Team van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tandarts-implantoloog Frank Post en zijn vrouw Doris zijn eigenaar van de moderne en innovatieve tandartsenpraktijk Kliniek Tandheelkunde Sneek. Het team bestaat uit tandartsen, een mondhygiënist, preventieassistenten, een tandarts-implantoloog en een praktijkmanager. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt u de beste tandheelkundige behandelingen en persoonlijke service. Ons hechte team staat graag voor u klaar om te assisteren bij alle behandelingen.

Wie doet wat?

  • Onze implantoloog in gespecialiseerd in het aanbrengen van implantaten. Frank Post verzorgt het vastzittende gedeelte van uw kunstgebit in het kaakbot. Wanneer het houvast van een normaal kunstgebit niet meer voldoende is, kan er besloten worden dat u implantaten in de kaak nodig heeft.
  • Onze tandartsen werken nauw samen met de mondhygiënist. Daardoor bent u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek op de juiste plek voor preventieve- en genezende behandelingen.
  • Onze mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Onze mondhygiënist geeft ook advies over het nemen van mondhygiëne maatregelen, zoals poetsadvies.
  • Onze preventie-assistenten zijn opgeleid in het uitvoeren van preventieve handelingen en mondhygiëne. Daarnaast bieden zij ondersteuning aan de tandartsen bij de voorbereiding, de uitvoering en de afronding van de tandartsbehandelingen.

 

Gespecialiseerde behandelingen

Kliniek Tandheelkunde Sneek is specialist in het behandelen van kinderen, behandelingen onder volledige narcose bij angst, implantologie en het plaatsen van implantaten, bruggen en kronen. De klinisch prothese technicus stelt uw klikgebit of volledige protheses samen. Zo kunt u met een nieuw gebit weer genieten van uw eten, zonder pijn te ervaren. Alle gespecialiseerde tandheelkundige behandelingen worden in onze eigen praktijk uitgevoerd, zodat u op een vertrouwde plek behandeld kunt worden.

 

Kernwaarden van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om de beste behandeling te bieden en u op een prettige en comfortabele manier te helpen, houden wij ons aan een aantal kernwaarden. Onze kernwaarden hebben wij voor u samengevat als MIKK: Maatwerk, Innovatief, Klantgericht en Kennis. Uiteraard staat u, de patiënt, centraal in onze kernwaarden. Alle tandheelkundige behandelingen van Kliniek Tandheelkunde Sneek worden onder één dak uitgevoerd. Zo bieden we voor al uw wensen of problemen een passende oplossing aan.

 

Interesse in een behandeling?

Heeft u interesse in een behandeling bij Kliniek Tandheelkunde Sneek bij bijvoorbeeld onze tandarts, implantoloog of mondhygiënist? Neem gerust contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek of schrijf u online in. Wij helpen u graag!