Open Dag narcose en klikgebit zorgt voor veel bezoekers bij Kliniek Tandheelkunde Sneek

Op de Open Dag op zaterdag 7 februari hield Kliniek Tandheelkunde Sneek haar jaarlijkse Open Dag. Dat er veel behoefte is aan informatie over gebitsproblemen, behandeling onder narcose en het klikgebit bleek uit het feit dat, ondanks de gladheid en verkeerswaarschuwingen, Kliniek Tandheelkunde Sneek werd bezocht door bijna 100 mensen. Vanwege de gladheid kwam een vrouwelijke bezoeker op hoge leeftijd door het weer zelfs met een taxi. Het anesthesieteam van Anesthesie Service Nederland (ASN)  heeft vele geïnteresseerden kunnen vertellen over de voordelen van tandarts behandelingen onder volledige narcose, die door Tandarts Implantoloog Frank Post in de eigen Kliniek worden uitgevoerd.

 

Bezoekers hebben gerichte persoonlijke informatie gekregen van het hele team van Kliniek Tandheelkunde Sneek, die niet alleen vragen hebben beantwoord maar demonstraties hebben gegeven. In Noord Nederland is Kliniek Tandheelkunde Sneek de eerste tandartspraktijk die behandelt onder volledige narcose en niet zoals veel voorkomt met lachgas. Er was veel vraag naar de werkwijze en de eventuele napijn na een behandeling onder narcose.

 

De mondhygiëniste heeft veel bezoekers geïnformeerd over het voorkomen van parodontitis, een ontsteking aan het tandvlees met veel vervelende bijwerkingen. En er was een doorlopende presentatie over implantaten, het klikgebit en teeth in an hour. Praktijkmanager Doris Post: "Er is veel informatie gegeven over het bij senioren populaire klikgebit en er zijn veel vragen beantwoord op het gebied van protheses, implantaten en mondhygiëne. Zo voorzien we in een enorme behoefte en zo kunnen we onze specialismen optimaal presenteren.”

 

Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft alle specialismen, van "reguliere" tandartszorg tot implantologie en preventie in huis. Binnenkort worden de winnaars van de Tandartsquiz bekend gemaakt. Bezoekers van de Open Dag die aan deze quiz mee doen maken kans op een waardebon van € 150,00.