Teeth-in-an-hour Kliniek Tandheelkunde Sneek
Weer een stralend gebit
met teeth-in-an-hour?
Neem contact op

Teeth-in-an-Hour, nieuwe tanden in één behandeling

Teeth-in-an-Hour: nieuwe tanden in één behandeling

Teeth-in-an-Hour is een revolutionaire nieuwe tandheelkundige oplossing waarbij u een volledig nieuw gebit krijgt door middel van implantaten. De behandeling van slechts een uur zorgt voor minimaal ongemak waardoor u snel weer kunt eten, drinken en lachen zonder zorgen. Deze behandeling is ideaal voor mensen die liever niet kiezen voor een normaal kunstgebit of klikgebit. Uw nieuwe gebit met de ‘Teeth-in-an-Hour’ techniek kan tientallen jaren meegaan, mits u goed voor uw nieuwe tanden en kiezen zorgt. Poets ze dus gewoon zoals u ook bij uw eigen tanden zou doen. Kliniek Tandheelkunde Sneek startte tien jaar geleden als eerste praktijk in Noord-Nederland met deze innovatieve behandeling.

 

Revolutionaire Teeth-in-an-hour techniek

Voordat u de ‘Teeth-in-an-Hour’ behandeling bij ons ondergaat doen wij een uitgebreide gebitsanalyse. Tijdens deze analyse kijken we of uw mondgezondheid goed genoeg is om voor de behandeling in aanmerking te komen. Door dit vooraf vast te stellen kunnen we complicaties na de behandeling voorkomen. Ook bekijken we nauwkeurig waar de implantaten precies moeten worden geplaatst. Op deze manier is het voor het tandtechnisch laboratorium mogelijk om direct een perfect passende kroon of brug te maken en kan de daadwerkelijke behandeling vlot verlopen. Een herstelproces na de behandeling is overbodig, en pijn of ander ongemak zult u vrijwel niet ervaren.

 

Teeth-in-an-Hour behandeling onder narcose

Voor veel mensen die een nieuw gebit willen is de teeth-in-an-hour behandeling het prettigst om te ondergaan. Het is snel, eenvoudig en u ervaart minimaal ongemak. Toch kan het zijn dat u angst voelt voor de behandeling of voor de tandarts in het algemeen. Dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheid voor een behandeling onder volledige narcose. Hierbij krijgt u helemaal niets mee van de behandeling. Na de behandeling is het belangrijk dat u gelijk normaal uw nieuwe tanden poetst, zoals u dat normaal ook zou doen. Wanneer uw mondgezondheid niet optimaal is, en u dus niet in aanmerking komt voor de ‘Teeth-in-an-Hour’ behandeling, dan kunnen we samen met u een behandelplan opstellen. Zo kunt u in de toekomst alsnog kiezen voor deze oplossing. Kies voor zelfvertrouwen, zorgeloos genieten en een stralende lach.

 

Heeft u interesse?

Binnen één behandeling een volledig nieuw gebit met echte vaste tanden met teeth-in-an-hour. Bent u geïnteresseerd in deze behandeling? Neem dan contact op met onze kliniek voor een afspraak om uw mogelijkheden te bekijken. Wilt u liever eerst meer informatie over de behandeling? Ook dan helpen onze experts u graag verder. Stel uw vragen via het contactformulier of bel ons. Geniet weer volop van uw eten en laat een stralende lach zien!

 

Voor meer informatie download de brochure.