Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Tandarts Joure

Zoekt u in Joure of omgeving een tandarts? Dan bent u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek aan het juiste adres. Al onze specialisten zijn van mening dat het creëren van een gerust gevoel bij onze patiënten één van de belangrijkste onderdelen is voor het realiseren van een ontspannen sfeer. Deze sfeer proberen we al te creëren in onze royale wachtruimte. Als u vervolgens eenmaal in onze stoel zit, dan leggen wij u stap voor stap uit hoe de behandeling verloopt. Schrijf u in bij Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in de omgeving van Joure.

Behandeling onder volledige narcose in Joure

Als tandarts in de omgeving van Joure en tandarts praktijk in heel Noord-Nederland is Kliniek Tandheelkunde Sneek de eerste tandarts die behandelingen onder volledige narcose uitvoert. Het uitvoeren van zo’n behandeling kan van pas komen wanneer u bijvoorbeeld last hebt van angst voor de tandarts. Onze ervaring is dat met extra behandeltijd, een heldere uitleg en eventueel een ontspanningsmiddel veel onrust kan worden weggenomen bij de patiënt. Met behulp van plaatselijke anesthesie is het in principe mogelijk elk gebitsprobleem pijnloos te behandelen, echter voor mensen met hevige tandartsangst bieden we algehele narcose aan. Alle voorkomende behandelingen kunnen onder narcose worden uitgevoerd.

Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in de omgeving van Joure, biedt de volgende behandelingen: 

Interesse in een behandeling?

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur. Voor patiënten die ons liever ’s avonds bezoeken, is er op dinsdag avondspreekuur van 17.30 tot 19.30 uur. Neem contact op of schrijf u online in bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.