Behandelingen bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tandarts behandelingen

U kunt voor alle tandartsbehandelingen terecht bij Kliniek Tandheelkunde Sneek, van preventieve behandelingen zoals een periodieke controle en gebitsreinigingen tot het plaatsen van implantaten en protheses. De tandarts behandelingen voeren wij in de eigen kliniek uit zodat u niet doorverwezen hoeft te worden. Voorafgaand aan iedere tandarts behandeling aan uw gebit worden de mogelijkheden met u besproken door de tandartsen van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Indien gewenst maken wij een behandelplan, dat wij uitvoerig met u bespreken waarna we samen het behandeltraject ingaan. Onze patiëntvriendelijke technieken en behandelmethoden zorgen ervoor dat uw bezoek aan Kliniek Tandheelkunde Sneek zo aangenaam mogelijk verloopt.

 

Behandelingen

Elke behandeling is maatwerk en wordt er gekeken naar uw persoonlijke situatie en de bijbehorende wensen. Kliniek Tandheelkunde Sneek voert onder andere de volgende behandelingen uit:

 

Plaatsen van vullingen

Het plaatsen van vullingen als tandarts behandeling wordt uitgevoerd wanneer er cariës (gaatjes) ontstaan door tandbederf of als een tand of kies deels afbreekt. Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt met twee soorten vullingen, de composiet en porseleinen vulling.

Composiet vullingen zijn witte vullingen. Deze witte vullingen zien er natuurlijk uit doordat de kleur wordt aangepast aan de omliggende tanden. Composiet is op de lange termijn minder goed bestand tegen barsten of slijtage. Composietvullingen zijn daarom minder geschikt voor grote vullingen.

Porseleinen vullingen zijn witte inlays. Deze witte inlays worden in de juiste kleur op maat gemaakt in een tandtechnisch laboratorium en vervolgens in onze praktijk op uw tand of kies aangebracht. Keramische vullingen hebben een langere levensduur dan composiet en zijn goed bestand tegen verkleuring.

 

Kronen en bruggen

Ook is het mogelijk om bij Kliniek Tandheelkunde Sneek bruggen en kronen te laten plaatsen. Met een kroon of brug kunt u een ontbrekende tand of kies vervangen. Het plaatsen van een kroon of brug kan de ideale aanvulling op uw gebit zijn wanneer u tanden of kiezen mist of wanneer er een stuk van uw tand ontbreekt.

 

Esthetische mondzorg

Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft alle kennis in huis om de mooi makers op het gebied van tandheelkunde toe te passen. Van het bleken van tanden, tot het plaatsen van facings of een complete gebitsrenovatie, er zijn vele tandarts behandelingen mogelijk. Een mooi regelmatig gebit en stralend witte tanden is binnen ieders bereik. Wij geven u graag uw glimlach terug als visitekaartje van uw gezicht.

 

Afspraak maken voor een tandarts behandeling?

Kliniek Tandheelkunde Sneek kent het belang van een goed gebit. Met onze kennis, ervaring en professionele werkwijze voeren wij gedegen tandarts behandelingen uit. Neem vandaag nog contact op met Kliniek Tandheelkunde Sneek. Ook kunt u zich online bij ons inschrijven. Wij helpen u graag!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.