Open Dag narcose en klikgebit van Kliniek Tandheelkunde Sneek voorziet in behoefte

Op de Open Dag op vrijdag 12 februari heeft Kliniek Tandheelkunde Sneek veel informatie gegeven over gebitsproblemen, behandeling onder narcose en het klikgebit. Bezoekers hebben gerichte persoonlijke informatie gekregen van het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek. Naast het beantwoorden van vragen zijn er ook presentaties gegeven, onder meer over mondverzorging, het klikgebit en implantologie.

 

In Noord Nederland is Kliniek Tandheelkunde Sneek de eerste tandartspraktijk die behandelt onder volledige narcose en niet zoals veel voorkomt met lachgas. Veel bezoekers hebben interesse getoond voor een behandeling onder volledige narcose. Daarbij heeft Tandarts Implantoloog Frank Post uitvoerig toegelicht hoe hij deze tandarts behandelingen in eigen Kliniek uitvoert.

 

Verder zijn bezoekers geïnformeerd over het voorkomen van parodontitis, een ontsteking aan het tandvlees met veel vervelende bijwerkingen. Er was een doorlopende presentatie over implantaten, het klikgebit en teeth in an hour. Praktijkmanager Doris Post: "Er is veel behoefte aan informatie over het bij senioren populaire klikgebit en we hebben veel vragen beantwoord over protheses, implantaten en mondhygiëne. Zo voorzien we in een enorme behoefte en kunnen we onze specialismen optimaal presenteren.”

 

Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft alle specialismen, van "reguliere" tandartszorg tot implantologie en preventie in huis. Binnenkort worden de winnaars van de Tandartsquiz bekend gemaakt. Bezoekers van de Open Dag die aan deze quiz mee doen, maken kans op een waardebon van € 150,00.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.