Gebitsrenovatie Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Neem contact op

Kliniek Tandheelkunde Sneek: dé tandarts in Friesland

Als tandarts in Friesland onderscheid Kliniek Tandheelkunde Sneek zich met een brede waaier aan specialismen en innovatieve maatwerkoplossingen voor zowel jong als oud. Ons team van betrokken specialisten bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten, implantoloog en preventie-assistenten staan altijd voor u klaar. Wij zijn een moderne gezinspraktijk dat is gevestigd in het gezondheidscentrum aan de Simmerdyk, achter het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Onze kliniek streeft ernaar om de zorg te bieden die patiënten van ons verwachten. Als tandarts in Friesland staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Zo wordt u gastvrij door ons team van specialisten ontvangen.

 

Tandarts Friesland werkt met innovatieve technieken

Onze kliniek werkt met innovatieve technieken die toonaangevend zijn voor esthetische mondzorg en implantologie. Met duurzame facings, betrouwbare whitening methodes en geavanceerde implantaatoplossingen creëren wij een aantrekkelijke lach die mooi aansluit bij uw persoonlijke uitstraling. Daarnaast is een van de specialiteiten die wij bieden de ‘Teeth-in-an-Hour’ techniek. De techniek maakt het mogelijk om een geheel nieuw gebit binnen een uur te plaatsen.  Een tandheelkundige oplossing waarbij u een volledig nieuw gebit krijgt door middel van implantaten. De behandeling is ideaal voor mensen die liever niet kiezen voor een normaal kunstgebit of klikgebit. Het is eenvoudig en snel en u ervaart minimaal ongemak.


Tandarts Friesland expert op het gebied van behandeling onder narcose

Houdt u er niet van om naar de tandarts te gaan omdat u een angst voor de tandarts heeft? Voor patiënten met hevige tandartsangst biedt dé tandarts in Friesland behandelingen aan onder volledige narcose. Deze behandelingen vinden plaats in Kliniek Tandheelkunde Sneek in samenwerking met een anesthesieteam. Een narcosebehandeling is de ideale oplossing bij grotere ingrepen, zoals een gebitsrenovatie of implantaatbehandeling. Het voordeel van een behandeling onder volledige narcose is dat de patiënt niets van de ingreep merkt. Langer doorbehandelen en vervolg afspraken zijn hierdoor over het algemeen overbodig.

 

Tandarts Friesland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is dé tandarts in Friesland en is gevestigd in het gezondheidscentrum Simmerdyk in Sneek, net achter het Antonius Ziekenhuis. We zijn de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Behandelen kan op afspraak (maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur). Voor mensen die ons liever ’s avonds bezoeken, is er op dinsdag avondspreekuur van 17.30 tot 19.30 uur. Neem contact op voor een afspraak of schrijf u online bij ons in! Een mooie lach is immers het visitekaartje van uw gezicht!