Analyse Kliniek Tandheelkunde Sneek
Maak een afspraak
0515 430 840
Stuur een mail

Tandarts Heeg

Bent u op zoek naar een tandarts in Heeg? Kom dan naar Kliniek Tandheelkunde Sneek. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de meest innovatieve tandartspraktijk in de omgeving van Heeg en zelfs van Noord Nederland. U kunt bij ons terecht voor uw periodieke controles en/of gespecialiseerde behandelingen. Ons team bestaat uit tandartsen, implantologen, mondhygiënistes en tandartsassistentes.

Teeth in an hour bij de tandarts in Heeg en omgeving

Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in Heeg en omgeving, is de eerste tandartskliniek die de ‘Teeth-in-an-Hour’ behandeling aanbiedt. Geen kunstgebit, maar echte vaste tanden waarmee u weer van lekker eten kunt genieten en onbezorgd kunt lachen. Teeth-in-an-hour is een techniek waarbij implantaten, met daarop uw nieuwe tanden en kiezen, in één behandeling worden geplaatst. Deze techniek maakt het inhelingsproces overbodig. De behandeling geeft weinig tot geen ongemak. U kunt direct na de behandeling weer normaal eten met uw nieuwe tanden en kiezen.

U kunt ook voor de volgende behandelingen terecht bij de tandarts in omgeving Heeg:

 

De beste kwaliteit bij de tandarts in Heeg

Of u nu bij de tandarts komt voor een behandeling van ontstoken tandvlees of een narcose behandeling, u wilt altijd verzekerd zijn van de beste zorg. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Kliniek Tandheelkunde Sneek is gecertificeerd met ISO 9001. Wij bieden uitstekende kwaliteit op basis van onze die gebaseerd is op onze gespecificeerde werkprocedures en behandelprotocollen. Het ISO 9001 certificaat is een internationaal keurmerk dat gebaseerd is op hygiëne, infectiepreventie en veiligheid van de praktijk. Wij werken met een deskundig team dat bevoegd is om de werkzaamheden tijdens de behandelingen uit te voeren.

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts van Friesland in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.