Tandarts onder narcose

Een bezoekje aan de tandarts is niet voor iedereen een fijne beleving. Om onze patiënten op hun gemak te stellen, hebben wij een ontspannend ambiance in onze praktijk gecreëerd. Daarnaast zorgen onze professionele werkwijze en werknemers ervoor dat u gerustgesteld wordt en dat u weet waar u aan toe bent. Voor patiënten met een enorme angst voor de tandarts kan een behandeling van de tandarts onder narcose uitkomst bieden. Kliniek Tandheelkunde Sneek is als eerste kliniek in Noord-Nederland gespecialiseerd in behandelingen voor patiënten met angst door het bieden van behandelingen onder volledige narcose. Dit alles gebeurt gewoon in onze praktijk, in een aangename omgeving.

 

Een ervaren anesthesieteam

Wanneer u gebruik wilt maken van een behandeling onder complete narcose, bent u verzekerd van een behandeling door de gespecialiseerde narcose tandarts Frank Post. Frank wordt ondersteund door ons speciale anesthesieteam. Dankzij dit team heeft de tandarts de complete controle en focus bij de behandeling, terwijl zij uw narcose nauwlettend in de gaten houden.


Omdat de behandeling nuchter moet worden ondergaan, vragen we u 6 uren voorafgaand aan de behandeling niet te eten of te drinken. U krijgt vervolgens door middel van een prikje in uw hand, arm of via een kapje de narcose toegediend. Na afloop van de behandeling kunt u rustig uitslapen in onze speciale uitslaapkamer. U hoeft hierbij niet bang te zijn voor eventuele misselijkheid. Bij onze Kliniek maken we namelijk gebruik van middelen die misselijkheid voorkomen. Het kan voorkomen dat u zich wat slaperig voelt en wij adviseren u op te laten halen.

 

Pijnloos

Bij de tandarts onder narcose wordt u geheel pijnloos geholpen. Niet alleen bij specifieke behandelingen, maar ook bij periodieke controles waar u mogelijk enorm tegenop ziet. Tijdens een intakegesprek bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunnen we u er alles over vertellen. We maken aan de hand van uw wensen een persoonlijk behandelplan om u vervolgens zo goed mogelijk te kunnen helpen en u weet wat u te wachten staat.

 

Kiest u ook voor een tandarts onder narcose?

Ervaart u ook grote angst voor een tandarts bezoek en heeft u interesse in een behandeling onder narcose? Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek bent u aan het juiste adres. Voor verdere informatie over deze behandelingen kunt u altijd contact met ons opnemen of via de website een aanvraag doen. We staan altijd voor u klaar!