Gedeeltelijke prothese Tandarts Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Stuur een mail

Tandprothese

Kunt u niet meer lekker eten omdat goed kauwen niet meer kan? Dan is een tandprothese, ofwel een kunstgebit, de ideale oplossing voor u. Een klikgebit, implantaat, kroon of een brug vormen goede oplossingen om weer optimaal te kunnen genieten van uw eten.

 

Wat is een tandprothese?

Een tandprothese is een gedeeltelijke of volledige vervanging van uw tanden. Een tandprothese voelt aan als uw eigen gebit, zorgt voor een optimaal gevoel en een mooie glimlach. Een tandprothese wordt op de tanden en kiezen geplaatst als een compleet gebit. Soms zijn er enkele kronen op de tanden nodig die dienen als verankering voor de tandprothese. 

 

Klikgebit als tandprothese

Een klikgebit is de ideale oplossing wanneer uw tandprothese irritatie of pijn veroorzaakt of dat deze los komt te zitten door het slinken van uw kaak. Een klikgebit is een tandprothese die u kunt vastklikken op implantaten die in uw onder- en/of bovenkaak zijn geplaatst. Het voordeel van een klikgebit is dat de kaaklijn niet verder kan slinken door het vastkliksysteem.

 

Bent u toe aan een nieuw gebit?

Wilt u weer optimaal kunnen genieten en stralen met een gedeeltelijke of volledige tandprothese? Met onze ruime kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat u een perfecte tandprothese krijgt. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. U kunt zich nu ook online bij ons inschrijven. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!