Tarieven Kliniek Tandheelkunde Sneek

De Nederlandse Zorgautoriteit stelt met de beroepsvereniging de tarieven vast. In Nederland moeten wij tandartsen ons houden aan de tarieven die door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) worden vastgesteld. Deze tarieven zijn wettelijk en gelden dus voor elke tandarts. Dit biedt u als patiënt duidelijkheid. Want een behandeling is bij de ene tandarts niet duurder of goedkoper dan bij de andere tandarts. De tarieven staan per behandeling met codering van alle tandartsverrichtingen gepubliceerd op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). In bijgaande PDF vindt u de tarieven van 2018.

 

Samenwerking Kliniek Tandheelkunde Sneek met Infomedics

Omdat wij liever onze zorg op de patiënt richten dan de financiële administratie, werken we samen met Infomedics. Infomedics is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden medici als tandartsen, huisartsen en psychiaters.

 

Wat betekent dit voor u als patiënt van Kliniek Tandheelkunde Sneek?

Infomedics verzorgt dus de financiële afhandeling van uw behandeling(en). U ontvangt de nota standaard per e-mail, als u uw email adres en mobiele nummer aan ons hebt door gegeven. Anders zult u de nota op papier ontvangen op het opgegeven huisadres. 

 

Heeft u vragen over uw nota? Neem dan contact op met Infomedics via telefoonnummer 036 - 20 31 900.

 

Tandartstarieven 2019/2020

Onderstaand treft u de tarieven van 2019 en 2020:
Tandartstarieven 2019

Tandartstarieven 2020

 

* Voor nadere informatie of vragen over uw rekening verwijzen we u naar www.notavanfamed.nl en www.vergelijkmondzorg.nl