Team van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Duurzaam ondernemen: Kliniek Tandheelkunde Sneek

Wij van Kliniek Tandheelkunde Sneek staan voor duurzaam ondernemen. Dit uit zich in innovatieve en zeer persoonlijke behandelingen. Met het team van specialisten doen wij er alles aan om u te voorzien van de best mogelijke mondzorg. Daarbij staat uw gezondheid hoog in ons vaandel. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt in onze serene praktijk. Kortom: u bent in goede handen bij de medewerkers van Kliniek Tandheelkunde Sneek!

 

Het specialisme van Kliniek Tandheelkunde Sneek

Bij ons kunt u terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. De specialisme van Kliniek Tandheelkunde Sneek ligt bij het behandelen van kinderen, implantologie en de behandelingen onder narcose. Samen met ons team zetten wij ons ervoor in om een duurzame bijdrage te leveren aan patiënten en medewerkers.

 

Bitjes en ondersteuning van de Sneeker Mixed Hockey Club

De Sneeker Mixed Hockey Club (SMHC) wordt ondersteunt door Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij zijn al jarenlang bordsponsor van de club. Daarnaast zorgt onze kliniek er voor dat de hockeyers in Sneek voor een laag bedrag kunnen spelen met een gebitsbeschermer op maat. Een gebitsbeschermer is essentieel tijdens het beoefenen van de hockeysport om risico’s te verkleinen. Sinds het seizoen 2015/2016 is het spelen met een bitje zelfs verplicht gesteld voor hockey. Jaarlijks wordt er een bitjesdag georganiseerd. Bitjes kunnen worden aangemeten om risico’s van de sport te minimaliseren en te zorgen voor een nieuw succesvol sportseizoen. Lees alle informatie over gebitsbeschermers op maat.

 

Natuurbaan Golfclub Gaasterland

Kliniek Tandheelkunde Sneek ondersteunt Golfclub Gaasterland en is sponsor van hole 1 op de schitterende natuurbaan gelegen in Oudemirdum, Friesland. De baan ligt midden in het glansrijke bos- en weidegebied. Golfclub Gaasterland heeft als eerste in Europa een 9 holes baan met een Groenlabel. De baan, met een lengte van 2800 meter, is gelegen in een grotendeels beschermd natuurgebied. Veel biologen komen kijken naar de flora en fauna die rondom en op de golfbaan is gesitueerd. Lees hier alles over Golfclub Gaasterland.