Analyse Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Stuur een mail

Tandarts Heeg

Bent u op zoek naar een tandarts in de omgeving van Heeg? Kom dan naar Kliniek Tandheelkunde Sneek. Wij zijn niet alleen de meest innovatieve tandartspraktijk in de omgeving Heeg, maar ook van heel Noord-Nederland. U kunt bij ons terecht voor uw periodieke controles en/of gespecialiseerde behandelingen. Ons team van experts dat bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, tandartsassistentes en implantoloog staat graag voor u klaar. Wij zijn gespecialiseerd in:

 

 

‘Teeth-in-an-hour’ bij de tandarts in Heeg en omgeving

Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in Heeg en omgeving, is de eerste tandartskliniek die de Teeth-in-an-Hour behandeling aanbiedt. Een revolutionaire tandheelkundige oplossing waarbij een geheel nieuw gebit wordt geplaatst door middel van implantaten. De techniek maakt het inhelingsproces overbodig en geeft geen tot weinig ongemak. Na de behandeling kunt u snel weer zorgeloos eten en drinken. De behandeling duurt slechts een uur.

 

Kindertandheelkunde

Het tandglazuur van kinderen is nog niet zo sterk als dat van volwassenen. Een goede gebitsverzorging voor kinderen is daarom erg belangrijk. Onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het behandelen van het kindergebit. Wij adviseren om direct bij het doorkomen van de tandjes al te beginnen met tandenpoetsen. Door elke dag te poetsen houdt u het gebit in een goede conditie. Bij de periodieke controles kijken we bijvoorbeeld of uw kind groefjes in de kiezen heeft. Bij groefjes in de kiezen zullen de kiezen worden geseald om de kans op gaatjes te verkleinen. Daarnaast kan het zijn dat uw kind een fluoridebehandeling nodig heeft. Dit beschermt het kindergebit extra tegen gaatjes. Bij een afwijkende ontwikkeling van de kaken, tanden en kiezen zullen wij uw kind doorverwijzen naar de orthodontist.

 

De beste kwaliteit bij de tandarts in Heeg

Of u nu bij de tandarts komt voor een behandeling van ontstoken tandvlees of een narcose behandeling, u wilt altijd verzekerd zijn van de beste zorg. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Kliniek Tandheelkunde Sneek is gecertificeerd met ISO 9001. Wij bieden uitstekende kwaliteit op basis van onze gespecificeerde werkprocedures en behandelprotocollen. Het ISO 9001 certificaat is een internationaal keurmerk dat gebaseerd is op hygiëne, infectiepreventie en veiligheid van de praktijk. Wij werken met een deskundig team dat bevoegd is om de werkzaamheden tijdens de behandelingen uit te voeren.


Kliniek Tandheelkunde Sneek is de Tandarts in Friesland en is gevestigd in het gezondheidscentrum Simmerdyk, net achter het Antonius Ziekenhuis. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts van Friesland in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum