Frank Post Tandarts Implantoloog
Maak een afspraak
0515 430 840
Stuur een mail

Frank Post Tandarts Implantoloog

Frank Post is tandarts-implantoloog en eigenaar van Kliniek Tandheelkunde in Sneek. Samen met zijn vrouw Doris en hun drie kinderen vormt hij een sportief gezin dat veel op de Friese meren zeilt. Naast zijn werk als tandarts-implantoloog is Frank Post voorzitter van de coöperatie tandartsen Sneek en Lemmer.

Opleiding en ervaring van Frank Post

Frank Post wist al van kinds af aan dat hij tandarts wilde worden en na 30 jaar werkzaam te zijn in het tandarts vak is het nog steeds zijn grote passie. Na zijn studie tot tandheelkundige aan de Vrije Universiteit in Amsterdam is Frank naar Duitsland gegaan om zijn kennis te vergroten. In Duitsland is Frank een solotandartspraktijk in Dortmund gestart. In zijn tijd als tandheelkundige in Duitsland heeft Frank Post deelgenomen aan verschillende projecten zoals het project tandheelkunde voor kinderen met een beperking. Tijdens zijn projecten is Frank in aanraking gekomen met behandeling onder volledige narcose en heeft hij samengewerkt met verschillende anesthesisten. Zo is de interesse van Frank Post ontstaan voor patiënten met angst voor de tandarts.

Na 17 jaar in Duitsland werkzaam te zijn geweest als tandarts implantoloog is Frank Post teruggegaan naar Nederland en is hij gestart met werken voor het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) om zijn kennis te delen met zijn vakgenoten. Na een mooie tijd in Groningen begon het hebben van een eigen kliniek toch weer te kriebelen en is Frank Post in 2004 samen met zijn vrouw Doris Post zijn eigen kliniek gestart, Kliniek Tandheelkunde Sneek. Kliniek Tandheelkunde Sneek is een erkend leerbedrijf voor jonge tandheelkundigen en mondhygiënisten. Jonge vakgenoten komen graag kennis en ervaring opdoen in de praktijk.

Frank Post is al meer dan 25 jaar een erkend Implantoloog. Naast zijn studie tot tandheelkundige heeft hij ook een studie implantologie gevolgd. 

 

Innovatie en ontwikkeling

Door de ervaringen in Duistland en de interesse in patiënten met angst is Frank Post als eerste in Noord-Nederland gestart met behandelingen onder volledige narcose. Een behandeling onder volledige narcose is voor patiënten met angst een uitkomst om de stap naar de tandarts weer te maken. Naast de behandeling onder volledige narcose is Frank Post ook als eerste Kliniek in Friesland gestart met teeth-in-an-hour. Teeth-in-an-hour geeft de patiënt in één behandeling weer nieuwe, vaste tanden. Innovatie en ontwikkeling is zeer belangrijk voor Frank. Hij blijft altijd actief en voorop lopen in nieuwe ontwikkeling. Daarnaast volgt hij nog steeds cursussen en bijscholingen. 

Tandarts Implantoloog Frank Post

‘Onze kliniek is één van de meest innovatieve praktijken van Noord Nederland. Wij zijn de eerste kliniek in Noord Nederland die patiënten onder volledige narcose behandelt. Want als je jouw gebit niet verzorgt, kunnen problemen ontstaan aan de tanden, kiezen en het tandvlees. Een behandeling onder volledige narcose is dan een prima uitkomst.

Als motto van Kliniek Tandheelkunde Sneek hanteren wij: 
'EEN MOOIE LACH IS HET VISITEKAARTJE VAN UW GEZICHT.'