Prijswinnaars Open Dag narcose Kliniek Tandheelkunde Sneek

SNEEK – Op zaterdag 7 februari heeft Kliniek Tandheelkunde Sneek haar Open Dag gehouden over behandeling onder volledige narcose bij de tandarts en implantaten. Deze dag trok veel bezoekers naar de praktijk aan de Simmerdyk 14 b bij het ziekenhuis. Bijna 100 mensen deden mee aan de Tandartsquiz waarvoor een tegoedbon kon worden gewonnen.

 

De prijswinnaars zijn bekend gemaakt en de prijsuitreiking heeft plaatsgevonden bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. De eerste prijs is gewonnen door de heer D.C.A. Huisman, de tweede door mevrouw A.J. Bos-Toering en de derde prijs was voor mevrouw M. Remerie.

 

In Noord Nederland is Kliniek Tandheelkunde Sneek de eerste tandartspraktijk die behandelt onder volledige narcose. Op de Open Dag was het anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland (ASN)  samen met tandarts Frank Post aanwezig om geïnteresseerden alles te vertellen over deze unieke werkwijze. Daarnaast is tijdens de open dag aandacht besteed aan implantologie, ook een specialisme van Kliniek Tandheelkunde Sneek.

 

 

Fotobijschrift: Op de foto voor aan de heer D.C.A. Huisman (winnaar met €150), op de middelste rij v.l.n.r. mevrouw A.J. Bos-Toering (tweede prijs €100) en Mevrouw M. Remerie (3de prijs €50) en achteraan Esther Zeldenrust (receptioniste) en Pim Schipper (tandarts).

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.