Tandartsbehandeling onder narcose
Wij bieden uitkomst tegen
angst voor de tandarts
Maak een afspraak

Tandartsbehandeling onder narcose

Angst voor de tandarts is een veelvoorkomend probleem onder volwassenen en kinderen. Echter is het wel heel belangrijk om uw mondhygiëne op peil te houden. Hierbij speelt uw dagelijkse mondzorg thuis, in combinatie met de halfjaarlijkse tandartscontrole, een grote rol. Ervaart u tijdens een behandeling of controle veel angst? Dan is een behandeling onder volledige narcose een ideale oplossing. Wij van Kliniek Tandheelkunde Sneek zijn de eerste kliniek in het Noorden die deze unieke behandeling aanbiedt.  

 

De voordelen van onze behandeling 

Kliniek Tandheelkunde Sneek vindt het belangrijk om u als patiënt op de hoogte te stellen en uw zorg uit handen te nemen. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring met angstige patiënten. Als u angst ervaart tijdens een behandeling of controle zetten onze medewerkers alles op alles om u gerust te stellen. Zo bieden we een speciale ontspanningsruimte aan waar u in een rustige omgeving kunt wachten voordat u behandeld wordt. Daarnaast stellen wij altijd een persoonlijk behandelplan op, zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Echter kan het voorkomen dat de angst voor de tandarts zo erg is dat u liever een behandeling onder volledige narcose wilt ondergaan. Deze unieke behandeling voeren wij bij zowel volwassenen als bij kinderen uit.

 

Voordelen van een behandeling onder volledige narcose:

  1. U merkt niets van de behandeling wanneer u kiest voor een tandartsbehandeling onder narcose. Dit voorkomt een hoop angst en stress. 
  2. De behandeling onder volledige narcose is compleet pijnloos, u voelt niks van de behandeling die wordt uitgevoerd.
  3. Bijna alle tandartsbehandelingen kunnen onder volledige narcose worden uitgevoerd.

 

Een behandeling onder narcose 

Wij voeren de behandeling onder narcose uit in onze eigen kliniek. Wanneer u een narcose behandeling ondergaat, wordt u in een kunstmatige diepe slaap gehouden. Onze specialisten werken samen met het goed opgeleide anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland (ASN). Het anesthesieteam houdt tijdens de behandeling uw gezondheid goed in de gaten. Zo krijt u gegarandeerd de beste zorg en kan de tandarts zich compleet focussen op de behandeling. U wordt voor de behandeling door het gespecialiseerde anesthesieteam in narcose gebracht door middel van een prikje in uw hand, onderarm of elleboog. Als u liever niet door een prikje in narcose wordt gebracht, kunt u kiezen voor een kapje over de mond. Nadat u behandeld bent kunt u rustig uitslapen in onze uitslaapkamer. Als u uit de narcose bent ontwaakt kan het voorkomen dat u wat slaperig bent. Voor de veiligheid van u en uw omgeving raden wij aan om u op te laten halen.  

 

Geïnteresseerd in een behandeling onder narcose? 

Stelt u uw tandartsbehandelingen uit omdat u angstig bent voor de tandarts? Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek bent u in goede handen. Wij vinden het belangrijk om uw zorgen uit handen te nemen en bespreken graag persoonlijk wat we voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie over de behandeling onder volledige narcose kunt u contact met ons opnemen of online een aanvraag doen. Onze specialisten helpen u graag verder!