Facings Kliniek Tandheelkunde Sneek
maak een afspraak
0515 430 840
Schrijf u in

Tanden laten bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Wie wil er nu geen prachtig gebit en stralend witte tanden? U kunt uw tanden laten bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek! Een mooie witte lach is als het visitekaartje van uw gebit. Een mooi gebit draagt bij aan uw zelfvertrouwen. Daarom worden eerst uw wensen en de mogelijkheden met u besproken voordat we beginnen aan de behandeling.

 

Uw tanden laten bleken voor een stralend wit gebit

Uw tanden laten bleken kan bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Per persoon verschilt de kleur van tanden en kiezen, de één heeft wittere tanden dan de ander. Dit heeft te maken met het tandbeen en het glazuur, waaruit tanden en kiezen zijn opgebouwd. De kleur van uw tand of kies wordt bepaald door de dikte van het tandbeen. Dit zorgt ervoor dat het resultaat van het tanden bleken dan ook per persoon verschilt. Voor het laten bleken van uw tanden kunt u onze expert vragen om de kleur van uw huidige tanden vast te laten leggen zodat u na het laten bleken van uw tanden het eindresultaat kunt zien en de mate waarin uw tanden witter zijn geworden.

 

Kun je al je tanden en kiezen bleken?

Tijdens een behandeling kleuren vullingen, facings, kronen en bruggen niet mee. Na het bleken van uw tanden kunnen deze tanden meer opvallen in uw gebit. Wij zullen voorafgaand aan de behandeling dan ook eerst goed uw gebit beoordelen. Daarbij overleggen we wat de mogelijkheden zijn van het laten bleken van uw tanden.

 

Maak een afspraak

Tanden laten bleken is een esthetische mondzorg behandeling die wordt uitgevoerd om uw gebit mooier te maken zodat u weer vol vertrouwen uw glimlach kunt laten zien. Wilt u meer weten over tanden bleken? Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek of maak online een afspraak. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.