Open Dag 2017

Mondzorg blijft belangrijk voor een goede gezondheid. Door mondaandoeningen is het vaak moeilijk om voldoende te eten, voor mensen met een prothese en ouderen. Dit kan leiden tot gewichtsverlies en mogelijk zelfs ondervoeding. Slechte mondgezondheid kan zelfs leiden tot longontsteking. Er zijn bacteriën in de mond die zelfs bij verslikken longontsteking kunnen veroorzaken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Protheses, implantaten of klikgebit: Lach weer met een compleet en stralend gebit

Als u niet lekker eet, moeite hebt met een appel of noten, bezoek dan de Open Dag op 17 maart bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Tandarts Implantoloog Frank Post en zijn team laten de mogelijkheden zien van klikgebit, implantaat, kroon, brug of prothese als de perfecte oplossing als u één of meerdere tanden of kiezen mist. Een patiënt hier over: “Met mijn nieuwe klikgebit weet ik niet wat me overkomt! Het gebit zit zo vast in mijn mond, dat ik het er bij wijze van spreken niet meer uit krijg. Het ziet er prachtig uit, is makkelijk schoon te maken en ze zeggen dat ik beter praat”. 

 

Behandeling onder volledige narcose

Kliniek Tandheelkunde Sneek neemt voor patiënten met angst extra tijd. Onderzocht wordt wat de angst veroorzaakt zodat een plan van aanpak gemaakt kan worden. Als de angst echt te diep zit, dan kan Kliniek Tandheelkunde Sneek, als eerste tandarts in het Noorden, de behandeling uitvoeren onder volledige narcose in de eigen praktijk.

 

17 maart open dag voor een gezonde mond en een betere gezondheid

Voorlichting over goede mondzorg is dan ook erg belangrijk. Kliniek Tandheelkunde Sneek heeft op vrijdag 17 maart een Open Dag rondom prothese, klikgebit en implantaten. Ook als u nog geen prothese of klikgebit heeft en/of denkt aan implantaten bent u van harte welkom. Tijdens de Open Dag worden er doorlopend presentaties gehouden over implantaten, klikgebit en protheses. Ook wordt er aandacht besteed aan de mondzorg rondom prothese en kunstgebit. Ook deskundigen van leveranciers van implantaten van Kliniek Tandheelkunde Sneek zijn bij tandarts implantoloog Frank Post aanwezig om geïnteresseerden alles te vertellen over de unieke werkwijze op het gebied van implantologie.

 

Op 17 maart kunt u van 13.00 tot 16.00 uur bij Kliniek Tandheelkunde Sneek terecht voor al uw vragen.


Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.