Behandelplan Kliniek Tandheelkunde Sneek
Behoefte aan goede mondzorg
en een stralend gebit?

Tandarts Drachten

Bent u op zoek naar een tandarts nabij Drachten? Maak dan een afspraak bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Kliniek Tandheelkunde Sneek is dé tandarts in de omgeving van Drachten. Onze moderne gezinspraktijk heeft diverse specialismen en innovatieve maatwerkoplossingen. Iedere behandeling wordt in onze eigen kliniek uitgevoerd zodat we vrijwel nooit patiënten door hoeven te verwijzen. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop! Ook passen wij voortdurend nieuwe innovatieve behandelingen toe bij onze patiënten van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Zo zijn wij in Noord-Nederland de eerste Kliniek die behandelingen onder volledige narcose uitvoert in de eigen praktijk. Ons team bestaat uit betrokken tandartsen, implantologen en mondhygiënisten.

 

Specialist op het gebied van implantologie

Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts van Drachten en omstreken, is specialist op het gebied van implantologie. Een implantaat is een permanente vervanging voor de natuurlijke tandwortel. Deze oplossing is ideaal wanneer er in uw gebit tanden en of kiezen ontbreken. De implantaten worden in uw kaakbot geplaatst ter vervanging van de ontbrekende tanden en kiezen zodat u weer uw mooie lach terug krijgt.

 

Teeth in an hour

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste tandarts in de omgeving van Drachten die ‘Teeth-in-an-Hour’ aanbiedt. Met teeth-in-an-hour worden in één behandeling al uw nieuwe tanden en kiezen geplaatst. Teeth-in-an-hour is geen kunst gebit, het gaat om echte vaste tanden om weer te genieten van lekker eten en kunt weer onbezorgd uw gebit laten zien. Het voordeel van teeth-in-an-hour is dat de behandeling het inhelingsproces overbodig maakt!

 

Interesse in goede mondzorg?

We zijn de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Interesse in een behandeling of is het weer tijd voor uw periodieke controle? Neem dan gerust contact met ons op of schrijf u online in! Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.