Tandheelkunde Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Tandheelkunde

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek vindt u persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid voor alle tandheelkunde en gebitszorg. Wij zijn het meest vernieuwende tandartspraktijk van Friesland en het Noorden. U kunt bij onze Kliniek terecht voor een halfjaarlijkse controle of voor verschillende tandheelkundige behandelingen. We kijken naar uw persoonlijke situatie en wordt er eventueel een persoonlijk behandelplan opgesteld. Voor de halfjaarlijkse controle nemen we ongeveer 10 minuten de tijd. Zo hebben we de tijd voor u en bent u verzekerd van de beste mondzorg.

 

Verder zijn wij gespecialiseerd in verschillende tandheelkundige behandelingen. Denk hierbij aan het plaatsen vanbruggen, kronen en implantaten, volledige gebitsprotheses,teeth-in-an-hour en behandelingen onder volledige narcose.

  

 

De Mondhygiënist

De mondhygiënisten van Kliniek Tandheelkunde Sneek voeren niet alleen preventieve behandelingen uit, maar behandelen ook beginnende tandvleesaandoeningen. Want wij vinden dat voorkomen beter is dan genezen. Voor een afspraak met de mondhygiënist heeft u geen verwijzing nodig, daarom kunt u altijd een afspraak maken met één van onze specialisten De tandarts kunt u na een periodieke controle of na een gebitsanalyse adviseren om een afspraak te maken bij de mondhygiënist.  Bij onze mondhygiënist wordt uw gebit binnen 30 minuten zorgvuldig behandeld en gereinigd. Daarnaast ontvangt u van onze mondhygiënist advies over mondzorg bij u thuis. Zo bent u verzekerd van de beste zorg voor een gezond gebit en gezond tandvlees.

 

Tandheelkundige behandelingen

Voor het vullen van gaatjes en het plaatsen van bruggen en kronen, bieden wij verschillende tandheelkundige behandelingen aan. Als u in het verleden donkere amalgaam vullingen heeft laten zetten kunt u deze bij ons laten vervangen door mooie witte vullingen. Onze witte vullingen zijn gemaakt van composiet of porselein. De witte vullingen ogen natuurlijk omdat ze op maat en op kleur voor u worden gemaakt. Het vervangen van oude vullingen door witte vullingen is zeer populair, aangezien witte vullingen veel beter passen bij de rest van uw gebit.

 

Tandheelkundige behandelingen voor angst patiënten

Vindt u tandheelkundige behandelingen onprettig of ervaart u angst voor de tandarts? Onze Kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst. We kijken graag wat we voor u kunnen doen, om uw angst te verminderen. U bent namelijk niet de enige die hier last van heeft! Daarom bieden wij ook  behandelingen onder volledige narcose aan. Mocht u interesse hebben in deze unieke behandeling, meld dan bij het maken van de afspraak dat u angstig bent voor de controle of behandeling. De behandeling onder volledige narcose voeren wij samen met een ervaren anesthesieteam uit.. Op deze manier kan de tandarts zich volledig op u en de behandeling focussen, terwijl het anesthesieteam uw gezondheid in de gaten houdt. Het team controleert tijdens de behandeling continu uw temperatuur, ademhaling en bloedsomloop. U wordt onder narcose gebracht door middel van een prikje in uw elleboog, onderarm, hand of door middel van een kapje. Na de behandeling kunt u rustig uitslapen in onze uitslaapkamer. Houd er rekening mee dat u de behandeling onder volledige narcose nuchter moet ondergaan. Eten of drinken 6 uur voorafgaand aan de behandeling is niet toegestaan.

 

Op zoek naar de beste tandheelkunde?

Goede mondzorg is belangrijk voor uw algehele gezondheid. Dankzij onze jarenlange kennis, ervaring en flexibele werkwijze kunnen wij u de beste mondzorg garanderen. Wij verwelkomen u graag bij ons in de praktijk! Neem contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek voor het maken van een afspraak.