Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?
Maak een afspraak

Tanden bleken bij de Tandarts in Sneek

Tanden bleken kan bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Durf weer te lachen en laat uw gebit stralen. Steeds meer mensen klaten hun tanden witter maken. Een mooie lach geeft dan ook zelfvertrouwen. Door de jaren heen verkleuren uw tanden. Vaak komt dit door voeding. Bijvoorbeeld door het drinken van koffie of thee. Herkent u dit? Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek bieden wij een bleekmethode om uw tanden een paar tinten witter te maken. De behandelingen worden op professionele en verantwoorde manier uitgevoerd. Na het bleken van uw tanden ziet u niks meer van de verkleuringen.

 

Veilig en snel uw tanden bleken

Veilig en snel uw tanden bleken kan door één van onze professionals bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Tegenwoordig zijn er talloze producten op de markt om zelf uw tanden te bleken, maar deze producten zullen niet altijd goed voor uw gebit zijn. Bovendien bieden dat soort producten niet dezelfde resultaten als de behandelingen in onze praktijk. Het KNMT (de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde) adviseert dan ook om uw tanden bij een professionele tandarts te laten bleken.

 

Om uw tanden te bleken maken wij gebruik van twee verschillende technieken. De eerste techniek maakt gebruik van een halogeen lamp met whitening gel. De andere techniek maakt gebruik van bleekbitjes en bleek gel. Bij de behandeling met de halogeen lamp is het mogelijk om uw tanden binnen één behandeling weer stralend wit te maken. Voor de methode met de bitjes maken wij afdrukken van uw boven- en onderkaak. De bitjes worden zo gemaakt dat er ruimte is voor een bleekgel op de plaatsen waar de tanden gebleekt moeten worden. Gedurende 5 tot 10 dagen draagt u de bitjes 2 uur per dag om de gewenste kleur te bereiken. De methodes die Kliniek Tandheelkunde Sneek gebruikt voor het tanden bleken zijn goedgekeurd door de Europese Unie. De behandeling is dus volledig veilig en niet schadelijk voor uw gebit. Na het bleken kunt u weer zorgeloos lachen met uw witte tanden!

 

Resultaat van het tanden bleken

Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de basiskleur van uw tanden. Helaas heeft niet iedereen van nature witte tanden. Dat is de reden waarom de resultaten van het tanden bleken per persoon kan verschillen. Ook is het afhankelijk van uw eet- en drinkgewoonten. Zo kunnen uw tanden na één tot drie jaar alweer iets verkleuren. Om uw tanden wat op te frissen kunt u dan kiezen om de behandeling enkele malen te herhalen. Zelf kunt u het gebit goed onderhouden door 2 maal per dag te poetsen en regelmatig te stoken of ragen. Bij de mondhygiëniste kunt u terecht voor een preventieve controle.

 

Kies ook voor stralend witte tanden?

Wilt u ook snel en veilig uw tanden laten bleken? Kliniek Tandheelkunde Sneek is vertrouwd en professioneel. Heeft u interesse in een behandeling tandenbleken? Onze experts helpen u graag om uw stralende lach terug te krijgen en een zelfverzekerd gevoel uit te stralen. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij vertellen u graag meer over de behandeling en de vragen die u hierover heeft!

 
Download de folder tanden bleken.