Analyse Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840

Tandarts Heeg

Bent u op zoek naar een tandarts in Heeg? Kom dan naar Kliniek Tandheelkunde Sneek. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de meest innovatieve tandartspraktijk in de omgeving van Heeg en zelfs van Noord Nederland. U kunt bij ons terecht voor uw periodieke controles en/of gespecialiseerde behandelingen. Ons team bestaat uit tandartsen, implantologen, mondhygiënistes en tandartsassistentes.

Tandheelkundige behandelingen

Vanuit Heeg kunt u voor al uw tandbehandelingen naar Kliniek Tandheelkunde Sneek. U kunt in onze moderne gezinspraktijk terecht voor alle behandelingen zoals volledige reiniging door de mondhygiëniste, voor het vullen van gaatjes, maar ook voor het bleken van uw tanden of voor behandeling onder volledige narcose. Als tandarts in de buurt van Heeg worden alle behandelingen in eigen kliniek uitgevoerd. Wij streven ernaar om onze patiënten niet te verwijzen. Kliniek Tandheelkunde Sneek is  specialist op het gebied van:

 

Avondspreekuur bij de tandarts

Een bezoekje aan de tandarts is lastig in te plannen. Kliniek Tandheelkunde Sneek, tandarts in de omgeving van Heeg, wil graag dat iedereen de mogelijkheid heeft om op het spreekuur te komen. Daarom organiseren wij elke dinsdag een avondspreekuur van 17.30 tot 19.30 uur. Speciaal voor mensen die overdag niet kunnen. Kom een avondje tot rust bij de tandarts.

 

Tandarts Heeg voor al uw gebitsbehandelingen

Heeft u behoefte aan goede mondzorg en zoekt u een tandarts in de omgeving van Heeg? Maak dan een afspraak of schrijf u online bij ons in. Wij zetten graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in. Ons team heet u van harte welkom. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.