Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?
Schrijf u in

Tandarts Drachten

Bent u op zoek naar een tandarts nabij Drachten? Maak dan een afspraak bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Kliniek Tandheelkunde Sneek is dé tandarts in de omgeving van Drachten. Naast algehele tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in behandeling van patiënten met angst voor de tandarts en zijn wij de eerste kliniek in Noord-Nederland die behandelingen uitvoeren onder volledige narcose. Iedere behandeling wordt in onze eigen kliniek uitgevoerd zodat we vrijwel nooit patiënten door hoeven te verwijzen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop!

Onze kliniek past voortdurend nieuwe, innovatieve behandelingen toe bij onze patiënten.

 

Specialist op het gebied van implantologie

Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts van Drachten en omstreken, is specialist op het gebied van implantologie. Wanneer er in uw gebit tanden en kiezen ontbreken, is een implantaat de ideale oplossing. Een implantaat is namelijk een permanente vervanging voor de natuurlijke tandwortel. De implantaten worden in uw kaakbot geplaatst ter vervanging van de ontbrekende tanden en kiezen zodat u weer uw mooie lach terug krijgt.

 

Teeth in an hour

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste tandarts in de omgeving van Drachten die ‘Teeth-in-an-Hour’ aanbiedt. Met teeth-in-an-hour worden in één behandeling al uw nieuwe tanden en kiezen geplaatst. Het gaat bij deze behandeling niet om een kunstgebit maar om echte vaste tanden. Hierdoor kunt u weer onbezorgd uw gebit laten zien en genieten van lekker eten. Het voordeel van teeth-in-an-hour is dat de behandeling het inhelingsproces overbodig maakt!

 

Interesse in goede mondzorg?

We zijn de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Interesse in een behandeling of is het weer tijd voor uw periodieke controle? Neem dan gerust contact met ons op of schrijf u online in! Onze medewerkers staan graag voor u klaar.