Prijswinnaars Open Dag narcose Kliniek Tandheelkunde Sneek

Op zaterdag 1 februari was er bij Kliniek Tandheelkunde Sneek een Open Dag over narcose en implantaten bij de tandarts. Deze dag trok veel bezoekers naar de praktijk aan de Simmerdyk 14b achter het ziekenhuis. Meer dan 100 mensen deden mee aan de Tandartsquiz.

 

Inmiddels zijn de prijswinnaars bekend geworden en heeft de prijsuitreiking plaats gevonden bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. De eerste prijs is gewonnen door mevrouw Bergsma, de tweede door mevrouw Reitsma en de derde prijs was voor mevrouw van der Velde.

 

In Noord Nederland is Kliniek Tandheelkunde Sneek de eerste tandartspraktijk die behandelt onder volledige narcose. Op de Open Dag was het anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland (ASN)  samen met tandarts Frank Post aanwezig om geïnteresseerden alles te vertellen over deze unieke werkwijze. Daarnaast is tijdens de open dag aandacht besteed aan implantologie, ook een specialisme van Kliniek Tandheelkunde Sneek.

 

 

Fotobijschrift: Op de foto staan van links naar rechts mevrouw Reitsma, preventieassistente Janou Haga, Drs Tandarts- Implantoloog  Frank Post, Klinisch assistente Ilse de Schiffart en mevrouw van der Velde, in het midden mevrouw Bergsma.