Analyse Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Stuur een mail

Tandarts kiezen

Bent u niet tevreden over uw huidige tandarts of gaat u verhuizen en moet u daardoor een nieuwe tandarts kiezen? Of u nu zoekt naar een goede tandarts, implantoloog of mondhygiënist voor uzelf of uw kinderen, bij kliniek Tandheelkunde Sneek bent u aan het juiste adres. Onze kracht is de persoonlijke benadering waardoor patiënten zich snel op hun gemak voelen.

Bang voor de tandarts

Kliniek Tandheelkunde Sneek is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Voor patiënten die te angstig zijn om een specifieke tandartsbehandeling te ondergaan is een behandeling onder volledige narcose een goede uitkomst voor het verzorgen van uw gebit. Wij zijn de eerste praktijk in Noord-Nederland die behandelingen onder volledige narcose uitvoert. Wanneer u bang bent voor een behandeling of een bezoek kunt u dit aan ons melden waarna een behandelplan wordt opgesteld die aan uw situatie is aangepast. 

Inschrijven bij uw nieuwe tandarts

Klaar om een nieuwe tandarts te kiezen? U bent van harte welkom bij Kliniek Tandheelkunde Sneek! Schrijf u eenvoudig online in middels ons inschrijfformulier. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een intake. Afhankelijk van uw mondsituatie bespreken we dan of er ieder halfjaar een controle-afspraak nodig is of dat we direct van start gaan met een behandeltraject.

 

Neem tijdens de eerste afspraak uw identiteitsbewijs en verzekeringspasje mee. Zelf hoeft u niet bij uw zorgverzekeraar aan te geven dat u een nieuwe tandarts hebt. De verzekering verhuist automatisch mee.

 

Nadat u zich heeft ingeschreven bij de nieuwe tandarts moet u niet vergeten om u uit te schrijven bij uw ‘oude’ tandarts. Dit kan mondeling, schriftelijk of telefonisch. Meldt bij het uitschrijven het volgende:

 

  • De reden van de overstap
  • De datum van overstappen
  • De naam en het adres van uw nieuwe tandarts, zodat uw dossiers overgedragen kunnen worden. Het overdragen van de dossiers kan persoonlijk, per post of digitaal

 

Dé specialist in uw omgeving

Heeft u behoefte aan goede mondzorg en een stralend gebit? Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in Friesland met het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden en Workum. Wij zetten onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze graag voor u in om samen op weg te gaan naar een gezond en stralend gebit! Neem gerust contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij helpen u graag!