Behandelingen bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tandarts behandelingen

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunt u terecht voor alle soorten tandartsbehandelingen. Van preventieve behandelingen, zoals een periodieke controle of een gebitsreiniging, tot het plaatsen van implantaten en protheses. Wij voeren alle tandartsbehandelingen in onze eigen kliniek uit, waardoor u niet doorverwezen hoeft te worden. Voordat u langskomt voor een behandeling wordt er een analyse gedaan van uw gebit en een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dit behandelplan nemen wij tot in de details met u door, zodat u precies weet wat er gaat gebeuren. Na uw akkoord worden de behandelingen ingepland en uitgevoerd. Onze patiëntvriendelijke technieken en behandelmethoden zorgen voor een prettig bezoek aan Kliniek Tandheelkunde Sneek.

 

Behandelingen bij de tandarts 

Doordat er uitgebreid wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie, voorkeuren en wensen is iedere behandeling precies afgesteld op uw wensen en behoeften. Bij ons in de Kliniek voeren wij onder andere de volgende behandelingen uit: 

 

 

Plaatsen van Vullingen

Bij een gedeeltelijk afgebroken tand of kies worden er vullingen geplaatst. Heeft u last van gaatjes (cariës) die zijn ontstaan door tandbederf? Ook dan kunnen wij uw tand herstellen door een vulling. Onze specialisten werken met twee soorten vullingen: de composiet en porseleinen vulling. 

  

Composiet vullingen zijn witte vullingen. De kleur van deze vullingen wordt aangepast aan de omliggende tanden, waardoor de witte vulling past bij uw gebit. Doordat composiet op langere termijn minder goed bestand is tegen barsten of slijtage, zijn deze minder geschikt voor grote vullingen. 

  

Porseleinen vullingen zijn witte inlays. In een tandtechnisch laboratorium worden deze inlays perfect op maat en in de juiste kleur voor u gemaakt. Vervolgens worden ze in onze kliniek op uw tand of kies aangebracht. Porseleinen vullingen hebben een langere levensduur dan composiet en zijn beter bestand tegen mogelijke verkleuring. 

Kronen en bruggen 

Bij ons in de Kliniek kunt u terecht om bruggen en kronente laten plaatsen. Een kroon of een brug wordt geplaatst als vervanging voor een ontbrekende kies of tand. Het is de ideale oplossing wanneer u tanden of kiezen mist, of wanneer er een stuk van uw tand ontbreekt. 

 

Esthetische mondzorg 

Kliniek Tandheelkunde Sneek beschikt over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van esthetische mondzorg. Esthetische mondzorg wordt ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd. Esthetische mondzorg is gericht op de uiterlijke verfraaiing van het gebit en kijkt daarmee verder dan de functionele mondgezondheid. Van het bleken van uw tanden tot het plaatsen van facingsof een complete gebitsrenovatie; er zijn diverse cosmetische behandelingen mogelijk. Onze specialisten zorgen voor een mooi, gezond en evenredig gebit. Wij vinden mooie tanden belangrijk, want uw glimlach is immers het visitekaartje van uw gezicht. 

 

Afspraak maken voor een tandarts behandeling? 

Kliniek Tandheelkunde Sneek vindt een mooi en gezond gebit erg waardevol. Met onze kennis, ervaring en professionele werkwijze kunt u bij ons terecht voor betrouwbare tandartsbehandelingen. Neem contactop met Kliniek Tandheelkunde Sneek om een afspraak te maken. Daarnaast kunt u zich online bij ons inschrijven. Wij helpen u graag verder!