Esthetische tandheelkunde
Een mooie lach is het
visitekaartje van uw gezicht
Neem contact op

Tandarts Balk

Op zoek naar een tandarts in Balk? Voor een moderne gezinspraktijk bent u bij Kliniek Tandheelkunde Sneek aan het juiste adres. Wij verzorgen mondzorg van jong tot oud op een kwalitatief hoogstaand niveau. Dat u met een gerust gevoel naar de tandarts gaat is voor ons erg belangrijk. Daarom doen wij er alles aan om een ontspannen sfeer te creëren. Wij leggen u stap voor stap uit hoe de behandeling verloopt. Zo weet u precies wat u van de behandeling kunt verwachten. Ervaart u angst om naar de tandarts te gaan of ziet u op tegen de eventuele pijn? Veel mensen ervaren angst voor de tandarts. Hierdoor worden behandelingen vaak overgeslagen. Dit kan gevolgen met zich meebrengen. Als u angst ervaart of meerdere behandelingen in één keer wilt laten uitvoeren, dan behoort een behandeling onder volledige narcose ook tot de mogelijkheden. De behandeling onder narcose wordt in samenwerking met het anesthesieteam uitgevoerd. Op deze manier kan de tandarts zich volledig focussen op de behandeling.

 

Tandheelkundige behandelingen

De eerste stap in het traject naar een mooie lach bestaat uit een gebitsanalyse. Op deze manier kunnen wij u voorzien van het beste advies en kunnen wij u verzekeren van de juiste mondzorg. De gebitsanalyse kan bestaat uit het maken van röntgenfoto’s, gebitsafdrukken of het maken van digitale foto’s. Op basis van deze gegevens kan er een persoonlijk plan opgesteld worden. Samen met u lopen we het behandelplan door, starten we na goedkeuring met het behandeltraject en plannen we een vervolgafspraak in. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek kunt u niet alleen terecht voor de periodieke controles, maar ook voor diverse gespecialiseerde tandheelkundige behandelingen. Denk aan het plaatsen van bruggen, kronen en implantaten. Maar ook volledige gebitsprotheses, teeth-in-an-hour en behandelingen die volledig onder narcose worden gedaan. Alle behandelingen worden in eigen kliniek uitgevoerd. Wij streven ernaar om onze patiënten niet te verwijzen.

 

Kliniek Tandheelkunde Sneek is  specialist op het gebied van:

 

 

Avondspreekuur bij de tandarts in omgeving Balk

Voor velen is het onmogelijk om door de weeks een moment in te plannen om naar de tandarts te gaan. Dat is bij onze kliniek geen probleem. Bij ons kunt u op dinsdagavond tussen 17.30 en 19.30 langskomen voor het avondspreekuur. Ideaal wanneer u overdag weinig tijd over heeft.


Tandarts Balk voor al uw gebitsbehandelingen
Heeft u behoefte aan goede mondzorg en zoekt u een tandarts in de omgeving van Balk? Maak dan een afspraak of schrijf u online bij ons in. Wij zetten graag onze kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in. Ons team heet u van harte welkom. Kliniek Tandheelkunde Sneek is de tandarts in het verzorgingsgebied Balk, Bolsward, Drachten, Heeg, Heerenveen, IJlst, Joure, Leeuwarden, Sneek en Workum.