Pijnloze behandeling Kliniek Tandheelkunde Sneek
Interesse in een
pijnloze behandeling?
Neem contact op

Pijnloze behandeling gebit

Pijnloze gebitsbehandelingen zijn steeds beter te realiseren. De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van tandheelkunde. Nieuwe technieken en innovaties bieden daarom vaak een uitkomst voor mensen die angst ervaren tijdens een tandartsbehandeling. . De pijn bij een behandeling is een belangrijke reden waardoor mensen angstig zijn voor de tandarts.. Kliniek Tandheelkunde Sneek voert deze nieuwe technieken uit. Wij werken met diverse soorten verdovingen, om voor een pijnloze behandeling te zorgen. . De kliniek kiest de verdoving die het beste bij u past.

 

Plaatselijke verdoving

Vindt u het ondanks de angst wel prettig om tijdens de behandeling bij bewustzijn te blijven? Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt met verschillende plaatselijke verdovingen. Dit is vergelijkbaar met een lichte vorm van narcose, die wordt toegediend met een klein prikje. Dit prikje verdooft alleen het gedeelte van uw mond waar eventuele pijn gevoeld zou worden tijdens de behandeling. Voordat de behandeling begint controleert de tandarts of de verdoving juist is toegediend en is ingewerkt. Wanneer dit niet het geval is, kan de dosis van de verdoving worden verhoogd. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een pijnloze behandeling.

 

Pijnloze behandeling onder volledige narcose

Kliniek Tandheelkunde Sneek biedt patiënten die liever niet bij bewustzijn zijn tijdens een behandeling een revolutionaire oplossing. Als eerste kliniek in Noord-Nederland bieden wij een behandeling onder volledige narcose. Hierbij wordt u in slaap gebracht zodat u niets merkt van de behandeling. Na afloop ontwaakt u weer onder begeleiding van één van de medewerkers van ons anesthesieteam. U bent op deze manier verzekerd van een volledig pijnloze behandeling. Tijdens de behandeling controleert het anesthesieteam de narcose. Hierdoor kan de tandarts zich volledig focussen op uw behandeling.

 

Ontspannen ambiance

Voorafgaand aan de behandeling kunt u plaatsnemen in onze serene wachtkamer. Hier proberen wij te zorgen voor een ontspannen omgeving, zodat u zich zonder zorgen kunt voorbereiden op de behandeling. Behalve een prettige wachtkamer, beschikken wij ook over een speciale ontspanningsruimte waar u zich in alle rust kunt voorbereiden op de behandeling. Heeft u nog vragen? Dan zullen onze medewerkers er alles aan doen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Hiermee willen wij u op gemak stellen zodat u in alle rust aan de behandeling kunt beginnen.

 

Heeft u interesse?

Heeft u interesse voor een pijnloze behandeling? Door een persoonlijk behandelplan weten we zeker dat u de juiste behandeling krijgt. Hierdoor kunnen wij uw persoonlijke behoeftes vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij helpen u graag!