Beoordeel Kliniek Tandheelkunde Sneek
Kliniek Tandheelkunde Sneek
Beoordeel onze kliniek
Schrijf recensie

Recensies Kliniek Tandheelkunde Sneek

Ik was zo bang geworden voor de tandarts dat ik een bezoek steeds voor me uitschoof. Samen met mijn vrienden heb ik hier over gepraat en zij raadden me aan om naar Kliniek Tandheelkunde Sneek te gaan die gespecialiseerd is in het behandelen van patiënten met angst. Uiteindelijk heb ik toch de stap genomen om samen met een vriendin mee te gaan naar een behandeling bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Hier heb ik een intake gehad en tijdens een rustig gesprek werd me precies verteld welke stappen tandarts Frank Post wilde zetten om de status van mijn gebit vast te kunnen stellen. Tijdens de controle stopte de tandarts regelmatig om te kijken of het nog goed ging. Als ik last kreeg of het niet meer volhield, moest ik een teken geven dat we van te voren hadden afgesproken zodat de assistentes en de tandarts het direct zagen. Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek nemen ze de tijd voor je zodat je de stap naar de tandarts weer durft te nemen. De persoonlijke aandacht is erg fijn.
Jenny, 32 jaar

Het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek geeft me bij ieder bezoek de persoonlijke aandacht die ik nodig heb. Jarenlang ging ik niet naar de tandarts en mijn gebit was in zeer slechte staat. Op aandringen van mijn familie en vrienden heb ik onderzoek gedaan naar tandartsen gespecialiseerd in angst. Bij toeval kwam ik bij Kliniek Tandheelkunde Sneek terecht en las ik over de behandeling onder volledige narcose. Bij de eerste kennismaking is mijn vrouw mee geweest om mij een steuntje in de rug te geven. Tijdens dit kennismakingsgesprek raakte ik al enigszins vertrouwd met de kliniek en de werkwijze van Frank Post en zijn team. Na de eerste controle werd mij precies verteld wat er allemaal zou moeten gebeuren aan mijn gebit om weer een gezonde mond te krijgen. Bij het bespreken van het behandelplan heb ik gekozen voor een behandeling onder volledige narcose. Na de behandeling moest ik nog één keer terug komen voor een korte behandeling aan mijn onderkaak. Nu ga ik 2 maal per jaar naar de Kliniek voor mijn half jaarlijkse controle en is mijn angst gelukkig een stuk minder geworden. Nog steeds wordt er bij iedere behandeling rustig de tijd voor mij genomen en wordt mij precies verteld wat er tijdens de behandeling allemaal gaat gebeuren. Kliniek Tandheelkunde Sneek is een praktijk waar men de tijd en ruimte voor de patiënt neemt.
Klaas, 56 jaar

Tot de narcose bleef ik bang, maar binnen 5 seconden was ik onder zeil. Dankzij Kliniek Tandheelkunde Sneek heb ik nu weer een mooi gebit en durf ik weer te lachen wat me erg veel zelfvertrouwen geeft.  Door mijn angst voor de tandarts op jonge leeftijd belde ik vaak mijn afspraak af en verschoof ik deze weer. Voor mijn behandeling onder narcose ben ik vriendelijk geholpen en begeleid naar een ontspanningskamer, maar ik was nog vreselijk zenuwachtig en bang voor de behandeling. Gelukkig mocht mijn vriend mee die mij wat afleiding heeft bezorgd. Uiteindelijk was het dan zover en ging de behandeling van start. De medewerkers van Kliniek Tandheelkunde Sneek hebben me super goed om mijn gemak gesteld en tijdens de behandeling werd mijn vriend steeds op de hoogte gehouden. Eenmaal aangekomen op de uitslaap kamer was mijn vriend weer present. Tandarts Frank Post heeft me rustig verteld wat er allemaal is gebeurd tijdens de behandeling. Ik ben erg trots op het gebit dat ik nu heb en zal er zeker alles aan doen om mijn gebit in top conditie te houden.
Nadine, 28 jaar