Kliniek Tandheelkunde Sneek medewerkers
Wachtkamer Kliniek Tandheelkunde Sneek
Kliniek Tandheelkunde Sneek wachtruimte

Onze kliniek: Kliniek Tandheelkunde Sneek

Het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek staat graag voor u klaar. Onze specialisten doen er alles aan om u te voorzien van de best mogelijke mondzorg. Daarbij staat uw gezondheid hoog in ons vaandel. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt, dat u geen angst ervaart. Ervaart u dat wel? Dan bieden wij als een van de weinige tandartsen een behandeling onder narcose aan. Ook voor de allerjongsten beschikken wij over een speciale behandeling. Kortom: u bent in goede handen bij Kliniek Tandheelkunde Sneek!

 

 

Specialisten Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek beschikt over een breed team van specialisten. Ons team bestaat uit betrokken tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, klinisch prothese technici, een tandarts-implantoloog en een praktijkmanager. Wij stellen uw mondzorg voor op daarom kunt u naast onze tandartsen ook bij onze mondhygiëniste terecht. Zo hebben wij alles onder een dak en bent u bij ons voor alle tandheelkunde op het juiste adres.

  

Moderne en innovatieve tandartspraktijk

Onze tandartspraktijk is modern en innovatief. Op die manier willen wij er alles uithalen om u zo goed mogelijk op uw gemak te stellen. Laat u gastvrij ontvangen door een van onze medewerkers, neem plaats in de wachtruimte die voorzien is van comfort. Met een ontspannen ambiance wordt u geholpen door onze specialisten. Zij zullen u voorafgaand aan de behandeling voorbereiden op dat wat er gaat komen.

 

Meest innovatieve tandartspraktijk 

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de meest innovatieve tandartspraktijken van Noord-Nederland. Wij behandelen met behulp van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde. Ook patiënten van ver buiten de regio en vele topsporters kiezen graag voor de expertise van Frank Post en zijn bekwame team.

 

Onze kliniek is de eerste tandartspraktijk die de teeth-in-an-hour behandeling uitvoert. Tijdens deze behandeling worden in slechts een uur nieuwe (vaste) tanden geplaatst. Als u angst heeft voor de tandarts of u kijkt tegen de behandeling op, dan biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek als enige tandartspraktijk in Noord-Nederland de mogelijkheid om uw tandartsbehandeling onder volledige narcose uit te voeren.

 

Aandacht voor preventie

Wij besteden veel aandacht aan preventie en het schoonhouden van uw gebit. Een goede mondhygiëne is bij ons van essentieel belang. Een periodieke reinigingsbeurt door een van onze mondhygiënisten is een professionele aanvulling op uw mondzorg thuis. Een goed onderhouden gebit straalt zelfvertrouwen uit en is belangrijk voor de algemene gezondheid. Of het nu gaat om een melktandje of een wortelkanaalbehandeling, u wilt altijd verzekerd zijn van de beste zorg.

 

Openingstijden Kliniek Tandheelkunde Sneek

U bent van harte welkom bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Neem contact met ons op voor een afspraak en kijk wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van tandheelkunde. Ook kunt u zich online bij ons inschrijven. Wij helpen u graag met een behandeling op afspraak. Een afspraak inplannen kan van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 14.00 uur. Voor mensen die ons liever ’s avonds bezoeken is er op dinsdag avondspreekuur van 17.30 tot 19.30 uur.

 

‘Onze kracht is de persoonlijke benadering. Een patiënt voelt zich hier op zijn gemak.’

Drs. Frank Post

 

Voor meer informatie download de brochure.