Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Tandarts Sûdwest Fryslân

Deskundigheid en ervaring: dat zijn de kenmerken die u kunt verwachten bij een bezoek aan Kliniek Tandheelkunde Sneek. Als tandarts in Súdwest Fryslân bestaat ons team uit meerdere tandartsen, implantologen, mondhygiënisten en tandartsassistenten welke met hun expertise patiënten van ver buiten de regio bijstaan. Met een praktijk waar gebruik wordt gemaakt van moderne en innovatieve technieken verleent Tandarts Implantoloog Frank Post optimale en veilige zorg aan iedere patiënt: tot topsporters aan toe!


Specialistische behandelingen bij de tandarts in Sûdwest Fryslân

Als de tandarts van Súdwest Fryslân voert Kliniek Tandheelkunde Sneek alle specialistische behandelingen in de eigen kliniek uit. Hierdoor streven wij ernaar alle verwijzingen te verminderen zodat patiënten zo veel mogelijk op een vaste locatie terecht kunnen. De specialismen van onze tandartspraktijk zijn:

Esthetiek en implantologie

Naast de reguliere tandheelkundige zorg kunt u ook bij de tandarts in Sûdwest Fryslân terecht voor behandelingen op het gebied van esthetiek en implantologie, oftewel ‘mooimakers’ zoals wij het zelf vaak noemen. Met facings kunnen wij bijvoorbeeld heel eenvoudig uw scheve of verkleurde tanden maskeren of kleine onvolkomenheden onzichtbaar maken. Het resultaat oogt heel natuurlijk en sluit perfect aan bij de vorm en kleur van uw andere gebitselementen. Wilt u uw hele gebit opfrissen dan is tanden bleken een uitstekende optie. Wij werken met een whitening systeem dat bewezen veilig is en een mooi resultaat in de gewenste kleur geeft.

Gecertificeerde kwaliteit bij de tandarts in Sudwest Fryslân

Of het nu gaat om een melktandje of een wortelkanaalbehandeling bij de tandarts in Sûdwest Fryslân, u wilt altijd verzekerd zijn van de beste zorg. Gelukkig is het kwaliteitsmanagementsysteem van Kliniek Tandheelkunde Sneek gecertificeerd met ISO 9001, wat u de zekerheid geeft dat alles wat betreft hygiëne, infectiepreventie én veiligheid binnen onze praktijk prima in orde is. En natuurlijk kunt u bij onze Kliniek aan op de deskundigheid en bevoegdheden van onze medewerkers: kwaliteit in en rond de tandartsstoel is namelijk geen toeval maar het resultaat van kennis, kunde & ervaring en gespecificeerde werkprocedures & behandelprotocollen.

Online een afspraak maken bij de tandarts in Sudwest Fryslan

Onze deskundigen heten u van harte welkom in onze praktijk. Het verzorgingsgebied van Kliniek Tandheelkunde Sneek omvat Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. De medewerkers van Kliniek Tandheelkunde Sneek heten u van harte welkom. Wij zetten onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze graag voor u in om samen op weg te gaan naar een gezond en stralend gebit! Wilt u zich alvast inschrijven? Vul dan online ons inschrijfformulier in.