Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Tandarts Balk

Bent u zoekende naar een tandarts in Balk en omgeving? Kom dan eens langs bij Kliniek Tandheelkunde Sneek.  In onze moderne gezinspraktijk biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek complete mondzorg voor iedereen met en zonder eigen tanden op een kwalitatief hoogstaand niveau. Dat u met een gerust gevoel naar de tandarts gaat is voor ons erg belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om een ontspannen sfeer te creëren. Wij leggen u stap voor stap uit hoe de behandeling verloopt. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Ziet u op tegen de pijn? Dan kunnen wij u een verdoving geven. Als u angst ervaart of meerdere behandelingen in één keer wilt laten uitvoeren, dan behoort een behandeling onder volledige narcose ook tot de mogelijkheden.

 

Tandheelkundige behandelingen

Vanuit Balk kunt u voor al uw tandbehandelingen naar Kliniek Tandheelkunde Sneek. U kunt in onze moderne gezinspraktijk terecht voor alle behandelingen zoals volledige reiniging door de mondhygiënist, voor het vullen van gaatjes, maar ook voor het bleken van uw tanden of voor behandeling onder volledige narcose. Als tandarts in de buurt van Balk worden alle behandelingen in eigen kliniek uitgevoerd. Wij streven ernaar om onze patiënten niet te verwijzen. Kliniek Tandheelkunde Sneek is  specialist op het gebied van:

 

 

Avondspreekuur bij de tandarts in omgeving Balk

Een bezoekje aan de tandarts is lastig in te plannen. Kliniek Tandheelkunde Sneek, tandarts in de omgeving van Balk, wil graag dat iedereen de mogelijkheid heeft om op het spreekuur te komen. Daarom organiseren wij elke dinsdag een avondspreekuur van 17.30 tot 19.30 uur. Speciaal voor mensen die overdag niet kunnen. Kom een avondje tot rust bij de tandarts.


Tandarts Balk voor al uw gebitsbehandelingen
Heeft u behoefte aan goede mondzorg en zoekt u een tandarts in de omgeving van Balk? Maak dan een afspraak of schrijf u online bij ons in. Wij zetten graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in. Ons team heet u van harte welkom. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.