Vacature: Allround Tandartsassistente part time

Kliniek Tandheelkunde Sneek is op zoek naar een allround tandartsassistente, liefst met ervaring, ambitieus, met liefde voor het vak en maximale zorg voor onze patiënten. In onze innovatieve praktijk voeren wij alle tandheelkundige behandelingen uit, met als specialismen implantaten, behandeling met angst en, uniek in het Noorden, behandeling onder volledige narcose. Ook behandelen wij patiënten op verwijzing van collega’s en houden wij ons bezig met esthetische tandheelkunde.

 

De assistente die wij zoeken is allround inzetbaar, kan zowel aan de stoel assisteren bij algemene tandheelkunde, als assisteren bij de tandartsen tijdens grote behandelingen. Je bent bereid veel zelfstandige handelingen te doen, leergierig en bereid om intern en extern verder opgeleid te worden.

 

Wij vinden het plezierig om in team verband met elkaar te werken en je hebt affiniteit met de computer voor het verwerken van de gegevens. Ervaring is een pre, een (patiënt)vriendelijke instelling een must. Wij bieden een prima salaris, een prettige werksfeer en alle ruimte voor individuele ontplooiing! De werktijden zijn in overleg te bepalen.

 

Solliciteren op een vacature bij Kliniek Tandheelkunde Sneek?

Heeft u interesse voor een van deze functies binnen Kliniek Tandheelkunde Sneek? Stuur dan uw CV en motivatie ter attentie van Doris Post naar: info@tandartssneek.nl

 

Kliniek Tandheelkunde Sneek Simmerdyk 14B, 8601 ZP Sneek TELEFOON 0515 430 840

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.