Tanden trekken onder narcose
Wij bieden uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Maak een afspraak

Tanden laten trekken onder narcose

Bij onvolkomenheden aan uw gebit kan het voorkomen dat een tand en/of kies getrokken moet worden. Daarnaast is het in de meeste gevallen ook raadzaam om uw verstandskiezen te laten trekken. Wanneer u een tand of kies onder volledige narcose laat trekken wordt u voor de behandeling in narcose gebracht door het team van Anesthesie Service Nederland.  Tijdens de behandeling komt de tand met behulp van draaiende bewegingen los te zitten. Deze wordt vervolgens uit de mond getrokken. Nadat de tand getrokken is kan de tandarts bepalen of de wond gehecht moet worden. Dit is afhankelijk van de grootte en diepte van de wond. 

 

Angst bij het trekken van tanden 

Sommige mensen kijken erg op tegen het trekken van tanden. Dit komt meestal doordat zij angstig zijn voor de tandarts. Daar komt ook nog eens bij kijken dat veel mensen het trekken van tanden een heftige ingreep vinden. Onze tandartsen doen er alles aan om uw angst te verminderen. U wordt voor, tijdens en na de behandeling voorzien van deskundige begeleiding. Echter is het soms niet mogelijk om al onze patiënten gerust te stellen, doordat de angst voor de tandarts eenmaal te groot is. Bij vergaande angst kunt u in onze kliniek uw tanden laten trekken onder volledige narcose. Zo ervaart u geen pijn en angst tijdens de behandeling. Dit komt doordat u in een kunstmatige diepe slaap wordt gehouden.  

 

Narcose bij Kliniek Tandheelkunde Sneek 

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunt u uw tanden laten trekken met behulp van een verdoving of onder volledige narcose. Bij een normale behandeling worden de zenuwen rondom uw tand en/of kies verdooft. Bij een behandeling onder narcose wordt deze verdoving vervangen door een kunstmatige diepe slaap. Wij zijn de eerste kliniek van Noord-Nederland die deze uniek behandeling mogelijk maakt. Voordat uw tanden worden getrokken wordt u, met behulp van een prikje of kapje, door het anesthesieteam in narcose gebracht. Hierdoor zult u geen pijn of angst ervaren tijdens de behandeling. Het opgeleide team van Anesthesie Service Nederland houdt tijdens de behandeling uw gezondheid in de gaten. Hierdoor kan de tandartsbehandeling vlekkeloos verlopen. Bent u alsnog bang voor de narcose bij de tandarts? Onze specialisten willen uw zorg uit handen nemen en stellen samen met u een persoonlijk behandelplan op.  

 

Angst voor de behandeling? 

Vindt u de behandeling onder narcose spannend? Onze specialisten van Kliniek Tandheelkunde Sneek stellen u graag gerust. Met onze jarenlange ervaring vertellen wij u uitgebreid wat u kunt verwachten. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en kunnen wij u voorzien van een aangename behandeling. Wilt u uw tanden onder volledige narcose laten trekken? Of heeft u vragen over de behandeling? Neem contact op met onze medewerkers. Wij beantwoorden graag uw vragen!