Gebitsrenovatie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Neem contact op

Tandarts in IJlst en omstreken

Herkent u dit? Als er foto's worden gemaakt, durft u misschien vanwege het ontbreken van een tand of imperfecties aan uw gebit niet uitgebreid te lachen. Het eten van een appel of een handjevol pinda's is al jaren geen pretje meer omdat het bijten gewoonweg te pijnlijk is. Laat uw leven niet belemmeren door iets wat verholpen kan worden. Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in IJlst en omstreken, helpt u graag en tovert uw mooie en complete glimlach weer tevoorschijn. Als tandarts in IJlst en omstreken helpen wij dagelijks patiënten met diverse gebitsbehandelingen.

 

Van kindergebit tot kunstgebit bij de tandarts in IJlst

De tandarts in de buurt van IJlst biedt complete mondzorg voor iedereen met en zonder eigen tanden. Om het tandartsbezoek van kinderen zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, trekken we extra tijd uit voor onze jonge patiënten. Tijdens het wekelijkse kinderspreekuur worden jonge kinderen spelenderwijs vertrouwd gemaakt met de tandarts. Voor tandeloze patiënten bieden wij specifieke mondzorg tijdens het tandprothetisch spreekuur. Onze klinisch prothese technici zijn zowel technisch als medisch gekwalificeerd een klikgebit zelfstandig aan te meten, te vervaardigen en bij te stellen.


Behandeling onder volledige narcose

Uit onderzoek is gebleken dat bijna de helft van de Nederlandse volwassenen het niet prettig vindt om naar de tandarts te gaan en zenuwachtig is voor een bezoek. Mocht u angst hebben voor een behandeling of er is een gebitsbehandeling waar je erg tegenop ziet, dan kunt u bij de tandarts in de buurt van IJlst terecht voor een behandeling onder volledige narcose. Tandartsbehandelingen onder narcose komen in Nederland steeds vaker voor en in Noord Nederland is Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in de buurt van IJlst, de eerste tandarts die een behandeling onder volledige narcose aanbiedt. Alle voorkomende behandelingen kunnen onder narcose worden uitgevoerd in onze eigen kliniek, in samenwerking met het anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland (ASN). Wij staan graag voor u klaar!

 

Afspraak maken bij de tandarts in de omgeving van IJlst?

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wij zijn gevestigd in het gezondheidscentrum Simmerdyk, net achter het Antonius Ziekenhuis in Sneek. U kunt bij de tandarts in de omgeving van IJlst terecht voor een behandeling of afspraak op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur. Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt ook met een avondspreekuur voor de mensen die het overdag te druk hebben voor een tandarts bezoek. Ons avondspreekuur vindt plaats op dinsdag avond van 17.30 tot 19.30 uur. Neem contact op voor een afspraak of schrijf u vandaag nog online bij ons in!