Tandheelkunde Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?

Tandheelkunde & Gebitszorg

Op zoek naar een betrouwbare kliniek voor algehele tandheelkunde in Noord Nederland? Kliniek Tandheelkunde Sneek is de meest innovatieve tandartspraktijk van het Noorden. Bij ons kunt u terecht voor uw halfjaarlijkse controle en diverse gespecialiseerde tandheelkundige behandelingen zoals het plaatsen van bruggen en kronen, volledige gebitsprotheses, het plaatsen van implantaten, teeth-in-an-hour en behandelingen onder volledige narcose. Voor een controleafspraak nemen wij circa 10 minuten de tijd. Tijdens de periodieke controle wordt een mondonderzoek uitgevoerd waarna een eventueel behandelplan wordt opgesteld. Wanneer u een afspraak heeft bij onze mondhygiënist, zal deze ongeveer 30 minuten in beslag nemen om uw gebit te reinigen en te behandelen. Daarbij ontvangt u ook advies over de mondzorg bij u thuis.

 

Tandheelkundige behandelingen

Naast de periodieke controle kunt u tevens bij ons terecht voor diverse behandelingen als het vullen van gaatjes en het plaatsen van bruggen en kronen. Als u in het verleden metalen amalgaam vullingen heeft laten zetten kunt u deze vervangen door mooie witte vullingen gemaakt van composiet of porselein. Deze vullingen worden voor u op maat gemaakt in de juiste kleur. Het vervangen van vullingen is zeer populair omdat witte vullingen minder opvallen.

 

Angst voor de tandarts

Vindt u tandheelkundige behandelingen niet plezierig, of heeft u zelfs angst voor de tandarts? Dan kunt u bij ons terecht om behandelingen onder volledige narcose uit te laten voeren in onze eigen kliniek. Deze behadelingen worden uitgevoerd in samenwerking met het goed opgeleide en ervaren anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland, zodat de tandarts zich volledig kan focussen op uw behandeling.

 

Mondhygiënist

Onze gediplomeerde mondhygiënisten verzorgen uw mond optimaal en voeren preventieve behandelingen uit. De mondhygiënisten behandelen daarnaast beginnende tandvleesaandoeningen en voeren parobehandelingen uit wanneer er sprake van parodontitis is. Zo bent u verzekerd van een mooie lach en een gezonde mond.

 

Op zoek naar de beste tandheelkunde?

Heeft u behoefte hebt aan goede mondzorg en een stralend gebit? Maak dan gerust een afspraak met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij zetten graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.