Teeth-in-an-Hour, nieuwe tanden in één behandeling

Binnen één teeth-in-an-hour behandeling een volledig nieuw gebit met echte vaste tanden. Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Neem dan contact op met onze kliniek voor een afspraak om uw mogelijkheden te bekijken. Wilt u liever eerst meer informatie over de behandeling? Ook dan helpen onze experts u graag verder. Stel uw vragen via het contactformulier of bel ons. Geniet weer volop van uw eten en laat een stralende lach zien!

Teeth-in-an-Hour, nieuwe tanden in één behandeling

Teeth-in-an-Hour is een revolutionaire tandheelkundige oplossing waarbij u een volledig nieuw gebit krijgt door middel van implantaten. De nieuwe behandeling van slechts een uur zorgt voor minimaal ongemak waardoor u snel weer kunt eten, drinken en lachen zonder zorgen. Deze behandeling is ideaal voor mensen een normaal kunstgebit of klikgebit nemen. Uw nieuwe gebit met de ‘Teeth-in-an-Hour’ techniek kan tientallen jaren meegaan, mits u natuurlijk goed voor uw nieuwe tanden en kiezen zorgt. De implantaten moeten net zo goed gepoetst worden als natuurlijke tanden. Kliniek Tandheelkunde Sneek startte tien jaar geleden als eerste praktijk in Noord-Nederland met deze innovatieve behandeling.

 

Revolutionaire Teeth-in-an-hour techniek

Voordat u de ‘Teeth-in-an-Hour’ behandeling bij ons ondergaat doen wij een uitgebreide gebitsanalyse. Tijdens deze analyse kijken we of uw mondgezondheid goed genoeg in orde is om voor de behandeling in aanmerking te komen. Door dit vooraf vast te stellen kunnen we complicaties tijdens of na de behandeling voorkomen. Ook bekijken we nauwkeurig waar de implantaten precies moeten worden geplaatst. Op deze manier is het voor het tandtechnisch laboratorium mogelijk om direct een perfect passende kroon of brug te maken. De daadwerkelijke behandeling zal hierdoor vlot verlopen. Een herstelproces na de behandeling is overbodig en pijn of ander ongemak zult u vrijwel niet ervaren.

 

Teeth-in-an-Hour behandeling onder narcose

Voor veel mensen die een nieuw gebit willen is de teeth-in-an-hour behandeling het prettigst om te ondergaan. Het is snel, eenvoudig en u ervaart minimaal ongemak. Toch kan het zijn dat u angstig bent voor de behandeling of voor de tandarts in het algemeen. In dat geval kunnen wij kijken naar een behandeling onder volledige narcose. Hierbij krijgt u helemaal niets mee van de behandeling. Na de behandeling is het belangrijk dat u uw nieuwe tanden poetst, zoals u dat normaal ook zou doen. Wanneer uw mondgezondheid niet optimaal is, en u dus niet in aanmerking komt voor de ‘Teeth-in-an-Hour’ behandeling, kunnen we samen met u een behandelplan opstellen. Zo kunt u in de toekomst alsnog kiezen voor deze oplossing. Kies voor zelfvertrouwen, zorgeloos genieten en een stralende lach.