Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Tandimplantaten

Tandimplantaten kunnen een uitkomst bieden wanneer u veel pijn ervaart tijdens het eten of drinken of wanneer er tanden en kiezen ontbreken. Kliniek Tandheelkunde Sneek is dé specialist op het gebied van implantologie. Onze tandarts implantoloog Frank Post is specialist in het plaatsen van implantaten. Implantaten vervangen de natuurlijk tandwortel en de ontbrekende tanden of kiezen. Heeft u interesse in tandimplantaten? Samen met u bekijken we de mogelijkheden, controleren we of uw kaakbot in goede gezondheid verkeert en bespreken we uitgebreid de behandeling. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u naderhand weer optimaal genieten van uw stralende lach.

Tandimplantaten voor een stralende glimlach

Het ontbreken van tanden en kiezen kan een enorme deuk opleveren in uw zelfvertrouwen. Daarnaast kunt u veel pijn ervaren tijdens het eten en drinken. Dankzij tandimplantaten kunt u uw zelfvertrouwen en stralende lach weer terugkrijgen en kunt u eveneens weer genieten van eten en drinken. Implantaten kunnen op verschillende manieren geplaatst worden, zoals het plaatsen van een brug of kroon. Bruggen en kronen vervangen de ontbrekende tanden en kiezen in uw gebit. Een nieuw gebit op basis van tandimplantaten behoort zelfs ook tot de mogelijkheden.

Tandimplantaten door Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek is specialist op het gebied van het plaatsen van tandimplantaten. Bij onze tandarts implantoloog Frank Post bent u in goede handen. Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt samen met verschillende leveranciers van tandimplantaten, waaronder Nobel Biocare en Astra. Zo kunnen wij garanderen dat wij de beste keuze voor u maken welke aansluit bij uw wensen en budget. Naast het plaatsen van tandimplantaten kunt u bij ons in de Kliniek ook terecht voor een klikgebit of de revolutionaire techniek Teeth-in-an-Hour.

Kies voor tandimplantaten

Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt vele mogelijkheden op het gebied van tandimplantaten. Heeft u interesse in het plaatsen van tandimplantaten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op of schrijf u online bij ons. Onze experts staan graag voor u klaar!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.