Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht

Tandarts Balk

Bent u zoekende naar een tandarts in Balk en omgeving? Kom dan eens langs bij Kliniek Tandheelkunde Sneek.  In onze moderne gezinspraktijk biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek complete mondzorg voor iedereen met en zonder eigen tanden op een kwalitatief hoogstaand niveau. Dat u met een gerust gevoel naar de tandarts gaat is voor ons erg belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om een ontspannen sfeer te creëren. Wij leggen u stap voor stap uit hoe de behandeling verloopt. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Ziet u op tegen de pijn? Dan kunnen wij u een verdoving geven. Als u angst ervaart of meerdere behandelingen in één keer wilt laten uitvoeren, dan behoort een behandeling onder volledige narcose ook tot de mogelijkheden.

 

Teeth in an hour bij de tandarts in Balk en omgeving

Kliniek Tandheelkunde Sneek, de tandarts in Balk en omgeving, is de eerste tandartskliniek die de ‘Teeth-in-an-Hour’ behandeling aanbiedt. Geen kunstgebit, maar echte vaste tanden waarmee u weer van lekker eten kunt genieten en onbezorgd kunt lachen. Teeth-in-an-hour is een techniek waarbij implantaten, met daarop uw nieuwe tanden en kiezen, in één behandeling worden geplaatst. Deze techniek maakt het inhelingsproces overbodig. De behandeling geeft weinig tot geen ongemak. U kunt direct na de behandeling weer normaal eten met uw nieuwe tanden en kiezen.

U kunt ook voor de volgende behandelingen terecht bij de tandarts in omgeving Balk:

 

De beste kwaliteit bij de tandarts in Balk

Of u nu bij de tandarts komt voor een behandeling van ontstoken tandvlees of een narcose behandeling, u wilt altijd verzekerd zijn van de beste zorg. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Kliniek Tandheelkunde Sneek is gecertificeerd met ISO 9001. Wij bieden uitstekende kwaliteit op basis van onze die gebaseerd is op onze gespecificeerde werkprocedures en behandelprotocollen. Het ISO 9001 certificaat is een internationaal keurmerk dat gebaseerd is op hygiëne, infectiepreventie en veiligheid van de praktijk. Wij werken met een deskundig team dat bevoegd is om de werkzaamheden tijdens de behandelingen uit te voeren. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.