Facings Kliniek Tandheelkunde Sneek
maak een afspraak
0515 430 840

Tanden laten bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

U kunt er bijna niet meer om heen. Overal hebben mensen een prachtig gebit en stralend witte tanden. Wie wil dat nu niet?  U kunt uw tanden laten bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Voor we beginnen met het bleken van uw tanden bespreken we eerst wensen en mogelijkheden. Want mooie witte tanden geven u zelfvertrouwen en een mooie witte lach als visitekaartje van uw gezicht.

 

Uw tanden laten bleken voor een stralend wit gebit

Uw tanden laten bleken kan bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. De kleur van tanden en kiezen is bij iedereen verschillend. De één heeft wittere tanden dan de ander. Dat komt omdat tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur van uw tand of kies wordt bepaald door de dikte van het tandbeen. Het resultaat van het laten bleken van uw tanden is dan ook bij iedereen anders. Voor het laten bleken van uw tanden kunt u onze expert vragen om de kleur van uw huidige tanden vast te laten leggen zodat u na het laten bleken van uw tanden het eindresultaat kunt zien en de mate waarin uw tanden witter zijn geworden.

 

Kun je al je tanden en kiezen bleken?

Tijdens een behandeling kleuren vullingen, facings, kronen en bruggen niet mee. Na het bleken van uw tanden kunnen deze tanden meer opvallen in uw gebit. Wij zullen voorafgaand aan de behandeling dan ook eerst goed uw gebit beoordelen. Daarbij overleggen we wat de mogelijkheden zijn van het laten bleken van uw tanden.

 

Maak een afspraak

Tanden laten bleken is een esthetische mondzorg behandeling die wordt uitgevoerd om uw gebit mooier te maken zodat u weer vol vertrouwen uw glimlach kunt laten zien. Wilt u meer weten over tanden bleken? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek of maak online een afspraak. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.