Teeth-in-an-hour Kliniek Tandheelkunde Sneek
Weer een stralend gebit
met teeth-in-an-hour?

Teeth-in-an-Hour, nieuwe tanden in één behandeling

Ondervind u problemen aan uw gebit door het ontbreken van tanden en kiezen maar wilt u geen kunstgebit? Kliniek Tandheelkunde werkt met de revolutionaire techniek ‘Teeth-in-an-Hour’. Geen kunstgebit, maar echte vaste tanden waarmee u weer van lekker eten kunt genieten en lachen zonder zorgen. Met de Teeth-in-an-Hour behandeling van Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft u in één behandeling weer nieuwe, vaste tanden. Teeth-in-an-hour is een patiëntvriendelijke techniek waarbij implantaten mét daarop alle nieuwe tanden en kiezen in één behandeling worden geplaatst. Het normale inhelingsproces is daarbij overbodig. Kliniek Tandheelkunde Sneek is meer dan 10 jaar geleden als eerste gestart in Noord-Nederland met deze innovatieve methode.

 

Revolutionaire Teeth-in-an-hour techniek

Teeth-in-an-Hour is een innovatieve techniek waarbij implantaten, met daarop uw nieuwe tanden en kiezen, in één behandeling worden geplaatst. Deze techniek maakt het inhelingsproces overbodig. De behandeling geeft weinig tot geen ongemak. U kunt direct na de behandeling weer normaal eten met uw nieuwe tanden en kiezen. Voordat de behandeling plaatsvindt, wordt exact gekeken waar de implantaten in de kaak zullen worden geplaatst. Op deze manier is het voor het tandtechnisch laboratorium mogelijk om direct een perfect passende kroon of brug te maken.

  

Teeth-in-an-Hour behandeling

De Teeth-in-an-Hour behandeling is snel en gemakkelijk. Doordat de behandeling weinig ongemak geeft, kunt u direct na de behandeling alles eten en gewoon uw poetsen alsof het om natuurlijke tanden gaat. Als u snel een nieuw gebit wilt is Teeth-in-an-Hour de perfecte oplossing

 

Heeft u interesse? 

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft u met de teeth-in-an-hour behandeling snel echte vaste tanden. Binnen een uur is uw gebit geplaatst en kunt u weer volop genieten. Heeft u interesse in de teeth-in-an-hour behandeling? Neem dan vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.