Analyse Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Stuur een mail

Tandarts Workum

Op zoek naar een tandarts in de buurt van Workum? Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt complete mondzorg voor zowel jong als oud. Wij zijn een moderne gezinspraktijk gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Simmerdyk, achter het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Wij streven ernaar om de zorg te bieden die patiënten van ons verwachten. Als tandarts in de omgeving van Workum staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Zo wordt u gastvrij door ons team van specialisten ontvangen. U zult in een prettige omgeving door een van onze professionals worden geholpen door middel van de nieuwste behandeltechnieken en de meest innovatieve maatstaven.

 

Uw tanden en kiezen in topvorm

Zelfverzekerdheid begint bij een mooie lach. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en het schoonhouden van uw gebit. Preventie in de tandheelkunde is voornamelijk gericht op het voorkomen van gaatjes en tandvleesontstekingen. Preventieve mondzorg houdt daarnaast het reinigen van het gebit, fluoridebehandeling en het sealen van kiezen in. Een periodieke reinigingsbeurt door één van onze mondhygiënistes is een professionele aanvulling op uw mondzorg.

 

Daarnaast behandeld Kliniek Tandheelkunde Sneek veel topsporters. Daarom weten wij als geen ander hoe belangrijk een goede mondgezondheid voor de lichamelijke vitaliteit is. Door in overleg een individueel behandelplan op te stellen, werken we samen aan een gezond gebit. Bovendien geven wij passend voedingsadvies om uw gebit in goede conditie te houden. Heeft u vragen over uw mondgezondheid? Kom dan snel langs in onze praktijk. Wij helpen u graag!


Behandeling van patiënten met angst

Angst voor de tandarts? Dat is bij Kliniek Tandheelkunde Sneek geen enkel probleem. Angst voor de tandarts komt erg vaak voor. Hierdoor wordt het bezoek aan de tandarts vaak uitgesteld en kunnen de eventuele problemen zich verergeren. Door de ontspannen ambiance in onze praktijk en de professionele houding van onze werknemers zult u zich snel op uw gemak voelen. Zij stellen u gerust en begeleiden u waar nodig is. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten. Is de angst voor de tandarts te groot? Dan biedt onze praktijk behandeling onder volledige narcose aan. Dit doen wij in samenwerking met het anesthesieteam die tijdens de behandeling aanwezig zal zijn. Op die manier kan de tandarts zich volledig focussen op de behandeling, terwijl het anesthesieteam de narcose in de gaten houdt.

 

Te druk voor een tandartsbezoek in Workum?

Is uw agenda al volgepland? Dat is bij Kliniek Tandheelkunde Sneek geen enkel probleem! Wij bieden u de mogelijkheid om op dinsdagavond langs te komen voor ons avondspreekuur. Het avondspreekuur vindt elke dinsdagavond tussen 17.30 en 19.30 uur plaats.


Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden en Sneek. 
Neem contact op voor een afspraak of schrijf u vandaag nog in.