Facings Kliniek Tandheelkunde Sneek
maak een afspraak
0515 430 840
Schrijf u in

Tandarts in Bolsward

In Bolsward en omgeving is Kliniek Tandheelkunde Sneek dé tandkliniek. Als gezinspraktijk biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek complete mondzorg voor iedereen. Om het tandartsbezoek van kinderen zo ontspannen mogelijk te laten verlopen, trekken we extra tijd uit voor jonge patiëntjes. Tijdens het wekelijkse kinderspreekuur worden jonge kinderen spelenderwijs vertrouwd gemaakt met de tandarts. Voor tandeloze patiënten bieden wij specifieke mondzorg tijdens het tand prothetisch spreekuur. Onze prothese technici zijn technisch en medisch gekwalificeerd om een kunstgebit of klikgebit zelfstandig aan te meten, te vervaardigen en bij te stellen.

Tandarts in de omgeving Bolsward voor uw gebitsonderhoud

Als u het druk heeft dan vraagt uw lichaam en gezondheid om extra zorg. Het gebit wordt hierbij nog wel eens vergeten. Een goed onderhouden gebit is essentieel voor de lichamelijke gezondheid. Maar dat niet alleen, een mooi gebit straalt ook kracht en jeugdigheid uit en geeft u zelfvertrouwen en energie. Naast de reguliere tandheelkundige zorg kunt u bij ons terecht voor behandelingen op het gebied van esthetiek en implantologie.

De meest innovatieve tandarts in de omgeving Bolsward

Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in de omgeving van Bolsward, is een zeer innovatieve tandartspraktijk. Als eerste praktijk in Friesland heeft Kliniek Tandheelkunde Sneek ‘teeth-in-an-hour’ geïntroduceerd. Met deze behandelmethode worden binnen een uur uw nieuwe tanden en kiezen geplaatst. Ook is de tandarts in de omgeving van Bolsward de eerste kliniek in Noord-Nederland waar behandelingen onder volledige narcose worden uitgevoerd.

Behandelingen bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

U kunt bij de tandarts in de omgeving van Bolsward terecht voor:

 

 

Dé specialist in omgeving Bolsward

Heeft u behoefte aan goede mondzorg en een stralend gebit? Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum. Wij zetten onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze graag voor u in om samen op weg te gaan naar een gezond en stralend gebit!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.