Angst voor de tandarts | Tandarts Sneek
Wij bieden de uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Schrijf u in

Tandartsenpraktijk Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tandartsenpraktijk Kliniek Tandheelkunde Sneek is gevestigd in het gezondheidscentrum Simmerdyk, net achter het Antonius Ziekenhuis. U kunt bij onze tandartsenpraktijk terecht voor uw periodieke controle of gespecialiseerde behandeling op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 14.00 uur. Heeft u overdag geen tijd voor een bezoek aan onze tandartspraktijk? Wij bieden ook een avondspreekuur aan, op dinsdagavond van 17.30 tot 19.30 uur. U wordt gastvrij ontvangen door ons team en in alle rust geholpen door onze professionals die werken met de meest innovatieve technieken.

 

Gespecialiseerd in behandeling onder volledige narcose

Wij zijn de eerste tandartsenpraktijk in Noord-Nederland die een behandeling onder volledige narcose aanbiedt. Voor patiënten met angst voor de tandarts is een behandeling onder volledige narcose de uitkomst om de stap naar de tandartsenpraktijk weer te durven zetten. Tandarts Implantoloog Frank Post, eigenaar van Kliniek Tandheelkunde Sneek, is specialist in narcose behandelingen. Zijn interesse in het behandelen van patiënten met angst is ontstaan tijdens zijn werkzaamheden in Duitsland waar Frank Post heeft deelgenomen aan verschillende projecten met kinderen en angst.

Behandelingen bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Onze tandartsenpraktijk streeft ernaar om de patiënten niet door te verwijzen naar andere tandartsenpraktijken. Specialistische behandelingen worden in eigen Kliniek uitgevoerd. Onze specialismen zijn:

 

Tandartsenpraktijk in Sneek

De tandartsenpraktijk in Sneek biedt goede mondzorg voor een zolang mogelijk behoudt van uw eigen gebit met alle bijbehorende functies. Heeft u interesse in een behandeling bij Kliniek Tandheelkunde Sneek om afwijkingen aan uw gebit te voorkomen en uw mooie lach te behouden? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of schrijf u online in.