Tandheelkunde Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Tandheelkunde & Gebitszorg

Bent u op zoek naar een betrouwbare kliniek voor algehele tandheelkunde in Noord-Nederland? Kliniek Tandheelkunde Sneek is de meest innovatieve tandartspraktijk van het Noorden. Bij ons kunt u terecht voor uw halfjaarlijkse controle, maar ook voor diverse gespecialiseerde tandheelkundige behandeling. Zoals het plaatsen van bruggen, kronen en implantaten, volledige gebitsprotheses, teeth-in-an-hour en behandelingen onder volledige narcose. Voor een controleafspraak nemen wij circa 10 minuten de tijd, waarbij er een mondonderzoek wordt uitgevoerd en waarna er eventueel een behandelplan wordt opgesteld. Een afspraak bij onze mondhygiënist zal ongeveer 30 minuten in beslag nemen, in deze tijd wordt uw gebit zorgvuldig gereinigd en behandeld. Ook ontvangt u van onze mondhygiëniste advies over de mondzorg bij u thuis.

 

Tandheelkundige behandelingen

Naast de periodieke controle kunt u tevens bij ons terecht voor diverse behandelingen als het vullen van gaatjes en het plaatsen van bruggen en kronen. Als u in het verleden metalen amalgaam vullingen heeft laten zetten kunt u deze bij ons laten vervangen door mooie witte vullingen. Onze witte vullingen zijn gemaakt van composiet of porselein en worden voor u op maat en in de juiste kleur gemaakt. Het vervangen van oude vullingen door witte vullingen is zeer populair, aangezien witte vullingen veel minder opvallen.

 

Tandheelkundige behandelingen voor angst patiënten

Vindt u tandheelkundige behandelingen zeer onprettig, of heeft u zelfs angst voor de tandarts? Dan kunt u bij ons terecht om behandelingen onder volledige narcose uit te laten voeren in onze eigen kliniek. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van angstpatiënten en dragen het keurmerk Lieve Tandarts. Onze behandelingen worden uitgevoerd in samenwerking met het goed opgeleide en ervaren anesthesieteam.

 

Mondhygiënist

Onze gediplomeerde mondhygiënisten verzorgen uw mond optimaal en voeren preventieve behandelingen uit. De mondhygiënisten behandelen daarnaast beginnende tandvleesaandoeningen en voeren parobehandelingen uit wanneer er sprake van parodontitis is. Zo bent u verzekerd van een mooie lach en een gezonde mond.

 

Op zoek naar de beste tandheelkunde?

Wanneer u behoefte heeft aan goede mondzorg en een stralend gebit, dan kunt u gerust een afspraak maken met Kliniek Tandheelkunde Sneek! Dankzij onze jarenlange kennis, ervaring en flexibele werkwijze kunnen wij optimale mondzorg garanderen. Wij verwelkomen u graag bij ons in de praktijk! Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek.