Kliniek Tandheelkunde Sneek medewerkers
Wachtkamer Kliniek Tandheelkunde Sneek
Kliniek Tandheelkunde Sneek wachtruimte

Kliniek Tandheelkunde Sneek

Het team van Kliniek Tandheelkunde staat altijd graag voor u klaar. Onze specialisten doen hun best om ervoor te zorgen dat u zo prettig mogelijk wordt voorzien van goede mondzorg, om uw gebit in optimale staat te houden. Daarbij is uiteraard uw gezondheid het belangrijkste. Graag zorgen we ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt en dat angst nooit in de weg staat van een goede verzorging van uw gebit. Mocht u toch wel angst ervaren, dan bieden we als één van de weinige tandartsen een behandeling onder volledige narcose aan. Ook kunnen we voor kinderen een speciale tandartsbehandeling aanbieden. Zo weet u zeker dat u bij Kliniek Tandheelkunde in Sneek altijd in goede handen bent.

 

 

Specialisten Kliniek Tandheelkunde Sneek

Kliniek Tandheelkunde Sneek beschikt over een groot team van allerlei specialisten die u de beste zorg bieden. Zo bestaan ons team uit: tandartsen, mondhygiënistenpreventieassistentenklinisch prothese technici, een tandarts-implantoloog en een praktijkmanager. We stellen uw mondzorg voorop daarom kunt u naast onze tandartsen ook bij onze mondhygiëniste terecht. Zo hebben we alles onder één dak en bent u bij ons voor alle mondzorg op het juiste adres.

  

Moderne en innovatieve tandartspraktijk

Onze tandartspraktijk is modern ingericht met een ontspannen sfeer. Daarnaast innoveren we waar mogelijk in de nieuwste technieken op het gebied van tandheelkunde, om u de beste mondzorg te kunnen bieden. Ook patiënten van ver buiten de regio en vele topsporters kiezen uit voorkeur voor de expertise van het team specialisten van Kliniek Tandheelkunde Sneek.

 

Onze kliniek is de eerste tandartspraktijk die de teeth-in-an-hour (tanden in één uur) behandeling uitvoert. Bij het uitvoeren van deze behandeling plaatsen we in slechts een uur nieuwe (vaste) tanden. Heeft u angst voor een behandeling bij de tandarts of kijkt u erg tegen de behandeling op, dan biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek als enige tandartspraktijk in Noord-Nederland de mogelijkheid aan om uw tandartsbehandeling onder volledige narcose uit te voeren, zo kunnen we er samen voor zorgen dat uw gebit in optimale staat blijft.

 

Aandacht voor preventie

We besteden veel aandacht aan preventie en het mooi schoonhouden van uw gebit, zodat u trots kunt zijn op uw stralende lach. Een periodieke reinigingsbeurt door onze mondhygiënist is daarom een goede, professionele aanvulling op uw mondzorg thuis. Met een goed onderhouden gebit straalt u zelfvertrouwen uit en het is belangrijk voor uw eigen gezondheid. Of het nu gaat om een melktandje of een wortelkanaalbehandeling, u ben altijd verzekerd van de best mogelijke zorg in onze praktijk.

 

Openingstijden Kliniek Tandheelkunde Sneek

U bent van harte welkom bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Neem contact met ons op voor een afspraak en kijk wat we voor u kunnen betekenen op gebied van tandheelkunde. Ook kunt u zich online bij ons inschrijven. We helpen u graag met een behandeling op afspraak. Een afspraak inplannen kan van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 14.00 uur. U kunt ons ook ’s avonds bezoeken wanneer u overdag geen tijd heeft. Op dinsdag hebben wij avondspreekuur van 17.30 tot 19.30 uur.

 

‘Onze kracht is de persoonlijke benadering. Een patiënt voelt zich hier op zijn gemak.’

Drs. Frank Post

 

Voor meer informatie download de brochure.