Contactgegevens Kliniek Tandheelkunde Sneek
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht

Tandarts kosten

Heeft u vragen over tandarts kosten? De kosten van tandartsbehandelingen kunnen per situatie verschillen. Dit komt doordat ieder persoon verschillend is en per situatie wordt bekeken welke behandelingen en stappen er nodig zijn. Er zijn soms meerdere of andere verrichtingen nodig om een tandheelkundig probleem tot een goed resultaat te brengen.

 

Indicatie tandarts kosten

Een indicatie van de tandarts kosten kunt u vinden op:


De tandarts kosten van een bepaalde behandeling kunnen nog wel per situatie variëren. Dat kan door:

  • er moeten soms meerdere en/of andere verrichtingen uitgevoerd worden voor het beste resultaat.
  • de kosten voor de tandtechnieken zijn afhankelijk van de materiaalkeuze van de Kliniek. Zo werkt Kliniek Tandheelkunde Sneek met porseleinen kronen en composiet vullingen.
  • er is niet altijd sprake is van een standaard situatie

 

Tandarts kosten en verzekering

Veel mensen vragen zich af of ze hun gebit aanvullend moeten verzekeren om de tandarts kosten te dekken. Met een gezond gebit heeft u wellicht geen tandartsverzekering nodig. Indien u veel problemen aan uw gebit ondervindt is het verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten. De vraag is dan hoe hoog de dekking moet zijn om uw gebit goed te onderhouden. Verzekeringen die een uitgebreid pakket tandartsbehandelingen vergoeden nemen voor het afsluiten van de verzekering eerst uw gebit nauwkeuring door. Aan de hand van het keuringsrapport kunt u dan uw verzekering afsluiten.  Op tandartstarieven en tandartsverzekering vindt u meer informatie.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.