Facings Kliniek Tandheelkunde Sneek
maak een afspraak
0515 430 840
Schrijf u in

Tanden laten bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Wie wil er nu geen prachtig gebit en stralend witte tanden? U kunt uw tanden laten bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek! Een mooie witte lach is als het visitekaartje van uw gebit. Een mooi gebit draagt bij aan uw zelfvertrouwen. Durf weer te lachen en laat uw gebit stralen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tanden witter te laten maken. Door de jaren heen verkleuren uw tanden. De oorzaak hiervan zou door de voeding kunnen komen. Bijvoorbeeld door het drinken van koffie of thee. Herkent u dit? Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek bieden wij een bleekmethode aan om uw tanden witter te maken. De behandelingen worden op een zeer professionele en verantwoorde manier gedaan. Daarom worden eerst uw wensen en de mogelijkheden met u besproken voordat we beginnen aan de behandeling.

 

Veilig en snel uw tanden bleken

Uw tanden laten bleken kan bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Per persoon verschilt de kleur van tanden en kiezen, de één heeft wittere tanden dan de ander. Dit heeft te maken met het tandbeen en het glazuur, waaruit tanden en kiezen zijn opgebouwd. De kleur van uw tand of kies wordt bepaald door de dikte van het tandbeen. Dit zorgt ervoor dat het resultaat van het tanden bleken dan ook per persoon verschilt.

 

Om uw tanden te bleken maken wij gebruik van twee verschillende technieken. De eerste techniek maakt gebruik van een halogeen lamp met whitening gel. De andere techniek maakt gebruik van bleekbitjes en bleek gel. Bij de behandeling met de halogeen lamp is het mogelijk om uw tanden binnen één behandeling weer stralend wit te maken. Voor de methode met de bitjes maken wij afdrukken van uw boven- en onderkaak. De bitjes worden zo gemaakt dat er ruimte is voor een bleekgel op de plaatsen waar de tanden gebleekt moeten worden. Gedurende 5 tot 10 dagen draagt u de bitjes 2 uur per dag om de gewenste kleur te bereiken. De methodes die Kliniek Tandheelkunde Sneek gebruikt voor het tanden bleken zijn goedgekeurd door de Europese Unie. De behandeling is dus volledig veilig en niet schadelijk voor uw gebit. Na de behandeling kunt u weer zorgeloos lachen met uw witte tanden.

 

Kun je al je tanden en kiezen bleken?

Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de basiskleur van uw tandbeen. Dat is de reden waarom de resultaten van het tanden bleken per persoon kan verschillen. Ook is het afhankelijk van uw eet- en drinkgewoonten. Tijdens een behandeling kleuren vullingen, facings, kronen en bruggen niet mee. Na het bleken van uw tanden kunnen deze tanden meer opvallen in uw gebit. Wij zullen voorafgaand aan de behandeling dan ook eerst goed uw gebit beoordelen. Daarbij overleggen we wat de mogelijkheden zijn van het laten bleken van uw tanden.

 

Maak een afspraak

Tanden laten bleken is een esthetische mondzorg behandeling die wordt uitgevoerd om uw gebit mooier te maken zodat u weer vol vertrouwen uw glimlach kunt laten zien. Wilt u meer weten over tanden bleken? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek of maak online een afspraak. Wij helpen u graag!