tandarts onder narcose

Bij de tandarts is een behandeling onder narcose heel goed mogelijk. Er zijn namelijk veel mensen die angst ervaren voor de tandarts, een bekend probleem dat bij zowel volwassenen als kinderen voor kan komen. De meeste mensen gaan angsten het liefste uit de weg, echter is het erg belangrijk om een gezond gebit te behouden. Een gezond gebit ziet er niet alleen mooier uit, maar voor uw algehele gezondheid is een hygiënische mond van belang. Voor de mensen die erg veel angst ervaren tijdens een tandartsbehandeling heeft Kliniek Tandheelkunde Sneek de perfecte oplossing. Bij ons is een tandarts behandelingen onder volledige narcose mogelijk. Zo merkt u niks van uw behandeling en kunnen we toch zorgen voor uw gebit!

Kliniek Tandheelkunde Sneek is in het Noorden van Nederland de eerste tandarts die onder volledige narcose behandelingen verricht. Tandarts-implantoloog Frank Post is gespecialiseerd in het werken met patiënten met angst voor de tandarts. We hebben jarenlang ervaring met angstige volwassenen en kinderen voor de tandarts behandeling onder volledige narcose. Wij werken samen met het top opgeleide anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland (ASN). Tijdens de behandeling onder narcose zult u onder narcose worden gebracht door dit team, zodat het tandartsenteam zich volledig kan richten op een optimaal resultaat. Het ASN houdt tijdens de behandeling uw gezondheid in de gaten, zodat u gegarandeerd bent van de beste zorg en u zich geen zorgen te maken over uw gezondheid, tijdens de tandarts behandeling onder narcose.

 

Comfortabele ervaring rond de tandartsbehandeling onder narcose

Wij doen er alles aan om u een prettige ervaring te geven bij de tandarts. Onze kliniek heeft een ontspanningsruimte waar u voor uw behandeling in een rustige omgeving kunt wachten. Ons team heeft jarenlange ervaring met angstige patiënten, we stellen altijd een persoonlijk behandelplan op, op deze manier weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet voor verassingen te staan. We weten dat onduidelijkheid tot angst kan leiden, daarom informeren we u over alles wat we doen.

Een behandeling onder narcose is volkomen pijnloos, u merkt niks van de behandeling wat een hoop stress en angst kan voorkomen. Bijna alle behandelingen die wij uitvoeren kunnen onder narcose worden gedaan.

 

Tijdens een behandeling onder narcose wordt u in een kunstmatige diepe slaap gehouden. Voor uw behandeling krijgt u een prikje in uw hand, onderarm of elleboog om u onder narcose te brengen. Bent u bang voor naalden en wil u liever niet geprikt worden? Dan kunt u kiezen voor een kapje over de mond. Na uw behandeling zult u rustig uitslapen en wakker worden in onze rustruimte. Door de narcose kunt u wat slaperig wakker worden, wij raden aan om u op te laten halen door iemand anders zodat u veilig onderweg bent.

 

Interesse in een behandeling bij de tandarts onder narcose?

Bent u geïnteresseerd in een tandartsbehandeling onder narcose? Ervaart u of uw kind vergaande angst voor de tandarts? Dan bent u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek in goede handen. Wij doen er met ons team alles aan om de tandarts voor u een prettige omgeving te maken. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of stel een online vraag op onze website. Kliniek Tandheelkunde Sneek staat voor u klaar!