Implantologie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een mooie lach?
Neem contact op

Tandimplantaat bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Als u één of meerdere tanden of kiezen mist is een tandimplantaat wellicht de beste oplossing voor u om weer een stralend gebit te krijgen dat u graag laat zien. Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd op het gebied van tandimplantaten. Een tandimplantaat is een permanente vervanging voor de natuurlijke tandwortel en kan worden geplaatst ter vervanging van ontbrekende tanden en/of kiezen. Tandarts en implantoloog Frank Post is onze specialist op het gebied van tandimplantaten. Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt vele mogelijkheden op het gebied van tandimplantaten. Zo kunt ervoor kiezen om een brug of kroon te plaatsen. Maar ook een heel nieuw gebit kan gerealiseerd worden middels de revolutionaire teeth-in-an-hour techniek.  

 

 

Plaatsen van een tandimplantaat

Het plaatsen van een tandimplantaat veroorzaakt weinig ongemak. Ook kunnen wij u voorzien van een klikgebit of kunt u gebruik maken van de revolutionaire teeth-in-an-Hour behandeling waarbij uw nieuwe tanden en kiezen in één behandeling geplaatst worden.

 

Interesse in een tandimplantaat?

Middels een tandimplantaat kunt u weer een stralend gebit krijgen met een mooie lach als visitekaartje van uw gezicht. Wilt u meer weten over een tandimplantaat? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.