Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?
Maak een afspraak

Tanden bleken bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Durf weer te lachen en laat uw gebit stralen. Een mooie lach geeft zelfvertrouwen. Door alledaagse dingen zoals het drinken van koffie, thee of rode wijn kunnen uw tanden verkleuren. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek bent u verzekerd van witte tanden door uw tanden te laten bleken. Onze behandelmethoden worden al vele jaren met succes toegepast. Na het bleken van uw tanden ziet u niks meer van de verkleuringen. Tanden bleken is onschadelijk voor uw gebit en uw tanden zijn snel weer stralend wit.

 

Veilig en snel uw tanden bleken

Tegenwoordig zijn er talloze producten op de markt om zelf uw tanden te bleken. Het KNMT (de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde) adviseert om uw tanden bij een professionele tandarts te laten bleken. Onze experts maken de keuze uit een professioneel whitening systeem met halogeen lamp met whitening gel of met behulp van bleekbitjes en bleek gel. Bij de behandeling met de halogeen lamp is het mogelijk om uw tanden binnen één behandeling weer stralend wit te maken. Voor de methode met de bitjes maken wij afdrukken van uw boven- en onderkaak. De bitjes worden zo gemaakt dat er ruimte is voor een bleekgel op de plaatsen waar de tanden gebleekt moeten worden. Gedurende 5 tot 10 dagen draagt u de bitjes 2 uur per dag om de gewenste kleur te bereiken.

 

Goedgekeurde behandeling

Klinische studies hebben aangetoond dat de whitening-gels de beste resultaten geven. Onze wijze van tanden bleken is goedgekeurd door de Europese Unie en is pH-neutraal. Dit betekent dat onze behandeling onschadelijk en veilig is voor uw gebit. Na de behandeling tandenbleken bij ons in de Kliniek ziet u niets meer van vergeling of verkleuringen. Zo kunt u weer zorgeloos lachen.

 

Resultaat van het tanden bleken

Het resultaat van het laten bleken van tanden kan per patiënt verschillen. Dit komt door het feit dat de ene patiënt van nature al wittere tanden heeft dan de ander. De basiskleur van het tandbeen bepaalt voor een groot deel het uiteindelijke resultaat van de behandeling. Wilt u duidelijk het verschil zien tussen uw gebit voor en na de behandeling? Dan kunnen onze experts u helpen om de huidige kleur van uw tanden vast te leggen, zodat u na het laten bleken van uw tanden het eindresultaat kunt zien en de mate waarin uw tanden witter zijn geworden.

 

Kies ook voor stralend witte tanden?

Wilt u ook snel en veilig uw tanden laten bleken? Kliniek Tandheelkunde Sneek is vertrouwd en professioneel. Heeft u interesse in een behandeling tandenbleken? Onze experts helpen u graag om uw stralende lach terug te krijgen en een zelfverzekerd gevoel uit te stralen. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!


Bekijk de video tanden bleken

 

Recensies tanden bleken

‘Ik was erg onzeker over de gele kleur van mijn tanden. Dankzij Kliniek Tandheelkunde Sneek heb ik weer witte tanden en ben ik een stuk zelfverzekerder.’ 

Gert, 48 jaar

 

‘Ik ben heel erg blij met het resultaat van de tanden bleek behandeling. De behandeling was erg ontspannend en voor ik het wist was het al weer klaar!’
Tim, 37 jaar

 

‘Stralende witte tanden heb ik altijd al gewild. Dankzij Kliniek Tandheelkunde Sneek heb ik een mooie witte lach en sta ik weer vol zelfvertrouwen in het leven.’
Noa, 23 jaar

 
Download de folder tanden bleken.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.