Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?
Maak een afspraak

Tanden witter maken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een belangrijk sollicitatiegesprek? Tegenwoordig wil graag iedereen een stralende witte glimlach. Door de jaren heen kunnen uw tanden verkleuren door allerlei verschillende oorzaken, bijvoorbeeld door het nuttigen van koffie, thee of rode wijn. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen we uw tanden witter maken met één van onze twee bewezen effectieve tanden bleek behandelingen. Onze behandelingen zijn goedgekeurd door de Europese Unie en is PH-neutraal. Dit betekent dat onze behandelingen onschadelijk zijn voor uw gebit!

 

Tanden witter maken bij de tandarts

Tanden witter maken bij de tandarts is de beste optie voor uw gebit en voor het gewenste resultaat. Tegenwoordig zijn er veel producten op de markt waarmee u thuis uw tanden witter kunt maken. Echter zijn deze producten niet altijd veilig en het resultaat laat soms te wensen over. Bovendien kunnen de middelen die u zelf in huis kunt halen schadelijk zijn voor het gebit. Het KNMT (de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde) adviseert daarom om uw tanden witter te laten maken bij een tandarts kliniek. Ook kunnen de experts van Kliniek Tandheelkunde Sneek u helpen om de kleur van uw tanden voor de behandeling vast te leggen, zo kunt u de kleur na de behandeling duidelijk vergelijken. Wat het effect is van onze behandeling hangt voor een groot deel af van de natuurlijke basiskleur van uw tandbeen. Deze kleur verschilt per persoon. Wanneer u vragen heeft over het resultaat van een tanden bleken behandeling bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze Kliniek.

Behandelingen om tanden witter te maken

Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt twee verschillende behandelingen om uw tanden witter te maken. De eerste behandeling maakt gebruik van een speciale lamp en whitening gel. Door middel van een wangspreider worden uw tanden en kiezen blootgelegd. Vervolgens worden uw tanden en kiezen ingesmeerd met de whitening gel welke wij laten inwerken met de lamp. Deze behandeling om uw tanden witter te maken duurt slechts één uur. Onze andere methode vergt meer tijd en geduld, maar deze is net zo effectief. Er wordt een bitje op maat gemaakt van uw gebit, waarbij ook ruimte over wordt gelaten voor de speciale whitening gel. Het bitje met de gel draagt u gedurende 5 tot 10 dagen ongeveer 2 uur per dag. Wilt u meer weten over de voor-en nadelen van beide behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze praktijk.

 

Afspraak maken?

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek worden uw tanden veilig en effectief witter gemaakt met behulp van een ledlamp en whitening gel. Uw tanden witter maken doet u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek:

  • de behandeling duurt maximaal één uur
  • veilig en pijnloos uw tanden witter maken
  • gebruik van een ledlamp in plaats van een warmte lamp
  • de gels voldoen aan de richtlijnen voor het bleken van de Europese Unie
  • de gels zijn PH-neutraal

 

Heeft u interesse in een behandeling tanden bleken? Maak dan nu online een afspraak of neem contact met ons op!