Wij behandelen patiënten op basis van de laatste ontwikkelingen op gebied van tandheelkunde. Ook patiënten van ver buiten de regio en vele topsporters kiezen graag voor onze expertise. Wij zijn gespecialiseerd in algehele tandheelkunde, behandeling onder volledige narcose en implantaten. Vanwege de groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een:

 

Tandartsassistente (M/V) 3-5 dagen

 

Functie beschrijving

Als tandartsassistente vervul je de centrale rol voor de patiënt in onze Kliniek. Je weet goed in te spelen op de behoefte van de patiënt, verzorgt de preventie en assisteert de tandartsen bij de uitvoer van het behandelplan.

Ook ondersteun je bij het afhandelen van e-mail, correspondentie en telefoonverkeer.

Wij werken in een goed georganiseerde tandartspraktijk, waar veel waarde wordt gehecht aan het werken volgens de ISO richtlijnen en kernwaarden. Want een mooie lach is het visitekaartje van het gezicht.

Stuur je vacature
Heb je interesse om te komen werken als tandartsassistente bij Kliniek Tandheelkunde Sneek? Stuur dan jouw CV met begeleidende brief ter attentie van Doris Post aan: info@tandartssneek.nl.

Download hier de vacature!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.