Gebitsrenovatie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Neem contact op

Kliniek Tandheelkunde Sneek: dé tandarts in Friesland

Als tandarts in Friesland onderscheid Kliniek Tandheelkunde Sneek zich met een brede waaier aan specialismen en innovatieve maatwerkoplossingen voor jong en oud. Ons team bestaat uit betrokken tandartsen en mondhygiënisten die, al dan niet onder narcose, praktische alle behandelingen in onze eigen praktijk uitvoeren.

Tandarts Friesland werkt met innovatieve technieken

Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt alleen met innovatie technieken en is toonaangevend in esthetische mondzorg en implantologie. Met duurzame facings, betrouwbare whitening methodes en geavanceerde implantaatoplossingen creëren we een aantrekkelijke lach die mooi aansluit bij uw persoonlijke uitstraling. Implantoloog Frank Post is gespecialiseerd in Teeth-in-an-Hour. Teeth-in-an-Hour geeft nauwelijks ongemak en is ideaal voor mensen die opzien tegen meerdere tandartsbezoeken. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste tandarts in Friesland met de teeth-in-an-hour behandeling.

Tandarts Friesland expert op het gebied van behandeling onder narcose

Voor patiënten met hevige tandartsangst biedt dé tandarts in Friesland behandelingen onder algehele narcose. Deze behandelingen vinden plaats in Kliniek Tandheelkunde Sneek in samenwerking met een anesthesieteam. Een narcosebehandeling is de ideale oplossing bij grotere ingrepen, zoals een gebitsrenovatie of implantaatbehandeling. Het voordeel van een behandeling onder volledige narcose is dat de patiënt niets van de ingreep merkt. Langer doorbehandelen en vervolg afspraken zijn hierdoor vaak overbodig.

Tandarts Friesland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de Tandarts in Friesland en is gevestigd in het gezondheidscentrum Simmerdyk, net achter het Antonius Ziekenhuis. We zijn de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Behandelen kan op afspraak (maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur). Voor mensen die ons liever ’s avonds bezoeken, is er op dinsdag avondspreekuur van 17.30 tot 19.30 uur. Neem contact op voor een afspraak of schrijf u online bij ons in! Een mooie lach is immers het visitekaartje van uw gezicht!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.