Jong echtpaar
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?

Tandheelkunde & Gebitszorg

Bent u opzoek naar een kliniek voor algehele tandheelkunde? Kliniek Tandheelkunde Sneek is de meest innovatieve tandartspraktijk in Noord Nederland. U kunt bij ons terecht voor uw halfjaarlijkse controle of voor meer gespecialiseerde tandheelkundige behandelingen. Voor een controleafspraak nemen wij circa 10 minuten de tijd. Voor advies over uw gebit wordt een mondonderzoek uitgevoerd en maken wij eventueel een behandelplan voor uw gebit. Onze mondhygiëniste plant 30 minuten voor u in om uw gebit goed te Daarbij ontvangt u ook advies over de mondzorg bij u thuis.

 

Tandheelkundige behandelingen

U kunt naast de periodieke controle ook bij Kliniek Tandheelkunde Sneek terecht voor behandelingen als het vullen van gaatjes en het plaatsen van kronen en bruggen. Heeft u in het verleden metalen amalgaam vullingen laten zetten? Dan kunt u deze bij Kliniek Tandheelkunde Sneek laten vervangen door mooie witte vullingen van composiet of porselein die op maat worden gemaakt in de juiste kleur. Het vervangen van vullingen is zeer populair omdat de witte vullingen minder opvallen. Wanneer u tandheelkundige behandelingen niet heel plezierig vindt , of zelfs angst hebben voor de tandarts, dan biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek de mogelijkheid tot behandelen onder volledige narcose.

 

Mondhygiëniste

Onze gediplomeerde mondhygiënistes verzorgen uw mond optimaal en voeren preventieve behandelingen uit. Ook behandelen ze beginnende tandvleesaandoeningen en voeren ze parobehandelingen uit als er sprake is van parodontitis. Zo heeft u altijd een mooie lach en een gezonde mond.

 

Op zoek naar de beste tandheelkunde?

Heeft u behoefte hebt aan goede mondzorg en een stralend gebit? Maak dan gerust een afspraak met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij zetten graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.