Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Tandimplantaten

Als u één of meerdere tanden of kiezen mist is een tandimplantaat wellicht de beste oplossing voor u om weer een stralend gebit te krijgen dat u graag laat zien. Onze tandarts implantoloog Frank Post is specialist in het plaatsen van implantaten. Een implantaat is een kunstwortel dat in de kaak wordt geplaatst en dient als sterke basis voor een kroon, brug of kunstgebit. Zo vervangt een implantaat de ontbrekende tanden of kiezen. Heeft u interesse in tandimplantaten? Samen met u bekijken we de mogelijkheden, controleren we of uw kaakbot in goede gezondheid verkeert en bespreken we uitgebreid de behandeling. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u naderhand weer optimaal genieten van uw stralende lach.

Wat zijn tandimplantaten?

Een tandimplantaat is een veilige en permanente vervanging voor de tandwortel. Het ziet eruit als een schroefje, gemaakt van titanium. Implantaten kunnen op verschillende manieren geplaatst worden, zoals het plaatsen van een brug of kroonBruggen en kronen vervangen de ontbrekende tanden en kiezen in uw gebit. Een nieuw gebit op basis van tandimplantaten behoort zelfs ook tot de mogelijkheden.

 

De voordelen van tandimplantaten

Tandimplantaten bieden vele voordelen, zoals:

  • Het zorgen van een functionele en blijvende oplossing;
  • Tanden en kiezen op implantaten zijn niet van het echt te onderscheiden;
  • De tandimplantaat met een kroon, brug of kunstgebit voelt aan als uw eigen tanden;
  • Wanneer tandimplantaten goed worden onderhouden kunnen deze tientallen jaren mee.

 

Wanneer biedt een tandimplantaat de juiste oplossing?

Tandimplantaten bieden de juiste oplossing bij:

  • Het vervangen van een enkele tand: kroon of implantaat
  • Het vervangen van meerder tanden: brug op implantaat of uitneembare frameprothese op implantaat
  • Het vervangen van alle tanden: een vaste prothese of een uitneembare prothese (klikgebit)

 

Tandimplantaten voor een stralende glimlach

Het ontbreken van tanden en kiezen kan een enorme deuk opleveren in uw zelfvertrouwen. Daarnaast kunt u veel pijn ervaren tijdens het eten en drinken. Dankzij tandimplantaten kunt u uw zelfvertrouwen en stralende lach weer terugkrijgen en kunt u eveneens weer genieten van eten en drinken.

 

Tandimplantaten door Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek is specialist op het gebied van het plaatsen van tandimplantaten. Bij onze tandarts implantoloog Frank Post bent u in goede handen. Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt samen met verschillende leveranciers van tandimplantaten, waaronder Nobel Biocare en Astra. Zo kunnen wij garanderen dat wij de beste keuze voor u maken welke aansluit bij uw wensen en budget. Naast het plaatsen van tandimplantaten kunt u bij ons in de Kliniek ook terecht voor een klikgebit of de revolutionaire techniek Teeth-in-an-Hour.

 

Kies voor tandimplantaten.

Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt vele mogelijkheden op het gebied van tandimplantaten. Heeft u interesse in het plaatsen van tandimplantaten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op of schrijf u online bij ons. Onze experts staan graag voor u klaar!