Kliniek Tandheelkunde Sneek medewerkers
Wachtkamer Kliniek Tandheelkunde Sneek
Kliniek Tandheelkunde Sneek wachtruimte

Onze kliniek - Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tandarts Implantoloog Frank Post en zijn team heten u van harte welkom in de praktijk van Kliniek Tandheelkunde Sneek in Friesland. Het team van Kliniek Tandheelkunde Sneek zet graag hun kennis, ervaring en flexibele werkwijze voor u in. We behandelen op afspraak van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 14.00 uur. Voor mensen die ons liever ’s avonds bezoeken, is er op dinsdag avondspreekuur van 17.30 tot 19.30 uur. U de beste tandheelkundige zorg leveren is waar Kliniek Tandheelkunde Sneek voor staat. Een mooie lach is immers het visite kaartje van uw gezicht.

 

 

Moderne en innovatieve tandartspraktijk

Onze moderne kliniek beschikt over innovatieve behandelruimtes welke zijn uitgerust met geavanceerde, moderne apparatuur. We onderscheiden ons met een brede waaier aan specialismen en innovatieve maatwerkoplossingen voor jong en oud. Omdat we zo’n beetje elk gebitsprobleem in onze kliniek behandelen, hoeven we vrijwel nooit iemand door te sturen. Bij alles wat we doen staan kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. U wordt gastvrij ontvangen in een prettige omgeving en in alle rust geholpen door professionals die werken met de nieuwste behandeltechnieken. Ook onze wachtruimtes in de kliniek zijn voorzien van alle comfort. Heeft u angst voor een behandeling? Dan wordt u in een ontspannen ambiance door onze medewerkers voorbereid op uw behandeling. Ons team bestaat uit betrokken tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, klinisch prothese technici, een tandarts-implantoloog en een praktijkmanager.

  

Meest innovatieve tandartspraktijk van Noord Nederland

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de meest innovatieve tandartspraktijken van Noord-Nederland waar u wordt behandeld op basis van de laatste ontwikkelingen op gebied van tandheelkunde. Ook patiënten van ver buiten de regio en vele topsporters kiezen graag voor de expertise van Frank Post en zijn bekwame team.

Kliniek Tandheelkunde Sneek is de eerste tandartspraktijk die de teeth-in-an-hour behandeling uitvoert. Tijdens deze behandeling wordt binnen een uur uw nieuwe vaste tanden geplaatst, zodat u weer een compleet gebit heeft en weer kunt stralen.

Als u angst heeft voor de tandarts of u kijkt tegen de behandeling op, dan biedt Kliniek Tandheelkunde Sneek als enige tandartspraktijk in Noord Nederland de mogelijkheid om uw tandartsbehandeling onder volledige narcose uit te voeren. Een behandeling onder volledige narcose wordt uitgevoerd in samenwerking met een anesthesieteam.

Heeft u interesse in onze kliniek?

Een mooie lach begint met sterke tanden en gezond tandvlees. We besteden veel aandacht aan preventie en het schoonhouden van uw gebit. Een periodieke reinigingsbeurt door een van onze mondhygiënisten is een professionele aanvulling op uw mondzorg thuis. Een goed onderhouden gebit straalt zelfvertrouwen uit en is essentieel voor de algemene gezondheid. Of het nu gaat om een melktandje of een wortelkanaalbehandeling, u wilt altijd verzekerd zijn van de beste zorg. U bent van harte welkom bij Kliniek Tandheelkunde Sneek. Neem contact met ons op voor een afspraak en kijk wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van tandheelkunde. Ook kunt u zich online bij ons inschrijven. Wij helpen u graag!

 

‘Onze kracht is de persoonlijke benadering. Een patiënt voelt zich hier op zijn gemak.’

Drs. Frank Post

 

Voor meer informatie download de brochure.