Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?

Tandarts Leeuwarden

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in de buurt van Leeuwarden. Onze kliniek is meer dan een moderne gezinspraktijk. We onderscheiden ons door een brede waaier aan specialismen en innovatieve maatwerkoplossingen voor zowel jong als oud. Omdat we elk gebitsprobleem in eigen kliniek behandelen, hoeven we vrijwel nooit iemand door te sturen. Bij alles wat we doen staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. U wordt gastvrij ontvangen in een prettige omgeving en in alle rust geholpen door professionals die werken met de nieuwste behandeltechnieken. Ons team bestaat uit betrokken tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, klinisch prothese technici, een tandarts-implantoloog en een praktijkmanager.

 

Van kindergebit tot kunstgebit bij de tandarts in Leeuwarden

De tandarts in de buurt van Leeuwarden biedt complete mondzorg voor iedereen met en zonder eigen tanden. Om het tandartsbezoek van kinderen zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, trekken we extra tijd uit voor jonge patiënten. Tijdens het wekelijkse kinderspreekuur worden jonge kinderen spelenderwijs vertrouwd gemaakt met de tandarts. Voor tandeloze patiënten bieden wij specifieke mondzorg tijdens het tandprothetisch spreekuur. Onze klinisch prothese technici zijn technisch en medisch gekwalificeerd een klikgebit zelfstandig aan te meten, te vervaardigen en bij te stellen.

 

Behandeling onder volledige narcose

Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft van de Nederlandse volwassenen het niet prettig vindt om naar de tandarts te gaan en zenuwachtig is voor een bezoek. Mocht u angst hebben voor een behandeling of er is een gebitsbehandeling waar je erg tegenop ziet, dan kunt u bij de tandarts in de buurt van Leeuwarden terecht voor een behandeling onder volledige narcose. Tandartsbehandelingen onder narcose komen in Nederland steeds vaker voor en in Noord Nederland is Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in de buurt van Leeuwarden, de eerste tandarts die behandelt onder volledige narcose. Alle voorkomende behandelingen kunnen onder narcose worden uitgevoerd in onze eigen kliniek, in samenwerking met het anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland (ASN). Wij staan graag voor u klaar!

Dé specialist in uw omgeving

Heeft u behoefte aan goede mondzorg en een stralend gebit? Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wij zetten onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze graag voor u in om samen op weg te gaan naar een gezond en stralend gebit! 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.