Teeth-in-an-hour Kliniek Tandheelkunde Sneek
Weer een stralend gebit
met teeth-in-an-hour?
Neem contact op

Teeth-in-an-Hour, nieuwe tanden in één behandeling

Is een kunstgebit of klikgebit voor u niet de ideale oplossing? Dan bestaat er nog een andere techniek, teeth-in-an-hour. Bij deze techniek worden uw gebit in een behandeling van een uur vervangen door een kunstgebit door middel van implantaten. Op ieder implantaat wordt één tand of kies bevestigd, de implantaten vervangen dus uw natuurlijke tandwortel. Doordat de tanden en kiezen geplaatst worden op een natuurlijke manier, voelt dit gebit aan als uw eigen. U kunt na de behandeling weer stralend lachen en genieten van al uw eten en drinken. Een belangrijk voordeel van de teeth-in-an-hour techniek is dat een inhelingsproces overbodig is en u weinig ongemak ervaart na de behandeling. Kliniek Tandheelkunde Sneek startte tien jaar geleden als eerste praktijk in Noord-Nederland met deze innovatieve behandeling.

 

Revolutionaire Teeth-in-an-hour techniek

De Teeth-in-an-hour is een revolutionaire techniek en de behandeling geeft weinig tot geen ongemak. Voordat u de behandeling ondergaat komt u langs in onze praktijk en kijken wij nauwkeurig waar de implantaten precies in uw kaak zullen worden geplaatst. Op deze manier is het voor het tandtechnisch laboratorium mogelijk om direct een perfect passende kroon of brug te maken en kan de daadwerkelijke behandeling vlot verlopen. Na de behandeling verlaat u de kliniek met een stralend gebit en kunt u direct weer normaal eten met uw nieuwe tanden en kiezen. Ongemak of pijn na de behandeling is minimaal.

 

Teeth-in-an-Hour behandeling

Voor veel mensen is de teeth-in-an-hour behandeling de prettigste behandeling om te ondergaan voor een volledig nieuw gebit. Het is snel en eenvoudig en u ervaart minimaal ongemak. De implantaten kunnen jaren mee gaan zo lang er goed voor gezorgd wordt. Poets ook direct normaal uw tanden zoals u dat anders ook zou doen. Snel een nieuw, mooi en stralend gebit, dat wilt u toch ook? Een belangrijke voorwaarde is dat de gezondheid van uw mond goed is, zodat er geen complicaties optreden tijdens of na de behandeling. Wanneer uw mondgezondheid niet helemaal in orde is, dan kunnen wij u helpen dit te verbeteren, zodat u wellicht later in aanmerking komt voor een teeth-in-an-hour behandeling. Wij kijken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Kies voor zelfvertrouwen, zorgeloos genieten en een stralende lach.

 

Heeft u interesse? 

Binnen één behandleing een volledig nieuw gebit met echte vaste tanden met teeth-in-an-hour. Bent u geinteresseerd in deze behandeling? Neem dan contact op met onze kliniek voor een afspraak om uw mogelijkheden te bekijken. Wilt u eerst liever meer informatie? Ook dan helpen onze experts u graag verder. Stel uw vragen via het contactformulier of bel ons. Geniet weer volop van uw eten en laat een stralende lach zien!

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.