Team van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Duurzame bijdrage aan patiënt, medewerker en samenleving

Kliniek Tandheelkunde Sneek is een innovatieve en maatschappelijk betrokken praktijk waar alle tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd met specialismen als implantologie, kinderen en behandeling onder narcose. Samen met ons team zetten wij ons ervoor in om een duurzame bijdrage te leveren aan patiënten, medewerkers en de samenleving. Inmiddels is onze praktijk volledig voorzien van ledverlichting. Naast de substantiële energiebesparing die dit oplevert, zien wij voor onze patiënten en het team enorme voordelen zoals het positieve biologische effect van licht waardoor wij onze werkzaamheden nog beter kunnen uitvoeren. Maar ook levert ledverlichting een bijdrage aan een verhoogde concentratie en alertheid en beperkt het stemmingen in de wintermaanden. Samengevat heeft ledverlichting in de praktijk van Kliniek Tandheelkunde Sneek dus een positieve invloed op het welzijn van de mens.

 

Om onze duurzame bijdrage verder in te vullen zijn wij een erkend leerbedrijf voor jonge tandheelkundigen en mondhygiënisten. Verder zet Kliniek Tandheelkunde Sneek zich in voor de veiligheid van de hockeyers in Sneek en omgeving en ondersteunen wij de Sneeker Mixed Hockey Club en Golfclub Gaasterland. Ook de leefbaarheid van Friesland ligt ons na aan het hart. Vandaar ook dat wij er voor gekozen hebben om lid te worden van Club2018 ter ondersteuning van Culturele Hoofdstad 2018.

 

Bitjes en ondersteuning van de Sneeker Mixed Hockey Club
De Sneeker Mixed Hockey Club (SMHC) wordt ondersteunt door Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij zijn bordsponsor van de hockeyclub en zorgen er al jaren voor dat de hockeyers in Sneek voor een laag bedrag kunnen spelen met een gebitbeschermer op maat. Een gebitsbeschermer is essentieel tijdens het beoefenen van de hockeysport om sport risico’s te verkleinen. Sinds het seizoen 2015/2016 is het spelen met een bitje zelfs verplicht gesteld voor hockey, en terecht. Voor het belang van fijn sporten en het verkleinen van sport risico’s voor het gebit verzorgen wij jaarlijks een bitjesdag bij de hockeyclub voor het aanmeten van bitjes voor een nieuw succesvol sportseizoen. Lees alle informatie over gebitsbeschermers op maat.

Natuurbaan Golfclub Gaasterland
Kliniek Tandheelkunde Sneek ondersteunt Golfclub Gaasterland en is sponsor van hole 1 op de prachtige natuurbaan gelegen in Oudemirdum, Friesland, te midden in het schitterende bos- en weidegebied. Golfclub Gaasterland is een 9 holes baan met het eerste Groenlabel van Europa. De baan, met een lengte van 2800 meter, is gesitueerd in een grotendeels beschermd natuurgebied. Veel biologen komen kijken naar de flora en fauna die rondom en op de golfbaan is gesitueerd. Alles over Golfclub Gaasterland.

Culturele hoofdstad 2018
Jaarlijks worden twee steden in verschillende Europese Landen benoemd tot Culturele Hoofdstad. In 2018 staat de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden, als Culturele Hoofdstad centraal. Kliniek Tandheelkunde Sneek is vanaf het begin sponsor van de Culturele Hoofdstad 2018. Wij vinden het belangrijk om creativiteit en innovatie te ondersteunen. Leeuwarden wil zich met de Culturele Hoofdstad in 2018 richten op de ‘Iepen Mienskip’, het verbinden van onze gemeenschap met de rest van Europa. Het jaar 2018 biedt kansen voor iedereen. Als sponsor ondersteunt Kliniek Tandheelkunde Sneek de projecten en evenementen die georganiseerd worden tijdens de Culturele Hoofdstad 2018. Voor meer informatie over de Culturele Hoofdstad 2018 verwijzen wij u naar de website.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.