Tandheelkunde Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Tandheelkunde & Gebitszorg

Bent u op zoek naar een betrouwbare kliniek voor algehele tandheelkunde? Kliniek Tandheelkunde Sneek is de meest innovatieve tandartspraktijk van het Noorden. U kunt bij onze Kliniek terecht voor uw halfjaarlijkse controle. Tijdens de halfjaarlijkse controle wordt uw gebit volledig nagekeken. Er wordt een mondonderzoek uitgevoerd en eventueel een behandelplan opgesteld. Voor deze controle nemen wij circa 10 minutende tijd. Daarnaast voeren wij diverse gespecialiseerde tandheelkunde behandelingen uit. 

Denk hierbij aan het plaatsen van bruggenkronen en implantatenvolledige gebitsprothesesteeth-in-an-hour en behandelingen onder volledige narcose

  

De Mondhygiënist

De mondhygiënist van Kliniek Tandheelkunde Sneek voert niet alleen preventieve behandelingen uit, maar behandelt ook beginnende tandvleesaandoeningen. Voor een afspraak met de mondhygiënist heeft u geen verwijzing nodig. Iedere patiënt kan op eigen initiatief een afspraak maken. Wel kan de tandarts na een periodieke controle of aan de hand van de gebitsanalyse adviseren om een afspraak bij de mondhygiëniste te maken. Een afspraak bij onze mondhygiënist zal ongeveer 30 minuten in beslag nemen In deze tijd wordt uw gebit zorgvuldig gereinigd en behandeld. Ook ontvangt u van onze mondhygiëniste advies over de mondzorg bij u thuis. Zo bent u verzekerd van een mooie lach en een gezonde mond.

 

Tandheelkundige behandelingen

U kunt ook bij ons terecht voor diverse behandelingen als het gaat om het vullen van gaatjes en het plaatsen van bruggen en kronen. Als u in het verleden metalen amalgaam vullingen heeft laten zetten kunt u deze bij ons laten vervangen door mooie witte vullingen. Onze witte vullingen zijn gemaakt van composiet of porselein en worden voor u op maat en in de juiste kleur gemaakt. Het vervangen van oude vullingen door witte vullingen is zeer populair, aangezien witte vullingen veel minder opvallen.

 

Tandheelkundige behandelingen voor angst patiënten

Vindt u tandheelkundige behandelingen zeer onprettig, of heeft u zelfs angst voor de tandarts? Onze Kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van angstpatiënten. Hiervoor kunnen wij behandelingen onder volledige narcose uit laten voeren in onze eigen kliniek. Mocht u hierin interesse hebben of hier gebruik van willen maken, meld dan bij het maken van de afspraak dat u angstig bent voor de controle of behandeling. Onze behandelingen worden uitgevoerd in samenwerking met het goed opgeleide en ervaren anesthesieteam. Op deze manier kan de tandarts zich volledig op u en de behandeling focussen. Het anesthesieteam houdt tijdens de behandeling uw gezondheid in de gaten. Zo controleren zij tijdens de behandeling continu uw temperatuur, ademhaling en bloedsomloop. U wordt onder narcose gebracht door middel van een prikje in uw elleboog, onderarm, hand of door middel van een kapje. Na afloop kunt u rustig uitslapen in onze uitslaapkamer. Houdt er rekening mee dat de behandeling onder narcose nuchter moet worden ondergaan. Dit houdt in dat eten of drinken in de 6 uur voorafgaand aan de behandeling onder narcose niet toegestaan is.

 

Op zoek naar de beste tandheelkunde?

Wanneer u behoefte heeft aan goede mondzorg en een stralend gebit, dan kunt u gerust een afspraak maken met Kliniek Tandheelkunde Sneek! Dankzij onze jarenlange kennis, ervaring en flexibele werkwijze kunnen wij optimale mondzorg garanderen. Wij verwelkomen u graag bij ons in de praktijk! Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek.