Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Tandarts Leeuwarden

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in de buurt van Leeuwarden. Onze kliniek is meer dan een moderne gezinspraktijk. We onderscheiden ons door een brede waaier aan specialismen en innovatieve maatwerkoplossingen voor zowel jong als oud. Omdat we elk gebitsprobleem in eigen kliniek behandelen, hoeven we vrijwel nooit iemand door te sturen. Bij alles wat we doen staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. U wordt gastvrij ontvangen in een prettige omgeving en in alle rust geholpen door professionals die werken met de nieuwste behandeltechnieken. Ons team bestaat uit betrokken tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, klinisch prothese technici, een tandarts-implantoloog en een praktijkmanager.

 

Gespecialiseerd op het gebied van implantologie

Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts van Leeuwarden en omstreken, is specialist op het gebied van implantologie. Implantaten zijn een prachtige oplossing als u één, meerdere of alle tanden en/of kiezen mist. Om hiervoor in aanmerking te komen dient er wel voldoende kaakbot aanwezig te zijn. Daarnaast is het belangrijk dat uw kaak de juiste vorm heeft en dat u lichamelijk in goede conditie bent. Om hier zeker van te zijn doen wij altijd een uitgebreid vooronderzoek waarin wij alle punten nauwkeurig controleren en de stappen met u doornemen. Als blijkt dat u niet voldoet aan alle eisen dan bekijken we samen met u wat de alternatieven zijn. Kliniek Tandheelkunde Sneek, tandarts in de omgeving van Leeuwarden, heeft alle specialismen in huis. Naast implantologie kunt u ook voor de volgende behandelingen bij  ons terecht:

 

 

Dé specialist in uw omgeving

Heeft u behoefte aan goede mondzorg en een stralend gebit? Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wij zetten onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze graag voor u in om samen op weg te gaan naar een gezond en stralend gebit! 

Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt ook met een avondspreekuur voor de mensen die het overdag te druk hebben voor een tandarts bezoek. Ons avondspreekuur vindt plaats op dinsdag avond van 17.30 tot 19.30 uur. Neem contact op voor een afspraak of schrijf u online bij ons in!