Team van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Duurzaam ondernemen: Kliniek Tandheelkunde Sneek

Duurzaam ondernemen vinden wij bij Kliniek Tandheelkunde Sneek belangrijk. Dit uit zich in een innovatieve en zeer persoonlijke praktijk. Met het team van specialisten doen wij er alles aan om u te voorzien van de best mogelijke mondzorg. Daarbij staat uw gezondheid hoog in ons vaandel. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt in onze praktijk en bij onze medewerkers. Kortom: u bent in goede handen bij Kliniek Tandheelkunde Sneek!

 

De specialisme van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Bij ons kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. De specialisme van Kliniek Tandheelkunde Sneek ligt bij het behandelen van kinderen, implantologie en de behandelingen onder narcose. Samen met ons team zetten wij ons ervoor in om een duurzame bijdrage te leveren aan patiënten en medewerkers.

 

Bitjes en ondersteuning van de Sneeker Mixed Hockey Club

De Sneeker Mixed Hockey Club (SMHC) wordt ondersteunt door Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij zijn bordsponsor van de hockeyclub en zorgen er al jaren voor dat de hockeyers in Sneek voor een laag bedrag kunnen spelen met een gebitbeschermer op maat. Een gebitsbeschermer is essentieel tijdens het beoefenen van de hockeysport om sport risico’s te verkleinen. Sinds het seizoen 2015/2016 is het spelen met een bitje zelfs verplicht gesteld voor hockey, en terecht. Jaarlijks wordt er een bitjesdag bij de hockeyclub georganiseerd waarbij bitjes kunnen worden aangemeten om risico’s van de sport te verkleinen en te zorgen voor een nieuw succesvol sportseizoen. Lees alle informatie over gebitsbeschermers op maat.

 

Natuurbaan Golfclub Gaasterland

Kliniek Tandheelkunde Sneek ondersteunt Golfclub Gaasterland en is sponsor van hole 1 op de prachtige natuurbaan gelegen in Oudemirdum, Friesland, te midden in het schitterende bos- en weidegebied. Golfclub Gaasterland is een 9 holes baan met het eerste Groenlabel van Europa. De baan, met een lengte van 2800 meter, is gesitueerd in een grotendeels beschermd natuurgebied. Veel biologen komen kijken naar de flora en fauna die rondom en op de golfbaan is gesitueerd. Lees hier alles over Golfclub Gaasterland.