Tandheelkunde Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Tandartsenpraktijk

Kliniek Tandheelkunde Sneek is een van de modernste tandartspraktijken van Noord-Nederland. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Frank Post en het bekwame team. Kliniek Tandheelkunde Sneek zet graag kennis, ervaring en een flexibele werkwijze in om uw mooie gebit te behouden. Bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk? Tandarts-implantoloog Frank Post en zijn team heten u van harte welkom in Kliniek Tandheelkunde Sneek.

 

Moderne en innovatieve tandartsenpraktijk

Kliniek Tandheelkunde Sneek is een van de modernste en meeste innovatieve tandartsenpraktijken in Noord-Nederland. Onze tandartsenpraktijk beschikt over moderne behandelkamers die zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur. In onze praktijk wordt u behandeld op basis van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde. Zo zijn wij de eerste tandartsenpraktijk die de ‘Teeth-in-an-Hour’ behandeling uitvoert en zijn wij de enige tandartsenpraktijk in Noord-Nederland die een behandeling onder volledige narcose kan uitvoeren. Dit is een uitkomst als u angst heeft voor de tandarts of tegen een behandeling op ziet.

 

Comfortabele wachtkamer en ontspannen ambiance

Onze tandartspraktijk biedt een comfortabele wachtkamer en aparte ontspanningsruimte, waar u terecht kunt om volledig tot rust te komen voor de behandeling. Onze tandartsenpraktijk biedt een ontspannen ambiance, zodat u zich helemaal ontspannen voelt voor de behandeling. Als u last heeft van angst bent u bij onze tandartspraktijk aan het goede adres. Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft veel ervaring met personen met angst en begeleidt u om de stap naar de tandarts weer te nemen. Wij gebruiken een speciale manier van werken om u te laten ontspannen en de drempel om een bezoek aan onze tandartsenpraktijk te nemen te verminderen of zelfs helemaal weg te nemen. Wij nemen ruim de tijd om naar u te luisteren en leggen goed uit wat er gaat gebeuren. Zo weet u als patiënt precies wat u te wachten staat en staat u niet voor onverwachte verassingen.

 

Neem contact op met onze tandartsenpraktijk

Wilt u een afspraak maken of meer informatie over een behandeling in onze tandartsenpraktijk? Neem contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.