Teeth-in-an-hour Kliniek Tandheelkunde Sneek
Weer een stralend gebit
met teeth-in-an-hour?

Teeth-in-an-Hour, nieuwe tanden in één behandeling

Ondervindt u problemen aan uw gebit door het ontbreken van tanden en kiezen maar wilt u geen kunstgebit? Dan is ‘Teeth-in-an-hour’ misschien wel dé oplossing voor u. Kliniek Tandheelkunde werkt met deze revolutionaire techniek. Het is geen kunstgebit, maar echte vaste tanden waarmee u weer van lekker eten kunt genieten en kunt lachen zonder zorgen. Met de Teeth-in-an-Hour behandeling van Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft u in één behandeling weer nieuwe, vaste tanden. Teeth-in-an-hour is een patiëntvriendelijke techniek waarbij implantaten mét daarop alle nieuwe tanden en kiezen in één behandeling worden geplaatst. Het normale inhelingsproces is daarbij overbodig. Al meer dan tien jaar geleden is Kliniek Tandheelkunde Sneek als eerste in Noord-Nederland gestart met deze innovatieve behandeling.

 

Revolutionaire Teeth-in-an-hour techniek

Teeth-in-an-Hour is een innovatieve techniek waarbij implantaten, met daarop uw nieuwe tanden en kiezen, in één behandeling worden geplaatst. Dankzij deze techniek is het inhelingsproces overbodig. De behandeling geeft weinig tot geen ongemak. Direct na de behandeling kunt u weer normaal eten met uw nieuwe tanden en kiezen. Voorafgaand aan de behandeling wordt er eerst exact gekeken waar de implantaten in de kaak zullen worden geplaatst. Op deze manier is het voor het tandtechnisch laboratorium mogelijk om direct een perfect passende kroon of brug te maken.

  

Teeth-in-an-Hour behandeling

De Teeth-in-an-Hour behandeling is snel en gemakkelijk. Doordat de behandeling weinig ongemak geeft kunt u direct na de behandeling alles eten en gewoon uw tandenpoetsen alsof het uw eigen tanden zijn. Teeth-in-an-Hour is de perfecte oplossing wanneer u snel een nieuw gebit wilt.

 

Heeft u interesse? 

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft u met de teeth-in-an-hour behandeling binnen een korte tijd echte vaste tanden. Binnen een uur is uw gebit geplaatst en kunt u weer volop genieten. Heeft u interesse in de teeth-in-an-hour behandeling? Neem dan vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!

 

Voor meer informatie download de brochure.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.