Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Tandarts Joure

Bent u op zoek naar een tandarts in Joure of omgeving? Dan bent u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek aan het juiste adres. Ons team is van mening dat het creëren van een gerust gevoel bij onze patiënten één van de belangrijkste onderdelen is voor het realiseren van een ontspannen sfeer. Deze sfeer proberen we al te creëren in onze royale wachtruimte. Als u vervolgens eenmaal in onze stoel zit, dan leggen wij u stap voor stap uit hoe de behandeling verloopt. Bij onze praktijk bent u verzekerd van uiterst professionele mondzorg van het hoogste niveau. Onze praktijk is innovatief en het bieden van de beste zorg staat voorop. U kunt bij ons terecht voor periodieke controles, maar ook voor specialistische behandelingen, zoals het plaatsen van implantaten en esthetische behandelingen. Ook zijn wij de eerste tandartspraktijk in Noord-Nederland die de ‘teeth-in-an-hour’ techniek aanbied. Hierbij worden alle tanden en kiezen in één behandeling vervangen voor implantaten. Een volledig nieuw gebit in slechts een uur tijd. Schrijf u in bij Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts van Joure en omgeving.Behandeling onder volledige narcose in Joure

Als tandarts in de omgeving van Joure en tandarts praktijk in heel Noord-Nederland is Kliniek Tandheelkunde Sneek de eerste tandarts die behandelingen onder volledige narcose aanbied. Dit kan een uitkomst zijn wanneer u bijvoorbeeld veel angst ervaart bij een tandartsbezoek. Onze ervaring is dat met extra behandeltijd, een heldere uitleg en eventueel een ontspanningsmiddel veel onrust weggenomen kan worden bij de patiënt. Met behulp van plaatselijke anesthesie is het mogelijk elk gebitsprobleem pijnloos te behandelen, echter voor mensen met hevige tandartsangst bieden we behandelingen onder algehele narcose aan. Alle voorkomende behandelingen kunnen onder narcose worden uitgevoerd. Maakt u liever geen gebruik van een behandeling onder volledige narcose? Dan bieden wij ook psychologische hulp aan bij angst voor de tandarts. Zo bieden we voor iedereen de beste zorg. Ook het voorkomen van tandartsangst bij kinderen vinden wij erg belangrijk. Maak bijvoorbeeld gebruik van ons speciale kinderspreekuur, waar kinderen op speelse wijze kennis maken met de tandarts.


Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in de omgeving van Joure, biedt de volgende behandelingen: 

Interesse in een behandeling?

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wij zijn geopend op maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur. Voor patiënten die ons liever ’s avonds bezoeken, is er op dinsdag avondspreekuur van 17.30 tot 19.30 uur. Neem contact op of schrijf u online in bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Heeft u verder vragen over de mogelijkheden van onze kliniek? Dan helpen wij u graag verder.