Kliniek Tandheelkunde Sneek kernwaarden
Maak een afspraak
0515 430 840
Schrijf u in

Kiezen voor kwaliteit, kies voor onze kernwaarden maatwerk, innovatief, klantgericht en kennis

Een lange wachttijd om een kroon of brug geplaatst te krijgen en vooraf niet geïnformeerd over de kosten ervan? Goede tandheelkundige zorg staat of valt met een soepel lopende tandartspraktijk, een prettige omgang met de cliënt en met betrokken medewerkers. Kliniek Tandheelkunde Sneek werkt met een uitgebalanceerd kwaliteitssysteem, waarmee wij onze kwaliteit gestalte geven. Kliniek Tandheelkunde Sneek hanteert ten aanzien van kwaliteit de volgende MIKK kernwaarden. 

 

Maatwerk en Effectiviteit

Wij leveren voor elke patiënt maatwerk op een effectieve wijze en volgens de laatste stand van de wetenschap. Ons team levert effectief maatwerk bij alle behandelingen. Voor iedere behandeling wordt gekeken naar uw persoonlijke situatie en uw wensen daarbij, iedere behandeling is maatwerk. En natuurlijk baseren wij dat op het nauwkeurig bijhouden van een patiëntendossier.

 

Innovatieve aanpak

Kliniek Tandheelkunde Sneek loopt voorop als het gaat om innovatie. Jaren terug als eerste met het klikgebit en teeth in an hour. En de eerste tandarts in Noord Nederland met behandelingen onder volledige narcose. Momenteel zijn we samen met onze partners bezig om 3D technieken toe te passen bij het maken van kronen en aanpassingen in de kaak. Wij lopen voorop om voor onze patiënten de beste behandeling te kunnen bieden.

 

Klantgericht en tijdig werken

De wensen en behoeften van de klant staan centraal bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. De aangewezen persoon om hier over te oordelen is de cliënt zelf. Met de NMT-Patiëntenenquête vragen wij onze patiënten continu of onze zorg nog wordt gewaardeerd door onze cliënten en wat verbeterpunten zijn. Met korte doorlooptijden werken wij aan het voorkomen van onnodige wachttijden, zodat onze patiënten snel bij ons terecht kunnen voor een periodieke controle of een behandeling.

 

Kennis en veilig

Bij Kliniek Tandheelkunde Sneek streven wij continu naar de hoogste professionele standaard op basis van een gedegen opleiding, voldoende werkervaring, naleving van gedragsregels en praktijkrichtlijnen en deelname aan deskundigheidsbevorderende activiteiten. Daarbij voldoen wij ruimschoots aan het Kwaliteitsregister Tandartsen die hiervoor toetsbare normen opgesteld. Wij beschermen onze patiënten en het team tegen infecties op basis van de praktijkrichtlijn Tandheelkunde van de Werkgroep Infectiepreventie (WIP).

 

Al onze professionals bij Kliniek Tandheelkunde Sneek zijn volledig gekwalificeerd.  Onze professionals zijn bij de overheid erkend en geregistreerd onder de Wet BIG voor beroepen in de individuele gezondheidszorg. Het doel van deze wet is het bevorderen en bewaken van de kwaliteit in de gezondheidszorg, zodat de patiënt wordt beschermd tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen.

 
Kliniek Tandheelkunde Sneek, kies voor kwaliteit

Om u met het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek op een prettige en comfortabele wijze te kunnen helpen, hanteren wij in onze praktijk dus deze kernwaarden om u als patiënt centraal te stellen. Alle tandheelkundige disciplines van Kliniek Tandheelkunde Sneek bevinden zich onder één dak om zo voor uw wensen of problemen een passende oplossing aan u te kunnen bieden. Kom gerust eens kennis maken of schrijf u in.

 

Kliniek Tandheelkunde Sneek is aangesloten bij:
KNMT - Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde
NVOI - Nederlandse Vereniging Orale Implantologie
KRT – Kwaliteitsregister Tandartsen
DGKZ – Deutschen Gesellschaft fur Kosmetische Zahnmedizin

BDIZ EDI- Bundesverband der implantologisch tätigen Zahnärzte in Europa / European Association of Dental Implantologists
Ivoren Kruis