Verwijzers Kliniek Tandheelkunde Sneek

Tarieven Kliniek Tandheelkunde Sneek

De Nederlandse Zorgautoriteit legt samen met de beroepsvereniging de tarieven, die wij hanteren in onze praktijk, vast. In Nederland dienen tandartsen zich te houden aan de tarieven die door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) worden vastgelegd. Deze tarieven zijn wettelijk bepaald en gelden dus voor elke tandarts in heel Nederland. Dit maakt alles een stuk duidelijker voor u als patiënt. Een behandeling is bij de ene tandarts namelijk niet duurder of goedkoper dan bij een andere tandarts. De tarieven staan per behandeling met codering van alle tandartsverrichtingen gepubliceerd op de website van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). In onderstaande PDF vindt u alle tarieven van 2022.

 

Samenwerking Kliniek Tandheelkunde Sneek met Infomedics

Wij richten onze zorg liever op u, de patiënt in plaats van alle financiële administratie. Daarom werken wij als Kliniek Tandheelkunde Sneek samen met Infomedics. Infomedics is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden medische bedrijven zoals tandartsen, huisartsen en psychiaters.

 

Wat betekent dit voor u als patiënt van Kliniek Tandheelkunde Sneek?

Infomedics verzorgt de financiële afhandeling van uw behandeling(en). Standaard ontvangt u dan ook de rekening per e-mail, als u uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer aan ons hebt door gegeven. Wanneer we deze gegevens niet van u hebben, ontvangt u de rekening op papier op het door u opgegeven huisadres. 

 

Heeft u vragen over de rekening van uw behandeling(en)? Dan kunt u contact opnemen met Infomedics via telefoonnummer 036 - 20 31 900.