Facings Kliniek Tandheelkunde Sneek
maak een afspraak
0515 430 840
Schrijf u in

Tandarts in Bolsward

In Bolsward en omgeving is Kliniek Tandheelkunde Sneek dé tandkliniek. Als gezinspraktijk biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek complete mondzorg voor ieder lid van de familie. Vooral voor de jongere patiëntjes trekken we veel tijd uit om het bezoek zo ontspannen mogelijk laten verlopen. Dit doen we door jonge kinderen tijdens het wekelijkse kinderspreekuur spelenderwijs vertrouwd te maken met de tandarts. Ook voor tandeloze patiënten bieden wij specifieke mondzorg tijdens het tand prothetisch spreekuur. Onze prothese technici zijn technisch en medisch gekwalificeerd om een kunstgebit of klikgebit zelfstandig aan te meten, te vervaardigen en bij te stellen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak bij uw tandarts in Bolsward.

Tandarts in de omgeving Bolsward voor uw gebitsonderhoud

Het onderhouden van een gebit wordt vaak nogal eens op een lager pitje gezet wanneer er sprake is van een druk leven. Echter, een goed onderhouden gebit is essentieel voor de lichamelijke gezondheid, en dat niet alleen! Natuurlijk geeft een mooi stralend gebit u ook zelfvertrouwen en energie, en straalt het kracht en jeugdigheid uit. Om deze reden vindt u bij uw tandarts in Bolsward naast de reguliere tandheelkundige zorg kunt u bij ons terecht voor behandelingen op het gebied van esthetiek en implantologie.

De meest innovatieve tandarts in de omgeving Bolsward

Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in de omgeving van Bolsward, is een zeer innovatieve tandartspraktijk. Namelijk, als eerste praktijk in Friesland heeft Kliniek Tandheelkunde Sneek ‘teeth-in-an-hour’ geïntroduceerd. Met deze behandelmethode worden binnen een uur uw nieuwe tanden en kiezen geplaatst. Naast het gebruik van deze behandelmethode is Kliniek Tandheelkunde Sneek ook de eerste kliniek in Noord-Nederland waar behandelingen onder volledige narcose worden uitgevoerd.

 

Behandelingen bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

U kunt bij de tandarts in de omgeving van Bolsward terecht voor:

 

 

Dé specialist in omgeving Bolsward

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wij zetten onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze graag voor u in om samen op weg te gaan naar een gezond en stralend gebit!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.