Behandelingen bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tandarts behandelingen

U kunt voor alle tandartsbehandelingen terecht bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Van preventieve behandelingen zoals een periodieke controle en gebitsreinigingen tot het plaatsen van implantaten en protheses. Wij voeren alle tandartsbehandelingen in onze eigen kliniek uit zodat u niet doorverwezen hoeft te worden. Voorafgaand aan de tandartsbehandeling bespreken we met u de mogelijkheden en maken we een persoonlijk behandelplan. Dit behandelplan nemen wij uitvoerig met u door en na uw akkoord gaan we de behandelingen inplannen en uitvoeren. Onze patiëntvriendelijke technieken en behandelmethoden zorgen ervoor dat uw bezoek aan Kliniek Tandheelkunde Sneek zo aangenaam mogelijk verloopt.

 

Behandelingen bij de tandarts

Iedere behandeling is maatwerk waarbij er uitgebreid wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie, voorkeuren en wensen. Bij ons in de Kliniek voeren wij onder andere de volgende behandelingen uit:

 

 

Plaatsen van vullingen

Vullingen worden geplaatst als er gaatjes (cariës) zijn ontstaan door tandbederf of als een tand of kies gedeeltelijk afbreekt. Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt met twee soorten vullingen: de composiet en porseleinen vulling.

 

Composiet vullingen zijn witte vullingen. Deze vullingen worden aangepast aan de omliggende tanden. Echter is composiet op langere termijn minder goed bestand tegen barsten of slijtage en zijn daarom minder geschikt voor grote vullingen.

 

Porseleinen vullingen zijn witte inlays. Deze worden op maat en in de juiste kleur gemaakt in een tandtechnisch laboratorium. Vervolgens worden ze in onze praktijk op uw tand of kies aangebracht. Keramische vullingen hebben een langere levensduur dan composiet en zijn beter bestand tegen verkleuring.

 

Kronen en bruggen

Bij ons in de Kliniek is het ook mogelijk om bruggen en kronen te laten plaatsen. Een kroon of een brug vervangt een ontbrekende kies of tand. Het is de ideale oplossing wanneer u tanden of kiezen mist, of wanneer er een stuk van uw tand ontbreekt.

 

Esthetische mondzorg

Kliniek Tandheelkunde Sneek beschikt over jarenlange kennis en ervaring, waardoor wij op professionele wijze esthetische mondzorg kunnen toepassen en een mooi gebit kunnen garanderen. Van het bleken van tanden tot het plaatsen van facings of een complete gebitsrenovatie, er zijn vele tandartsbehandelingen mogelijk. Een mooi, gezond en evenredig gebit en stralend witte tanden zijn bijna altijd mogelijk. Wij geven u graag uw glimlach terug als visitekaartje van uw gezicht.

 

Afspraak maken voor een tandarts behandeling?

Kliniek Tandheelkunde Sneek kent het belang van een mooi en gezond gebit en hecht hier dan ook veel waarde aan. Met onze kennis, ervaring en professionele werkwijze voeren wij gedegen tandartsbehandelingen uit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Ook kunt u zich online bij ons inschrijven. Wij helpen u graag!