Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Tandarts Sûdwest Fryslân

Als tandarts in Sûdwest Fryslân kunt u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Het team van de tandarts in Sûdwest Fryslân wordt gevormd door meerdere tandartsen, implantologen, mondhygiënistes en tandartsassistentes. Patiënten van ver buiten de regio en topsporters kiezen voor de expertise van Tandarts Implantoloog Frank Post. De praktijk is voorzien van moderne en innovatieve technieken om optimale en veilige zorg aan de patiënten te verlenen


Specialistische behandelingen bij de tandarts in Sûdwest Fryslân

Kliniek Tandheelkunde Sneek voert alle specialistische behandelingen in de eigen Kliniek uit en streeft ernaar om de patiënten niet door te hoeven verwijzen. Onze specialismen zijn:

Esthetiek en implantologie

Naast de reguliere tandheelkundige zorg kunt u ook bij de tandarts in Sûdwest Fryslân terecht voor behandelingen op het gebied van esthetiek en implantologie, oftewel ‘mooimakers’ zoals wij het zelf vaak noemen. Met facings kunnen wij bijvoorbeeld heel eenvoudig uw scheve of verkleurde tanden maskeren of kleine onvolkomenheden onzichtbaar maken. Het resultaat oogt heel natuurlijk en sluit perfect aan bij de vorm en kleur van uw andere gebitselementen. Wilt u uw hele gebit opfrissen dan is tanden bleken een uitstekende optie. Wij werken met een whitening systeem dat bewezen veilig is en een mooi resultaat in de gewenste kleur geeft.

Gecertificeerde kwaliteit bij de tandarts in Sudwest Fryslân

Of het nu gaat om een melktandje of een wortelkanaalbehandeling bij de tandarts in Sûdwest Fryslân, u wilt altijd verzekerd zijn van de beste zorg. Kwaliteit in en rond de tandartsstoel is geen toeval maar het resultaat van kennis, kunde & ervaring en gespecificeerde werkprocedures & behandelprotocollen. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Kliniek Tandheelkunde Sneek is gecertificeerd met ISO 9001. Dit internationale keurmerk geeft u de zekerheid dat het prima in orde is met de hygiëne, infectiepreventie en veiligheid binnen onze praktijk en natuurlijk de deskundigheid en bevoegdheden van onze medewerkers.

Online een afspraak maken bij de tandarts in Sudwest Fryslan

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. De medewerkers van Kliniek Tandheelkunde Sneek heten u van harte welkom. Wij zetten onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze graag voor u in om samen op weg te gaan naar een gezond en stralend gebit! Wilt u zich alvast inschrijven? Vul dan online ons inschrijfformulier in.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.