Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?
Maak een afspraak

Tanden bleken bij de Tandarts in Sneek

Het bleken van uw tanden kan bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Durf weer te lachen en laat uw gebit stralen. Steeds meer klanten laten hun tanden witter maken. Een mooie lach geeft dan ook zelfvertrouwen. Door de jaren heen verkleuren uw tanden. Deze verkleuring wordt vaak veroorzaakt door uw voeding. Denk hierbij aan het drinken van koffie of thee. Heeft u last van verkleurde tanden? Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek bieden wij een bleekmethode aan om uw tanden een paar tinten witter te maken. De professionele behandelingen worden op een verantwoorde manier uitgevoerd. Na het bleken van uw tanden ziet u niks meer van de verkleuringen. 

 

Veilig en snel uw tanden bleken

Wilt u veilig en snel uw tanden laten blekenDan bent u bij één van onze professionals aan het juiste adres. Tegenwoordig zijn er talloze producten op de markt om zelf uw verkleurde tanden te bleken. Echter zullen deze producten niet altijd goed voor uw gebit zijn. Bovendien bieden de producten niet dezelfde resultaten als de behandelingen in onze praktijk. Het KNMT (de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde) adviseert dan ook om uw tanden bij een professionele tandarts te laten bleken. 

 

Om uw tanden te bleken maakt onze kliniek gebruik van twee verschillende technieken. Het bleken van uw tanden met behulp van de eerste techniek gebeurt met een halogeenlamp en whitening gel. De andere techniek maakt gebruik van bleekbitjes en bleek gel. Bij de behandeling met de halogeenlamp is het mogelijk om uw tanden binnen één behandeling weer stralend wit te maken. Voor de techniek met de bitjes maken wij afdrukken van uw boven- en onderkaak. De bitjes worden zo gemaakt dat er ruimte is voor een bleekgel. Deze gel zorgt ervoor dat de tanden gebleekt worden. Gedurende 5 tot 10 dagen draagt u de bitjes 2 uur per dag om de gewenste kleur te bereiken. De methodes die Kliniek Tandheelkunde Sneek gebruikt voor het bleken van uw tanden zijn goedgekeurd door de Europese Unie. De behandeling is dus volledig veilig en niet schadelijk voor uw gebit. Na het bleken kunt u weer zorgeloos lachen met uw witte tanden! 

 

Resultaat van het tanden bleken 

Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de basiskleur van uw tanden. Niet iedereen heeft van nature witte tandenhierdoor kunnen de resultaten van het tanden bleken per persoon verschillen. Ook is het resultaat afhankelijk van uw eet- en drinkgewoonten. Zo kunnen uw tanden na één tot drie jaar alweer iets verkleuren. Om uw tanden wat op te frissen kunt u ervoor kiezen om de behandeling enkele malen te herhalen. Een goede mondzorg is van essentieel belang, wij van Kliniek Tandheelkunde Sneek raden aan om maal per dag te poetsen en regelmatig te stoken of ragen. Bij de mondhygiënist kunt u terecht voor een preventieve controle. 

 

Kies ook voor stralend witte tanden? 

Wilt u ook snel en veilig uw tanden laten bleken? Kliniek Tandheelkunde Sneek garandeert u een professionele behandeling. Heeft u interesse in een behandeling tandenbleken? Onze professionals helpen u graag om uw stralende lach terug te krijgen en een zelfverzekerd gevoel uit te stralen. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de behandeling! 

 
Download de folder tanden bleken.