Gebitsrenovatie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?

Tandarts in IJlst en omstreken

Herkent u dit? Als er foto's worden gemaakt, durft u misschien vanwege het ontbreken van tanden of onvolkomenheden aan uw gebit niet uitgebreid te lachen. Het eten van een appel of een handjevol pinda's is al jaren geen pretje meer omdat het bijten gewoonweg te pijnlijk is. Laat uw leven niet belemmeren door iets wat verholpen kan worden. Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in IJlst en omstreken, helpt u graag en tovert uw mooie en complete glimlach weer tevoorschijn. Als tandarts in IJlst en omstreken helpen wij dagelijks patiënten met gebitsbehandelingen. 

 

Gespecialiseerd op het gebied van implantologie

Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts van IJlst en omstreken, is specialist op het gebied van implantologie. Implantaten zijn een prachtige oplossing als u één, meerdere of alle tanden en/of kiezen mist. Om hiervoor in aanmerking te komen dient er wel voldoende kaakbot aanwezig te zijn. Daarnaast is het belangrijk dat uw kaak de juiste vorm heeft en dat u lichamelijk in goede conditie bent. Om hier zeker van te zijn doen wij altijd een uitgebreid vooronderzoek waarin wij alle punten nauwkeurig controleren en de stappen met u doornemen. Als blijkt dat u niet voldoet aan alle eisen dan bekijken we samen met u wat de alternatieven zijn. Kliniek Tandheelkunde Sneek, tandarts in de omgeving van IJlst, heeft alle specialismen in huis. Naast implantologie kunt u ook voor de volgende behandelingen bij  ons terecht:

 

Afspraak maken?

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wij zijn gevestigd in het gezondheidscentrum Simmerdyk, net achter het Antonius Ziekenhuis in Sneek. U kunt bij de tandarts in de omgeving van IJlst terecht voor een behandeling of afspraak op maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur. Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt ook met een avondspreekuur voor de mensen die het overdag te druk hebben voor een tandarts bezoek. Ons avondspreekuur vindt plaats op dinsdag avond van 17.30 tot 19.30 uur. Neem contact op voor een afspraak of schrijf u online bij ons in!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.