Tandheelkunde Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Tandheelkunde & Gebitszorg

Bent u op zoek naar een betrouwbare kliniek voor algehele tandheelkunde? Kliniek Tandheelkunde Sneek is de meest innovatieve tandartspraktijk van het Noorden. U kunt bij onze Kliniek terecht voor een halfjaarlijkse controle of diverse tandheelkundige behandelingen. Tijdens de halfjaarlijkse controle wordt uw gebit volledig nagekeken. Er wordt een mondonderzoek uitgevoerd en eventueel een persoonlijk behandelplan opgesteld. Voor deze controle nemen wij ongeveer 10 minuten de tijd. Zo bent u altijd verzekerd van de beste gebitszorg. Daarnaast zijn wij gespecialiseerde in diverse tandheelkunde behandelingen. Denk hierbij aan het plaatsen vanbruggen, kronenenimplantaten, volledige gebitsprotheses,teeth-in-an-hour en behandelingen onder volledige narcose.

  

De Mondhygiënist

De mondhygiënisten van Kliniek Tandheelkunde Sneek voeren niet alleen preventieve behandelingen uit, maar behandelen ook beginnende tandvleesaandoeningen. Want voorkomen is beter dan genezen. Voor een afspraak met de mondhygiënist heeft u geen verwijzing nodig. U kunt op eigen initiatief een afspraak maken met één van onze specialisten. Wel kan de tandarts na een periodieke controle of aan de hand van de gebitsanalyse adviseren om een afspraak bij de mondhygiënist te maken. Als u een afspraak heeft gemaakt bij onze mondhygiënist wordt uw gebit in een tijdsbestek van 30 minuten zorgvuldig behandeld en gereinigd. Daarnaast ontvangt u van onze mondhygiënist advies over mondzorg bij u thuis. Zo bent u verzekerd van een mooie lach en gezond tandvlees.

 

Tandheelkundige behandelingen

Voor het vullen van gaatjes en het plaatsen van bruggen en kronen, bieden wij diverse behandelingen aan. Als u in het verleden donkere amalgaam vullingen heeft laten zetten kunt u deze bij ons laten vervangen door mooie witte vullingen. Onze witte vullingen zijn gemaakt van composiet of porselein. Doordat de vullingen op maat worden gemaakt bent u altijd verzekerd van natuurlijk ogende vullingen. Het vervangen van oude vullingen door witte vullingen is zeer populair, aangezien witte vullingen veel minder opvallen.

 

Tandheelkundige behandelingen voor angst patiënten

Vindt u tandheelkundige behandelingen onprettig, of ervaart u angst voor de tandarts? Onze Kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van angstpatiënten. Wij bieden onze patiënten behandelingen onder volledige narcose aan. Mocht u interesse hebben in deze unieke behandeling, meld dan bij het maken van de afspraak dat u angstig bent voor de controle of behandeling. Onze behandeling onder volledige narcose wordt uitgevoerd in samenwerking met een ervaren anesthesieteam. Op deze manier kan de tandarts zich volledig op u en de behandeling focussen, terwijl het anesthesieteam uw gezondheid in de gaten. Het team controleert tijdens de behandeling continu uw temperatuur, ademhaling en bloedsomloop. U wordt onder narcose gebracht door middel van een prikje in uw elleboogonderarm, hand of door middel van een kapje. Na de behandeling kunt u rustig uitslapen in onze uitslaapkamer. Houdt er rekening mee dat de behandeling onder narcose nuchter moet worden ondergaan. Eten of drinken 6 uur voorafgaand aan de behandeling onder narcose is niet toegestaan.

 

Op zoek naar de beste tandheelkunde?

Een goede mondzorg is van essentieel belang voor uw algemene gezondheid. Dankzij onze jarenlange kennis, ervaring en flexibele werkwijze kunnen wij optimale mondzorg garanderen. Wij verwelkomen u graag bij ons in de praktijk! Neem vandaag nogcontactop met Kliniek Tandheelkunde Sneek.