Team van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tandarts-implantoloog Frank Post en zijn vrouw Doris zijn eigenaar van de moderne innovatieve tandartsenpraktijk Kliniek Tandheelkunde Sneek. Het team wordt gevormd door betrokken tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, een tandarts-implantoloog en een praktijkmanager. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt u optimale service en uitstekende uitvoering van alle tandheelkundige behandelingen. Wij genieten van een hecht team dat zorg voor u draagt en helpt bij alle behandelingen.

  • Onze implantoloog in gespecialiseerd in het aanbrengen van implantaten. Frank Post verzorgt het vastzittende gedeelte van uw kunstgebit in het kaakbot. Wanneer de houvast van een normaal kunstgebit niet meer voldoende is, kan er besloten worden dat u implantaten in de kaak nodig heeft.
  • Onze tandartsen werken nauw samen met de mondhygiënist. Kliniek Tandheelkunde Sneek hecht veel waarde aan zowel preventief als curatief handelen. Wij voorkomen graag tandproblemen, maar mochten deze problemen ontstaan dan biedt onze kliniek de passende oplossing.
  • Onze mondhygiënist richt zich op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Onze mondhygiënist geeft ook advies over het nemen mondhygiënemaatregelen
  • Onze preventie-assistenten zijn opgeleid in het uitvoeren van preventieve handelingen en mondhygiëne. Daarnaast bieden zij ondersteuning aan de tandarts op het gebied van de voorbereiding, de uitvoering en de afronding van de patiënten behandelingen.

 

Gespecialiseerde behandelingen

Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft een aantal specialismen in huis zoals het behandelen van kinderen, behandeling onder volledige narcose bij angstimplantologie of het plaatsen van implantaten, bruggen en kronen. De klinisch prothese technicus vervaardigt uw klikgebit of volledige protheses. Zo kunt u, met een nieuw gebit, weer ten volste genieten van uw eten zonder pijn. Kliniek Tandheelkunde Sneek voert alle behandelingen in onze eigen vertrouwde praktijk uit.

 

Kernwaarden van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om de beste behandeling te bieden en onze patiënten te helpen op een prettige en comfortabele wijze, hanteren wij in onze praktijk kernwaarden. Als (MIKK) kernwaarden hebben wij dit voor u samengevat als Maatwerk, Innovatief, Klantgericht en Kennis. Met deze kernwaarden stellen we u, de patiënt, centraal. Alle tandheelkundige disciplines van Kliniek Tandheelkunde Sneek bevinden zich onder één dak om zo voor uw wensen of problemen een passende oplossing te kunnen bieden.

 

Interesse in een innovatief tandheelkundig team?

Heeft u interesse in een behandeling bij Kliniek Tandheelkunde Sneek en zoekt u een goede tandarts, implantoloog of mondhygiënist in Noord Nederland of in Sneek? Neem gerust contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek of schrijf u online in. Wij helpen u graag!