Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Tandarts in de omgeving van Heerenveen

Bent u toe aan een periodieke controle of heeft u last van uw gebit? Maak dan een afspraak bij Kliniek Tandheelkunde Sneek, dé tandarts in de omgeving van Heerenveen. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de meest innovatieve tandartspraktijk in de omgeving van Heerenveen en Noord-Nederland. Naast algehele tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in behandeling bij angst en als eerste kliniek in Noord-Nederland behandelen wij eventueel onder volledige narcose.

Specialisme implantologie

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in de omgeving van Heerenveen, verrichten wijverschillende behandelingen met betrekking tot implantologie. In onze moderne gezinspraktijk kunt u terecht voor het plaatsen van implantaten, teeth-in-an-hour en een klikgebit. Het specialisme implantologie zorgt ervoor dat uw gebit weer compleet wordt. De implantaten vervangen uw missende tanden-en of kiezen. Zo krijgt u weer een mooie lach. Alle behandelingen worden in onze eigen kliniek uitgevoerd.

 

Avondspreekuur bij de tandarts nabij Heerenveen

Voor iedereen geldt dat een bezoek aan de tandarts lastig is in te plannen. Overdag bent u vaak druk met werk, de kinderen en sport. Het avondspreekuur bij de tandarts nabij Heerenveen is dan zeker iets voor u. Iedere dinsdag avond van 17.30-19.30 uur kunt u bij ons terecht voor uw periodieke controle en algehele tandheelkunde.

Tandarts Heerenveen voor al uw gebitsbehandelingen

We zijn de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wij verzorgen alle tandheelkunde behandelingen. Neem gerust contact met ons op voor het maken een afspraak of schrijf u online bij ons in. Onze medewerkers zetten graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in. Wij zien u graag in onze Kliniek.