Facings Kliniek Tandheelkunde Sneek
maak een afspraak
0515 430 840
Schrijf u in

Tandarts in Bolsward

In Bolsward en omgeving is Kliniek Tandheelkunde Sneek dé tandkliniek. Als gezinspraktijk biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek complete mondzorg voor ieder lid van de familie. Vooral voor de jongere patiëntjes trekken we veel tijd uit om het bezoek zo ontspannen mogelijk laten verlopen. Op spelenderwijs worden de kinderen vertrouwd gemaakt met de tandarts. Zo voorkomen we ook op latere leeftijd al vroeg angst voor de tandarts. Daarvoor kunt u gebruik maken van ons speciale kinderspreekuur. Ook voor tandeloze patiënten bieden wij specifieke mondzorg tijdens het tand prothetisch spreekuur. Onze prothese technici zijn technisch en medisch gekwalificeerd om een kunstgebit of klikgebit zelfstandig aan te meten, te vervaardigen en bij te stellen. Bij onze Kliniek bent u hoe dan ook in goede handen. Wilt u ook gebruik maken van de beste tandzorg? Maak dan een afspraak bij uw tandarts nabij Bolsward.

Tandarts in de omgeving Bolsward voor uw gebitsonderhoud

Tegenwoordig is druk zijn de standaard. De zorg voor uw tanden kan dan wel eens op een lager pitje komen te staan. Echter, een goed onderhouden gebit is essentieel voor de lichamelijke gezondheid, en dat niet alleen! Met een mooi en goed onderhouden gebit heeft u altijd een stralende lach en straalt u veel zelfvertrouwen uit. Om deze reden vindt u bij uw tandarts nabij Bolsward naast de reguliere tandheelkundige ook voor behandelingen op het gebied van esthetiek en implantologie. Zo kunnen we verschillende soorten implantaten en facings voor u plaatsen ter vervanging van (deels) ontbrekende tanden en kiezen. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden voor esthetische mondzorg? Neem dan contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek.

De meest innovatieve tandarts in de omgeving Bolsward

Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in de omgeving van Bolsward, is een zeer innovatieve tandartspraktijk. Namelijk, als eerste praktijk in Friesland heeft Kliniek Tandheelkunde Sneek ‘teeth-in-an-hour’ geïntroduceerd. In een korte behandeling van slechts een uur worden al uw tanden en kiezen vervangen door implantaten. Na de behandeling mag u direct weer alles eten en drinken! Een behandeling met minimaal ongemak dus. Naast het gebruik van deze behandelmethode is Kliniek Tandheelkunde Sneek ook de eerste kliniek in Noord-Nederland waar behandelingen onder volledige narcose worden uitgevoerd.

 

Behandelingen bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

U kunt bij de tandarts in de omgeving van Bolsward terecht voor:

 

 

Dé specialist in omgeving Bolsward

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wij zetten onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze graag voor u in om samen op weg te gaan naar een gezond en stralend gebit!  Schrijf u in via het formulier op onze website. Voor verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.