Tanden bleken Kliniek Tandheelkunde Sneek
Wilt u weer stralende
witte tanden?
Maak een afspraak

Tanden bleken bij de Tandarts in Sneek

Het bleken van uw tanden kan bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Durf weer te lachen en laat uw gebit stralen. Steeds meer klanten laten hun tanden witter maken door ze te laten bleken. Een mooie witte lach geeft zelfvertrouwen.

 

Door de jaren heen verkleuren uw tanden. Deze verkleuring wordt vaak veroorzaakt door wat u eet en drinkt. Denk hierbij aan koffie of thee. Heeft u last van verkleurde tanden? Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek bieden wij een bleekmethode aan om uw tanden een paar tinten witter te maken. Onze professionele behandelingen worden op een verstandige en veilige manier uitgevoerd. Na het bleken van uw tanden ziet u niks meer van de verkleuringen. 

 

Veilig en snel uw tanden bleken

Wilt u veilig en snel uw tanden laten bleken? Dan bent u bij één van onze professionals aan het juiste adres. Tegenwoordig zijn er talloze producten op de markt om zelf uw verkleurde tanden te bleken. Maar deze producten zijn niet altijd goed voor uw gebit. Ook zullen de producten niet hetzelfde resultaat laten zien als de behandelingen in onze praktijk. Het KNMT (de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde) adviseert dan ook om uw tanden bij een professionele tandarts te laten bleken. 

 

Om uw tanden witter te maken maakt onze kliniek gebruik van twee verschillende technieken. Het bleken van uw tanden met behulp van de eerste techniek gebeurt met een halogeenlamp en whitening gel. De andere techniek maakt gebruik van bleekbitjes en bleek gel. Bij de behandeling met de halogeenlamp is het mogelijk om uw tanden binnen één behandeling weer stralend wit te maken. Voor de techniek met de bitjes maken wij afdrukken van uw boven- en onderkaak. De bitjes worden zo gemaakt dat er binnenin ruimte is voor een bleekgel wanneer u ze over uw tanden schuift. Deze gel zorgt ervoor dat de tanden gebleekt worden. Gedurende 5 tot 10 dagen draagt u de bitjes 2 uur per dag om de gewenste kleur te bereiken. De methodes die Kliniek Tandheelkunde Sneek gebruikt voor het bleken van uw tanden zijn goedgekeurd door de Europese Unie. Een bleek behandeling is volledig veilig en niet schadelijk voor uw gebit of uw gezondheid. Na het bleken kunt u weer zonder zorgen lachen met stralend witte tanden! 

 

Resultaat van het tanden bleken 

Het resultaat van het bleken van uw tanden is afhankelijk van de basiskleur van uw eigen tanden. Niet iedereen heeft van nature witte tanden, hierdoor kunnen de resultaten van het tanden bleken per persoon verschillen. Ook is het resultaat afhankelijk van uw eet- en drinkgewoonten. Zo kunnen uw tanden na één tot drie jaar weer iets verkleuren. Om uw tanden op te frissen kunt u ervoor kiezen om de behandeling enkele keren te herhalen. Een goede mondzorg is van groot belang, bij Kliniek Tandheelkunde Sneek raden we u aan om 2 maal per dag te poetsen en regelmatig te stoken of ragen. Bij de mondhygiënist kunt u terecht voor een preventieve controle en eventuele behandeling. 

 

Kies ook voor stralend witte tanden? 

Wilt u ook snel en veilig uw tanden laten bleken? Kliniek Tandheelkunde Sneek garandeert u een professionele behandeling. Neem contact op met onze kliniek in Sneek. Wij staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de behandeling! 

 
Download de folder tanden bleken.