Analyse Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Stuur een mail

Tandarts Workum

Als u in of rond Workum op zoek bent naar een tandarts, weet dat Kliniek Tandheelkunde Sneek complete mondzorg biedt voor iedereen. Niet al te ver weg vindt u in Kliniek Tandheelkunde Sneek de tandarts bij Workum. Een moderne gezinspraktijk gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Simmerdyk, achter het Antonius Ziekenhuis. Wij streven er naar om alle tandheelkundige behandelingen in onze eigen praktijk uit te voeren om zo onze patiënten niet te hoeven verwijzen en de zorg kunnen bieden die patiënten van ons verwachten. Als tandarts in de omgeving van Workum staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. U wordt gastvrij ontvangen door ons team in een prettige omgeving en in alle rust geholpen door professionals die werken met de nieuwste behandeltechnieken.

Uw tanden en kiezen in topvorm in Workum

Als tandarts voor Workum is ons uitgangspunt dat een mooie lach begint met sterke tanden en gezond tandvlees. We besteden veel aandacht aan preventie en het schoonhouden van uw gebit. Een periodieke reinigingsbeurt door één van onze mondhygiënistes is een professionele aanvulling op uw mondzorg thuis. Een goed onderhouden gebit straalt zelfvertrouwen uit en is essentieel voor uw algemene gezondheid. Kliniek Tandheelkunde Sneek behandelt veel topsporters, als geen ander kennen zij het belang van een goede mondgezondheid voor de lichamelijke vitaliteit. Door in overleg een individueel behandelplan uit te stippelen, werken we samen aan een blijvend gezond gebit.

Te druk voor een tandartsbezoek in Workum?

Heeft u moeite om een gaatje te vinden in uw overvolle agenda voor een bezoek aan de tandarts in de omgeving van Workum? Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt de mogelijkheid om als tandarts in de omgeving van Workum uw bezoek op de dinsdag avond te plannen. Elke dinsdag hebben wij een avondspreekuur van 17.30 tot 19.30 uur. Speciaal voor mensen die overdag niet kunnen. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden en Sneek. 
Neem contact op voor een afspraak of schrijf u in.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.