Tandheelkunde Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Tandheelkunde & Gebitszorg

Bent u op zoek naar een betrouwbare kliniek voor alle tandheelkunde en gebitszorg? Kliniek Tandheelkunde Sneek is het meest vernieuwende tandartspraktijk van Friesland en het Noorden. U kunt bij onze Kliniek terecht voor een halfjaarlijkse controle of verschillende tandheelkundige behandelingen. Tijdens de halfjaarlijkse controle wordt uw gebit volledig nagekeken. Er wordt een mondonderzoek uitgevoerd en eventueel een persoonlijk behandelplan opgesteld. Voor deze controle nemen wij ongeveer 10 minuten de tijd. Zo bent u altijd verzekerd van de beste gebitszorg. 

 

Verder zijn wij gespecialiseerd in verschillende tandheelkundige behandelingen. Denk hierbij aan het plaatsen vanbruggen, kronenenimplantaten, volledige gebitsprotheses, teeth-in-an-hour en behandelingen onder volledige narcose.

  

De Mondhygiënist

De mondhygiënisten van Kliniek Tandheelkunde Sneek voeren niet alleen preventieve behandelingen uit, maar behandelen ook beginnende tandvleesaandoeningen. Want voorkomen is beter dan genezen. Voor een afspraak met de mondhygiënist heeft u geen verwijzing nodig. U kunt vrijblijvend een afspraak maken met één van onze specialisten. Wel kan de tandarts na een periodieke controle of na een gebitsanalyse u het advies geven om een afspraak bij de mondhygiënist te maken. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt bij onze mondhygiënist wordt uw gebit binnen 30 minuten zorgvuldig behandeld en gereinigd. Daarnaast ontvangt u van onze mondhygiënist advies over mondzorg bij u thuis. Zo bent u verzekerd van de beste zorg voor een en gezond gebit en gezond tandvlees.

 

Tandheelkundige behandelingen

Voor het vullen van gaatjes en het plaatsen van bruggen en kronen, bieden wij verschillende tandheelkundige behandelingen aan. Als u in het verleden donkere amalgaam vullingen heeft laten zetten kunt u deze bij ons laten vervangen door mooie witte vullingen. Onze witte vullingen zijn gemaakt van composiet of porselein. De witte vullingen ogen natuurlijk omdat ze op maat en op kleur voor u worden gemaakt. Het vervangen van oude vullingen door witte vullingen is zeer populair, aangezien witte vullingen veel beter passen bij de rest van uw gebit.

 

Tandheelkundige behandelingen voor angst patiënten

Vindt u tandheelkundige behandelingen onprettig of ervaart u angst voor de tandarts? Onze Kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst. Wij bieden behandelingen onder volledige narcose aan. Mocht u interesse hebben in deze unieke behandeling, meld dan bij het maken van de afspraak dat u angstig bent voor de controle of behandeling. Onze behandeling onder volledige narcose wordt uitgevoerd in samenwerking met een ervaren anesthesieteam. Op deze manier kan de tandarts zich volledig op u en de behandeling focussen, terwijl het anesthesieteam uw gezondheid in de gaten houdt. Het team controleert tijdens de behandeling continu uw temperatuur, ademhaling en bloedsomloop. U wordt onder narcose gebracht door middel van een prikje in uw elleboog, onderarm, hand of door middel van een kapje. Na de behandeling kunt u rustig uitslapen in onze uitslaapkamer. Houd er rekening mee dat u de behandeling onder volledige narcose nuchter moet ondergaan. Eten of drinken 6 uur voorafgaand aan de behandeling is niet toegestaan.

 

Op zoek naar de beste tandheelkunde?

Goede mondzorg is van essentieel belang voor uw algehele gezondheid. Dankzij onze jarenlange kennis, ervaring en flexibele werkwijze kunnen wij u de beste mondzorg garanderen. Wij verwelkomen u graag bij ons in de praktijk! Neem contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek voor het maken van een afspraak.