Teeth-in-an-hour Kliniek Tandheelkunde Sneek
Weer een stralend gebit
met teeth-in-an-hour?
Neem contact op

Teeth-in-an-Hour, nieuwe tanden in één behandeling

Ondervindt u problemen aan uw gebit door het ontbreken van tanden en kiezen maar wilt u geen kunstgebit? Dan is ‘Teeth-in-an-hour’ misschien wel dé oplossing voor u. Kliniek Tandheelkunde werkt met deze revolutionaire techniek. Verwar de techniek niet met een kunstgebit, het zijn echt vaste tanden die ervoor zorgen dat u weer zorgeloos kunt glimlachen en weer kunt genieten van lekker eten. Teeth-in-an-hour is een patiëntvriendelijke techniek waarbij implantaten, met daarop alle nieuwe tanden en kiezen, in één behandeling worden geplaatst. Hierdoor is het normale inhelingsproces overbodig. Kliniek Tandheelkunde Sneek startte tien jaar geleden als eerste praktijk in Noord-Nederland met deze innovatieve behandeling.

 

Revolutionaire Teeth-in-an-hour techniek

De Teeth-in-an-hour is een revolutionaire techniek en de behandeling geeft weinig tot geen ongemak. Direct na de behandeling kunt u weer normaal eten met uw nieuwe tanden en kiezen. Voorafgaand aan de behandeling wordt er eerst nauwkeurig gekeken waar exact de implantaten in de kaak zullen worden geplaatst. Op deze manier is het voor het tandtechnisch laboratorium mogelijk om direct een perfect passende kroon of brug te maken, waarna de behandeling wordt gestart en u naderhand de Kliniek verlaat met een compleet nieuw en stralend gebit.

  

Teeth-in-an-Hour behandeling

De Teeth-in-an-Hour behandeling is snel en eenvoudig. Doordat de behandeling weinig ongemak geeft kunt u direct na de behandeling alles eten en gewoon uw tandenpoetsen alsof het uw eigen tanden zijn. Teeth-in-an-Hour is de perfecte oplossing wanneer u snel een nieuw, mooi en stralend gebit wilt. Kies voor zelfvertrouwen, zorgeloos genieten en een stralende lach.

 

Heeft u interesse? 

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft u met de Teeth-in-an-Hour techniek al binnen een behandeling weer echte vaste tanden. Binnen een uur is uw gebit geplaatst en kunt u weer volop genieten. Heeft u interesse in de Teeth-in-an-Hour behandeling of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Ons team staat graag voor u klaar!

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.